Binnaz Abla

Evet özgecim o zaman ki falcıların şansına kader zırt pırt değişmiyomuş onlarda tutturuyolarmış,şimdikiler garibim kaderin değişkenliğinin kurbanı oldular.(istisnalar ve dürüst falcılar hariç tabiki.)Binnaz abla ve tellwe istisna bi durum olmadığı sürece bana bitmiştir.Zaten üç haftadır online baktirmiyorum.Yiğit ve Ayhan yetti bana.Benim tüm fallarım online de patladı.Sadece beklemede kalacak olanlar zaman itibariyle;Taha,Defne,Hale,Barış.Ve falalemden Ecren ve Nalân.

Su Yigit artik bana baksa ya, kurudum resmen. 3 gece elimde telefon bekledim, arkadaslarim cagirdi, disari cikmadim, nedir bu arkadas boyle. Her gun bakicam diyor, hepsi yalan oluyor.

Son düzenleme:
Benna cok cirkeftir tek bunu bilir bunu soylerim bana nasil ters cevap vermisti hic unutamam donup bakma, bir daha utanmaz

Belli canım belli, yazdıklarından da hatırlıyoruz.Olumsuz eleştiriyi kaldıramayan bu işi yapmasın,bıraksın.Çıkmayan fala sus,falcıyı eleştirme,her defasında başka şey sallasınlar onada eyvallah de,kader değişti diye kılıflarına gül geç ,oldu ya.Parayı veren biz,konuşmaması gereken yine biz.Bu nasıl iş?

Vallahi senin adına bende kurudum.

babypink ya da baska birisi allah rizasi icin gidip telefonu kulagina zorla dayasin benim icin :2:

Birde tellwe de asli diye bir zirto var, gercekten cirkeflikte cigir acmis. rihannas baktirmis, bana da anlatti, gulmekten oldum, kavga etmis bununla. Bildigin erkek dusmani, sorunlu, garip bir insanmis..ozenle kacinin.

Son düzenleme:

Aynen tatlim ))) nalan abla bende patlamos bugün falini dinledimde subata kadar cok guzel iyilesme olacak demis nisan da evlilik demis ya:))) saka gibi herkes beni evlendirdi

Offf vallaha bugünde yattı senin Yiğit..Anlamadım gitti ya..

Aynen tatlim ))) nalan abla bende patlamos bugün falini dinledimde subata kadar cok guzel iyilesme olacak demis nisan da evlilik demis ya:))) saka gibi herkes beni evlendirdi
Tabi canım belki bende de patlayacak.Ama zaman itibariyle verdikleri süre dolmadığı için isimlerini belirtmek istedim,görücez bakalım.

Sekerim bence sen uzun boylu kumral biriyle evleneceksin, cok ozel Cherry falini oku derim

Tabi canım belki bende de patlayacak.Ama zaman itibariyle verdikleri süre dolmadığı için isimlerini belirtmek istedim,görücez bakalım.

Yalniz sunu farkettim merak ettiginiz an ve gecmisle ilgili bi soru varsa kesinlikle nalan abla denenmelidir. Gecmisi ve ani inanilmaz yorumlamis. Insallah gelecek icin sana soyledikleri cikar güzel kalplim

Yalniz sunu farkettim merak ettiginiz an ve gecmisle ilgili bi soru varsa kesinlikle nalan abla denenmelidir. Gecmisi ve ani inanilmaz yorumlamis. Insallah gelecek icin sana soyledikleri cikar güzel kalplim

İnşallah canım sanada ,herkese ,hepimize tüm güzel fallar cıksın.

Kaç gündür fal baktırmaya niyet ediyorum online'da falcı seçiyorum hatta kahve fotolarını tarot kartlarını seçiyorum sonra birden patlayan fallarım ve onlara yedirdiğim paralar aklıma geliyor hemen çıkıyorum sitelerinden yeterince yolundum benimki olacak o salak yüzünden adam beni istemiyor ilte her hareketinden sözündn belliydi bu en başında falcılar mı beni ona sevdirecek ahhhh benim bu aptal kafam ahhhhh online fal dönemi sona ermiştir bende hatta cafelerde bile çoooooooooookkkkkk uzun bir zaman baktırmam artık

Sonunda allah diye birinin olmadığını anladım kızlar bir önceki ilişkim ihanet yuzunden bitmişti çok dua ettim. Allahım dedim ne olur bidaha bunu yasatma. Karısına çıkan evleneceğim kişi olsun başkasını gozume hos gosterme.

İşte buraya geldiğim kişi çıktı karşıma 4 yıl onu sevebildiğimden çok daha sevdi beni. Ben hep onun kadar sevmek için dua ettim. Bu yaşıma kadar bir kere para bul için el açmadım dua etmedim. Zenginlik istemedim. Yanımdakiyle mutlu bi ömür istedim hep. Ayrıldık. Bir sure yine dua ettim sonra falla tanıstım. Ama duaya hep devam ettim.en basından beri beni bu asktan kurtarsın hic olmazsa onu başkasıyla gostermesin dedim. Bir sure sonra falı da bıraktım. Dua ettikçe fal baktırmicam dedim gecelerde tövbe ettim. İstihareye sardım.
5 kere kendimi onunla mutlu gordum. Her rüyanın ertesi gecesi allahım cok zordayım. Sana guvenirim sen bana ne bilinçaltımın ne senden baskasının verecegi rüyayı bu gece nasip et gorecegim ruya senden gelsin diye dualar okuyup yattım. Hep allahım vermiceni istetmezsin dedim.onu dusunmezken daha cok dusunur oldum.dualarımda hep allahım nasip etmiceksen onu başkasıyla gosterme dedim..
En bastaki duam yalan oldu.verdigi kişi hayırlı çıkmadı ve bugun ogrendim ki ayrılık nedeni ihanet yine..

Bana da nasip etmedi.ruyalar için ettiğim dualar da yalan oldu..dua edip yattım ertesi gun allahım sana güvenirim dedim rüyadan sonra.

Ve son en caresiz duam başkasıyla gosterme.. Boy boy çıktılar karşıma. O duada yalan oldu.. Ne istediysem hepsinin tersi oldu kızlar...

Allah anadan merhametli derler bırak anayı bana ile biri bu kadar çaresizce yalvarsa istedigini bi şekilde yapmaya çalışırım yahu..

Hayırsızsa hayırsız için üzme al içimden dedim..nanay.

Fal derseniz yiğit dahil herkes patladı.yiğidin iş tahmini tuttu asıl merak ettiğim patlamis oldu.galiba sadece esince ve adin bildi. Adin içindeki harfleri de tutturdu galiba tam hatırlayamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…