Böyle durumu ben de yaşadım, yani içimde ona karşı hiçbir duygu kalmasın diye dualar ettim...çok güzel yazmışsın canım. bazen diyorum ki ya evlenseydik o zaman olsaydı bu daha mı iyiydi.. baende diyorum ki o kadar dua hatrına en azından benim içimin acısını dindirseydi allah neden hiç yardımcı olmadı aylardır beni onun sevgisinden kurtar diye dua ederken..işte buna üzülüyorum. neden başkasına verdi onu demiyorum. ya da neden bana vermedi ille de olacaktı demiyorumvermeyeceksen demekki hayırsızdır.hayırsız için üzme beni.ondan nasıl aldıysan benden de al diye yalvardım. daha masum daha kolay gerçekleştirilecek bir dua var mı?
Cok guzel yazmissin sekerim ama benim dualarim kabul olmuyor, ne yazik ki ben de Palamut a katiliyorum. Artik Allah diye biri olmadigina kesinlikle kanaat getirdim. Son 5 yildir sabrediyorum, umut ediyorum ama elimde yalnizlik ve acidan baska hicbir sey yok. Allah varsa eger bana cok acimasizca davrandi, once ailemle sonra bitmeyen yalnizlikla sinadi. Hayati gulluk gulistanlik insanlara bakiyorum, bana neden bu kader yazildi o zaman, benim ne gunahim var? Neyi tutsam elimde kaliyor, Palamut un da dedigi gibi yukarda gercekten biri varsa bile sadist ve benimle acimasizca oynamaktan zevk aliyor. Ayni seyi basima tekrar tekrar sarip egleniyor.
Kader, kismet dedikleri de bastan asagi yalan bence. 27ye geldim, cevramdeki erkekler evli, nisanli zaten, bana kim baksin, kim gelsin? Kismet diye bir sey yok kizlar, bosuna kendinizi inandirip kandirmayin fallara inandigimiz gibi sonra uzulen siz olursunuz. Allah zamani gelince dogru kisiyi nasip edecektir bibibi diyorlar ya o da bastan asagi yalan, 27 yasindayim daha ne dogru zamani? Hayatimiz kotu gittigi zaman tutunacak bir seye ihtiyacimiz oluyor iste, insan psikolojsii bu. Din ve Allah da en az fal kadar yalan dolan bence.Caresiz kaldigimiz icin bize yardim eden birinin olduguna kendimizi inandiriyoruz sadece.
peki palamutcum, Yiğit yakınlarında bi kız olduğunuda mı bilememişti ? yani hayatında şimdi biri var dedin Yiğit bu konuda tek bir şey bile demedi mi?
Kel alaka olacak ama TatliCadi gelmis sanirim.
Ikinci kel alaka sey, sanirim unlu oldum, sanirim sozlukte biri beni cok dobra bulmus, eger bensem bahsettigi kisi kendisine tesekkur ediyorum:
https://eksisozluk.com/entry/40305576
551 numarali entry de bahsedilen cherryblossom ben miyim yoksa
Sinirimin bozuk oldugu su gunde sabah sabah kendimi gormek, birinin beni fark ettigini gormek hosuma gitti, bu suser a tesekkurlerimi sunuyorum beni gulumsettigi icin, umarim bu yazdiklarimi gorur. Beni takip etmeye devam ediniz efendim
Ikinci kel alaka sey, sanirim unlu oldum, sanirim sozlukte biri beni cok dobra bulmus, eger bensem bahsettigi kisi kendisine tesekkur ediyorum:
Sinirimin bozuk oldugu su gunde sabah sabah kendimi gormek, birinin beni fark ettigini gormek hosuma gitti, bu suser a tesekkurlerimi sunuyorum beni gulumsettigi icin, umarim bu yazdiklarimi gorur. Beni takip etmeye devam ediniz efendim
hayır canım tek bir kelime etmedi ki baktırdığım zamanlarda çıkmaya başlamış bile olabilirler. bana kaderiniz bir görünüyor falan dedi.
kısmetin nereden geleceği belli olmuyor bak,hayırlı olsun şimdidenbence senin en çok zırto lafına bayılmıştır
Ayyyyyy inanamiyorum, ani bile gorememis demek ki. BUnca ksiiye dedikleri cikmis, duydugum tek fire sensin su ana kadar.
Burak da bana yalan oldu.
Ne kismeti yaaaaaaa Asli cigim hemen her seyi kismete baglamayalim lutfenOyle bir niyetim yok, sadece beni okuyorsa kendisine kibarligindan dolayi tesekkur etmek istedim.
hayır canım tek bir kelime etmedi ki baktırdığım zamanlarda çıkmaya başlamış bile olabilirler. bana kaderiniz bir görünüyor falan dedi.
ahah canım bak ekşiden gelen mesaj sana yazdığın mesaja cevap oldu.tecelli bu kadar hızlı oldu bakbeni takip eden yok muuuu
Sen bu nick le zaten benim ilk gunden hayranligimi kazandin kardesseni ben takip ediyorum sen daha ne istiyorsun
Ben yarin isgezisine cikiyorum kizlar, 1 hafta yokum. Gitmeden TatliCadi ya baktirsak mi? En son bakmamisti diye cok sinirlenmistik ama ben akillanmadim
aylar sonra ilgi gördüm şımarırım tatlıcadı tutmadı diyordu birileri verdiği tarihler geçmiş hep
Palamutcum sen taha'ya baktitmis miydin bebegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?