Binnaz Abla

Bitanemmm güzeller güzelim. Suan böyle düşünüyorsun belki ettigin dualar kabul olmadi diye sukredeceksin..belki hayatindan gidenlere teşekkür edeceksin bilemeyiz....bilseydik şimdi bu üzüntüyü yaşamazdik. Bak bende cok kötüyüm acilar icindeyim. Yeri geliyor neden diye soruyorum bende...ama biraz kizlarin destegi ile biraz kendi cabam ile toparlaniyorum. Hicbiseyin sonu degil. Inan bana bakalim hayat bize neleri getirecek..tamam cok haklisin herseyi sorgular oluyorsun kendini gecmisini.. kimlere ne yaptim da basima bunlar geldi bile diyorsundur. Insn ki buda bizim sinavimiz bekle sabret neler olacak...Allah derdimizi unutturacak dert vermesin güzel kalplim bunlarda gececek

Son düzenleme:

Ya ama bu nasıl bsiy. Cok sevdiğim kişi bana ihanet edince sadece allahtan yardım istedim. Bdaha yasatma diye bidaha yasadım.
Allahım onu ver dedim olmadı
Allahım benden al dedim almadı.
Allahım başkasıyla gosterme dedim gosterdi.
Allahım ruya nasip et senden başkasından bilmeyyim dedim. 5 kez onunla mutlu gosterdi

Ya dalga geçeyim dese boyle olmaZ

Inan bana bitanem hepsini gectigimiz yillarda yasadim. Ben kan aglarken adam gözümün önünde ask yasadi 1 yilim iskence oldu hergun görür mu insan hergun onlari gördüm. ustelik o kizda benim arkadasimdi.. cok iyi anliyorum seni. Sonra biraz toparlandim karsima oyle biri cikti ki iyiki olmamis dedim iyiki beni terketmis dedim. Oyle bi sevdim aynen oylede sevildim ama bitti oda gitti yine ayni acilar. Ama bu defa tecrubeliydim inaniyorum ki karsimiza oyle biri cikacakki iyiki gitmisler biz onceden kimseyi sevnemisiz diyecegiz eminim o gidenler bin pismanlikla donecekler ama biz istemeyecegiz. Bak bunlari niye anlatiyorum tecrubelerim boyle cunku insan gercek aski hayatinin esini buluncaya kadar bunlari yasar yasayacagiz yani....sonra oyle bir mutlu olacagiz ki hic kimse umrumuzda olmayacak..ardimiza bakmadan yol alacagiz..bak goreceksin insallah ben bunlarin olacagina inaniyorum sadece yakin zamanda olmasini hem kendim hemde burda hepsi birbirinden degerli arkadaslarim icin diliyorum. Allah birdaha bizi nasip etmeyecegi kisiler pesine dusurmesin bu son olsun insallah...simdi icini ferah tut ve lutfen duayi birakma inancini sevgini yitirme.

palamutcum, zerresine değmeyecek biri için Allah'a isyan etmene gerek var mı hiç ?
O, sana şah damarından bile yakınken, uçkurunun derdine düşen kadir kıymet bilmez bi fani için günlerini ziyan etmene gerek var mı ? Artık şu andan itibaren, onun için harcadığın her saniye ziyandır.. Allah, edepsizle edepli kulunu bir araya getirmez ki, getirse de edepliyi sınamak için yapar sanıyorum.. sana mükafat vermiş güzelim inan bana.. inan bana evlenip çoluk çocuk içinde yaşasaydın bunları daha beterdi..

gençsin, akıllısın, burdan anladığım kadarıyla azimlisin ..daha önüne kimler , neler çıkacak ya yapma..bunları sabah okuyacaksın, daha iyisindir diye düşünüyorum.. Tövbe edip geçen gün Özgenin yaptığı gibi güzel bir kahvaltı yap

Palamutcum bu dunyaa herseyin bir sebebi var bir insani sevmemen icin unutman icin ihanetini gormen gerekmis sen onlari kendinden öte bu kdr cok deger verdiysen bu insanlar sana senin verdigin sevgiyi degeri vermemisler nasil kopabilirdinki bu ibsanlardan sanirim en aci sekliyle her serde bir hayir vardir belki onlarla olsaydin sen yanindayken ayni seyleti surdureceklerdi bilemezsin.uzuldugune hic degmez unutmalisin sana herseyi unutturabilecek biri cikacaktir ins...

Kızlar aylardır aglamaktan içim çıktı. Her gece her sabah her aksam dua etmekten dilim kurudu.illa ver bana bile demedim he;vermeyeceksen ben de sevmekten kurtulayım acı bana dedim. Yeni işe girdim rezil rusva oldum. Duydugumdan beri ddurup durup aglama krizi geliyor. Eve bile git diye teklifte bulundular.guclu durmaya calısıyorum aylardır ama psikolojim o kadar yıprandı ki pamuk ipliğine bağlı artık.ya beraberken iki hafta once bana evlenelim deyip nasıl yapıyor ya! Belki ben varken başlamadı ama ben varken aklı kaydı ona bıraktı gitti. Cok soyledim niyeti iyi degil dedim.yok yok çok iyi insan çok muhabbeti iyi diye geçiştirdi.ben yataga girip gozum yaşlı allahım ya onu ver ya benden al diye dua edip aglatken o onunla yatıyordu. Allah bunu da mı gormuyordu da bana acımıyordu. Yorganın altını goremiyor herhalde.acı dedim bana ya baska bişey istemedim. Bbende artık mutlu olayım içimden sevgisini al dedim sadece.tamam onun seçme şansına iradesine karışmaz belki allah ama ben yalvardım ya. Ben istemiyorum benden al dedikçe daha çok verdi. Vermeyeceksen dua ettirme hayırsıza içimden al şükredeyim ona dua edeyim dedim daha cok.daha çok ettirdi. Ruya için dua ettim. Senden gelsin kimse etkileyemesin yanılmayayım sana guveneyim diye dua ettim.hep onunla guzel gosterdi. En sonya dun daha sabahtan aksama kadar tutamadım kendimi dua ettim.başkasıyla gosterme benden al yuzme beni onun için diye.en çok dua ettim gunlerden birinde ne için dua ettiysem hepsinin tersini verdi.inanmak sacmaymıs zaten.ben hayatım boyu şükrettim. İlk ciddi ilişki'nde ihanete ugradım. O kadar dua ettim ki bidaha olmasın elini ilk tutacagim insan hayırlısı olsun diye.bu o kadar sevmişti ki.hayırlısı işte dedim. Sevemedim zamanlarda bile hayırlısı bu dedim ilişkimi devam ettirdim korudum.inanın yere çöp atarken bile son zaman kimsenin hakkına girmeywyim mutkulugum bozulmasın biri arkamdan bela okumasın dedim.hayatım boyunca bi defa dahi olsun para zenginlik için dua etmedim. Tek buyuk günahım faldı bu sene başından onu da bırakmıştım tövbe deyip.Sadece iç huzurum için dua ettim ve ettikçe daha kotu oldum.evde de dine dair ne varsa torbaladım attım. Şimdi belki daha mutlu olurum. Kafanızı çok şişirdimde hep bi allah yanımda derdim o da şizofreni çıktı

Tatlim tovbe de....allah bizim goremedigimizi gorur....bilemedigimizi bilir....lutfen inancini kaybetme...allahla konus,sitemlerini soyle ama inancini kaybetme hem de degmeyeck biri icin....belki deneniyosun sinavdasin....isyan bayraklarini cekerek sinavi kaybetme...inancsiz yasam emin ol daha zor...

Ama canım ben bunu 4 yıl önce yine yasadım.sabrettim.10yılımı nerdeyse bu insanlarla heba ettim.daha kac kere aynısıyla sınanıcam

Ama canım ben bunu 4 yıl önce yine yasadım.sabrettim.10yılımı nerdeyse bu insanlarla heba ettim.daha kac kere aynısıyla sınanıcam
Tatlim bu seni rahatlatrmi bilmiykrum ama ust uste 4 iliskim de berbatti....birinde aldatldm...diger ikisi ayrilip 3 ayds nisanlandi...unv deki platonuk askim da son iliskimdi.tamam buldum derkn bi darbe de hatta en agir darbede onda geldi...3.sunden sonra ben de isyan edip allahin varlgndan supheye dustum ama inanki daha mutsuz oldum...allahin varligini inkar etmek bizi daha guclu yapmiyor daha aciz yapiyor...tutunacagimiz dalimiz olmuyor,istekler sunacagin bi guc olmuyor...cirilciplak et ve kemikten yapilmis bi insan olarak ortada kalakaliyosun...suan el ac ve dua et bence.allah suan senin duani istiyordur...sabrin sinaniyor belliki,bu sinavi gec tatlim

İyi insanları hep kotu kotuleri de iyi şeyler buluyor.bakınaşağıda yazacagim mesajı atan çocuk vaktinde ihanete ugradı.hala boyle kalabiliyor. Neden boyle birinin basına da bu iğrençlik geliyor?

-Bak zamanında aynını ben yaşadım.hemde bir erkek olarak ve inan bu çok daha gurur kırıcı.bilmen gereken ne kadar önem verir zorlarsan bu alçaklık o kadar deger kazanır gozunde önemli bir olay gibi gorursun.ilk gunlerin hakkıyla uzul hala ama pazartesi isine bunun ne kadar sacma oldugunu haketmediği ve bi kusurunun olmadıgunu bilerek git.gerekirse yine birini sev. Yine aldatılabilirsin. Ama senin ayıbın degil.elbet sevginin hakkını veren çıkar. Çıkacakta.Ama bir dahaki ilişkiye taşıma bunu. Oc almaya kalkma.illa biriyle olmak zorunda da degilsin.bak ben tek başıma daha mutluyum şimdi

Bu adama da zamanında yaptılar. Hep mi iyilere oluyor?

Palamut merak ettim yigit sana ne soylemisti bu konuyla ilgili?

sadece yiğit değil olumsuzların hepsini yazayım.

adın olmaz başkası olacak onunlada yapamayacak bu sorunlu demişti
esince bu olmayacak şubat mart gibi biriyle olacak sen de hazirana doğru biriyle olacaksın bunu hiç hatırlamayacaksın bile dedi
ugga başkası olacak ama kısa sürecek sana geri gelecek demişti
mina tekrar birliktelik var marttan sonra ama marta kadar üzüleceğin şeyler duyacaksın birileriyle ilişkisi olabilir demişti
yiğit alakasız konularda dedikleri çıktı. ama bu konuda bilemedi. martta berabersiniz kasımda nişan yaza evlilik demişti.

Canım benim ben durumunu biliyodum yazmıştın ama şu an ilk kez duymuş kadar etkilendim,üzüldüm inan.Yazdığın herşeyde yerden göğe kadr haklısın.Ama söyle düşün be canim.Şu an bu durumun seni ağırlığı altında ne kadar ezdiğinin farkındayım.Palamutum Allah ölüm acısı vermesin.Lütfen Allah a olan inancını kaybetme canım.Her şerde bir hayır vardır.Ya belki öyle aşik olacağın biri çıkacak ki karşına yanıp tutuşacaksin onun için.Tek bi kisiye olabilir sandiğin duygularin başkasına daha güçlü oluşacak belkide.Sabrini kaybetme be canım.Ne olur inancini yitirme.Ben senin öfke ve üzüntüyle böyle davrandığının farkındayım.İnşallah en kısa zamanda cok çok iyi olur toparlarsın.inşallah em mutlu günlerin çok yakınındadır palamutum.Lütfen habersiz bırakma bizi olurmu?Kendine çoook iyi bak ve umudunu ne olur yitirme.Herşeyin en güzeli en kısa zamanda inşallah ebedî senin olsun.

Bence Yiğitle ilgili yorumu İst topictede yaz canım,sonuçta çıkanı çıkmayanı herkes bilmeli.Banada çıkmasa yazıcam burda da ,ist topictede.Çıkarsa da zaten .....Her iki şekilde de yorumumu yapıcam.

ne diyeyim canım inşallah hepimiz kurtuluruz fal sebeplerinden sana anlattığım sırada muallaktı. kesinlik kazanınca dayanamadım artık..

Ben çocukluğumdan beri hep sıkıntı çektim, aile hayatı, aşk, okul ve iş hayatı emin ol roman olur yani zorlanmam yazsam :)
Bazen gücüm tükendi, hep iyi niyetli insanlar sıkıntı çeker mi diye de çok düşündüm, sabrettim sabrettim şimdi ise şöyle düşünüyorum; sabredince iyi şeyler oluyor ama burada kabul ettiğim bir şey de oldu kader, kadere müdahale edemiyoruz, hayat sadece bizim isteklerimizden ibaret değil, göremediğiniz birçok şeyden ibaret aslında ve Palamut emin ol, senin duaların kimbilir ne görünmeyen kaza ve belaları deffetti hayatından, ve kimbilir nelere vesile olacak bunu bilemezsin, insan zamanla anlıyor, hayatın tesadüf değil, tevâfuklarla dolu olduğunu...
Tamam her şey güllük gülistanlık değil, mesela yoruluyor insan, ama ne bileyim sabredince Rabbim yardım ediyor, belki sen sabretmeseydin dua etmeseydin o kişiyle beraber Olucaktın ama sana çok zararı Olucaktı ve senin duan o kötü şeyleri engellemiştir eminim; çünkü kader de bi şey varsa o yaşanır...
Daha kötüsünü yaşamaktan daha iyidir sanki, çünkü daha yolun başındayız hepimiz dimi...
Ben de aşk diyenlerdenim ama, bugüne kadar istediğim aşkı hiç yaşamadım ve tamam bu diyince sonu hep hüsran oldu...
Biri olsun seveyim evleneceğim kişi olsun diyorum ama vardır bunun da bir zamanı, napalım taş yerinde ağırdır, sevdiğimizle birlikte olalım diye kendimizi kullandıracak halimiz yok ya
Ve dualarımız üç şekilde;
ya bu dünyada ya ahirette kabul olurmuş ya da kaza beladan korunurmuşuz
yani dular hep kabul olurmuş palamut,
Bence tam hayatında güzel şeyler olucakken,
şeytan seni isyan ettiriyor, çünkü;
"ALLAH sabredenlerle beraberdir."
Çok uzun yazdım, yanlış anlama amacım, akıl vermek değil, sadece paylaşımdı...

çok güzel yazmışsın canım. bazen diyorum ki ya evlenseydik o zaman olsaydı bu daha mı iyiydi.. baende diyorum ki o kadar dua hatrına en azından benim içimin acısını dindirseydi allah neden hiç yardımcı olmadı aylardır beni onun sevgisinden kurtar diye dua ederken..işte buna üzülüyorum. neden başkasına verdi onu demiyorum. ya da neden bana vermedi ille de olacaktı demiyorum vermeyeceksen demekki hayırsızdır.hayırsız için üzme beni.ondan nasıl aldıysan benden de al diye yalvardım. daha masum daha kolay gerçekleştirilecek bir dua var mı?

Bence Yiğitle ilgili yorumu İst topictede yaz canım,sonuçta çıkanı çıkmayanı herkes bilmeli.Banada çıkmasa yazıcam burda da ,ist topictede.Çıkarsa da zaten .....Her iki şekilde de yorumumu yapıcam.

canım takip etmeyeli ayhan diye biri favorin olmuş herhalde.tavsiye eder misin? bir de malum iş var gitme şansım çok az telefonda bakıyor mu?

Cok guzel yazmissin sekerim ama benim dualarim kabul olmuyor, ne yazik ki ben de Palamut a katiliyorum. Artik Allah diye biri olmadigina kesinlikle kanaat getirdim. Son 5 yildir sabrediyorum, umut ediyorum ama elimde yalnizlik ve acidan baska hicbir sey yok. Allah varsa eger bana cok acimasizca davrandi, once ailemle sonra bitmeyen yalnizlikla sinadi. Hayati gulluk gulistanlik insanlara bakiyorum, bana neden bu kader yazildi o zaman, benim ne gunahim var? Neyi tutsam elimde kaliyor, Palamut un da dedigi gibi yukarda gercekten biri varsa bile sadist ve benimle acimasizca oynamaktan zevk aliyor. Ayni seyi basima tekrar tekrar sarip egleniyor.

Kader, kismet dedikleri de bastan asagi yalan bence. 27ye geldim, cevramdeki erkekler evli, nisanli zaten, bana kim baksin, kim gelsin? Kismet diye bir sey yok kizlar, bosuna kendinizi inandirip kandirmayin fallara inandigimiz gibi sonra uzulen siz olursunuz. Allah zamani gelince dogru kisiyi nasip edecektir bibibi diyorlar ya o da bastan asagi yalan, 27 yasindayim daha ne dogru zamani? Hayatimiz kotu gittigi zaman tutunacak bir seye ihtiyacimiz oluyor iste, insan psikolojsii bu. Din ve Allah da en az fal kadar yalan dolan bence.Caresiz kaldigimiz icin bize yardim eden birinin olduguna kendimizi inandiriyoruz sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…