taa lisede bana bakan kiz kardesime bakan falci deniz kenarında olacagimi.. kizkardesimin benden once evlenecegini. Evde en gec evliligi benim yapacağımı hatta o donem kilolu bi kizdim ileride benim citi piti bi kiz olacagimi bile soylemisti..ustunden yillar gecti o falcinin dediklerini kader degistirmedi ama...ahhh simdi bulsamda baktirsam para bile almadan hayatimin genel hatlarini soylemis
ayse melek mi desem. Gizem sitare mi desem. Selma aydin mi desem. Taygun mu desem. Cagan mi desem. Umut isik mi desem. Hep beraber kasim ayinda patladilar
Evet özgecim o zaman ki falcıların şansına kader zırt pırt değişmiyomuş onlarda tutturuyolarmış,şimdikiler garibim kaderin değişkenliğinin kurbanı oldular.(istisnalar ve dürüst falcılar hariç tabiki.)Binnaz abla ve tellwe istisna bi durum olmadığı sürece bana bitmiştir.Zaten üç haftadır online baktirmiyorum.Yiğit ve Ayhan yetti bana.Benim tüm fallarım online de patladı.Sadece beklemede kalacak olanlar zaman itibariyle;Taha,Defne,Hale,Barış.Ve falalemden Ecren ve Nalân.Gizem Sitare olumune salliyor, anlattigi seyleri acip dinledim ve resmen oturma organimla guldum. Ani bilememis, verdigi tarih zaten yalan oldu, durumla alakasi yoktu.
Cagan sallamaca.
Ayse Melek de uyduruyor ama asiri negatif bence, icimi kararttigi hicbir sey cikmadi.
Evet özgecim o zaman ki falcıların şansına kader zırt pırt değişmiyomuş onlarda tutturuyolarmış,şimdikiler garibim kaderin değişkenliğinin kurbanı oldular.(istisnalar ve dürüst falcılar hariç tabiki.)Binnaz abla ve tellwe istisna bi durum olmadığı sürece bana bitmiştir.Zaten üç haftadır online baktirmiyorum.Yiğit ve Ayhan yetti bana.Benim tüm fallarım online de patladı.Sadece beklemede kalacak olanlar zaman itibariyle;Taha,Defne,Hale,Barış.Ve falalemden Ecren ve Nalân.
Benna cok cirkeftir tek bunu bilir bunu soylerim bana nasil ters cevap vermisti hic unutamam donup bakma, bir daha utanmaz
Vallahi senin adına bende kurudum.Su Yigit artik bana baksa ya, kurudum resmen. 3 gece elimde telefon bekledim, arkadaslarim cagirdi, disari cikmadim, nedir bu arkadas boyle.
Vallahi senin adına bende kurudum.
alcanzar922372 .!.:Evet özgecim o zaman ki falcıların şansına kader zırt pırt değişmiyomuş onlarda tutturuyolarmış,şimdikiler garibim kaderin değişkenliğinin kurbanı oldular.(istisnalar ve dürüst falcılar hariç tabiki.)Binnaz abla ve tellwe istisna bi durum olmadığı sürece bana bitmiştir.Zaten üç haftadır online baktirmiyorum.Yiğit ve Ayhan yetti bana.Benim tüm fallarım online de patladı.Sadece beklemede kalacak olanlar zaman itibariyle;Taha,Defne,Hale,Barış.Ve falalemden Ecren ve Nalân.
Offf vallaha bugünde yattı senin Yiğit..Anlamadım gitti ya..babypink ya da baska birisi allah rizasi icin gidip telefonu kulagina zorla dayasin benim icin :2:
Birde tellwe de asli diye bir zirto var, gercekten cirkeflikte cigir acmis. rihannas baktirmis, bana da anlatti, gulmekten oldum, kavga etmis bununla. Bildigin erkek dusmani, sorunlu, garip bir insanmis..ozenle kacinin.
Tabi canım belki bende de patlayacak.Ama zaman itibariyle verdikleri süre dolmadığı için isimlerini belirtmek istedim,görücez bakalım.Aynen tatlim))) nalan abla bende patlamos bugün falini dinledimde subata kadar cok guzel iyilesme olacak demis nisan da evlilik demis ya:))) saka gibi herkes beni evlendirdi
Aynen tatlim))) nalan abla bende patlamos bugün falini dinledimde subata kadar cok guzel iyilesme olacak demis nisan da evlilik demis ya:))) saka gibi herkes beni evlendirdi
Offf vallaha bugünde yattı senin Yiğit..Anlamadım gitti ya..
Tabi canım belki bende de patlayacak.Ama zaman itibariyle verdikleri süre dolmadığı için isimlerini belirtmek istedim,görücez bakalım.
Yalniz sunu farkettim merak ettiginiz an ve gecmisle ilgili bi soru varsa kesinlikle nalan abla denenmelidir. Gecmisi ve ani inanilmaz yorumlamis. Insallah gelecek icin sana soyledikleri cikar güzel kalplim
Sekerim bence sen uzun boylu kumral biriyle evleneceksin, cok ozel Cherry falini oku derim
Tatlm yigitle ilgili ben de bole bi sorun yasadm...ozel msj hakkm yok olsaydi ayrintilaryls anltrdm sana cnm...ama sonucta bakti oyle diyimBen de anlayamadim, 3 gece isi gucu iptal edip bakacak diye evde oturmaktan daraldim artik. Mutlaka bakacagim diyor, sonra cevap vermiyor.
Veee buraya yazdktan sonra merti gordm ve orucumu bozdm...8.gunumde merte kahve fali gonderdm...beklemedeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?