Binnaz Abla

Böyle durumu ben de yaşadım, yani içimde ona karşı hiçbir duygu kalmasın diye dualar ettim...
Şimdi yıllar geçmiş ve o kişiye karşı hiçbir duygum kalmamış canım ve iyi ki diyorum...demek ki kader de o sıkıntıyı çekmek varmış ve sonrada unutmak
İnşaallah hepimiz çooook mutlu oluruz, iyi şeyler olur hayatımızda...

peki palamutcum, Yiğit yakınlarında bi kız olduğunuda mı bilememişti ? yani hayatında şimdi biri var dedin Yiğit bu konuda tek bir şey bile demedi mi?

Canım benim de yaşım küçük değil evet aynı duygular hakim tam zamanı artık gibilerinden...
Benim de aile, kayıplar, yalnızlık aynen canım emin ol, bakıyosun herkese bir bana mı zor diyosun hayat ama Rabbimden umut kesemeyiz ki, onun merhameti, külli iradesi, düşünsene biz bile cüzi iradeli kulları birine merhamet ederken burnumuz sızlıyorsa bu duyguyu yaşatan Rabbimi düşünemiyorum,
ben inanıyorum arkadaşlar iyi şeyler olucak ama sabredildiği için şeytan uğraşıyor...Sonuçta sevinmemizi şükretmemizi istemez dimi...

peki palamutcum, Yiğit yakınlarında bi kız olduğunuda mı bilememişti ? yani hayatında şimdi biri var dedin Yiğit bu konuda tek bir şey bile demedi mi?

hayır canım tek bir kelime etmedi ki baktırdığım zamanlarda çıkmaya başlamış bile olabilirler. bana kaderiniz bir görünüyor falan dedi.

Kel alaka olacak ama TatliCadi gelmis sanirim.

Ikinci kel alaka sey, sanirim unlu oldum, sanirim sozlukte biri beni cok dobra bulmus, eger bensem bahsettigi kisi kendisine tesekkur ediyorum:

https://eksisozluk.com/entry/40305576

551 numarali entry de bahsedilen cherryblossom ben miyim yoksa

Sinirimin bozuk oldugu su gunde sabah sabah kendimi gormek, birinin beni fark ettigini gormek hosuma gitti, bu suser a tesekkurlerimi sunuyorum beni gulumsettigi icin, umarim bu yazdiklarimi gorur. Beni takip etmeye devam ediniz efendim

kısmetin nereden geleceği belli olmuyor bak,hayırlı olsun şimdiden bence senin en çok zırto lafına bayılmıştır

ahaha valla şu kötü günümde ilk defa ben de içten gülümsedim:)

hayır canım tek bir kelime etmedi ki baktırdığım zamanlarda çıkmaya başlamış bile olabilirler. bana kaderiniz bir görünüyor falan dedi.

Ayyyyyy inanamiyorum, ani bile gorememis demek ki. BUnca ksiiye dedikleri cikmis, duydugum tek fire sensin su ana kadar.

Burak da bana yalan oldu.

kısmetin nereden geleceği belli olmuyor bak,hayırlı olsun şimdiden bence senin en çok zırto lafına bayılmıştır

Ne kismeti yaaaaaaa Asli cigim hemen her seyi kismete baglamayalim lutfen Oyle bir niyetim yok, sadece beni okuyorsa kendisine kibarligindan dolayi tesekkur etmek istedim.

:))) cherry'im seni seviyoruz anacım..bizimle kal:)))))

Yiğit'te yalan oldu desene o değil de burda o kadar çok popüler oldu ki fiyatı da artar şimdi... offf neden herkese tutturan bi falcı yook :26:

belkide pişman olur gelir belli mi olur tabi ben kabul eder miyim:) 3 konudan 2 sini bildi yine kötü diyemem. işi bildi tutturdu.

cherrycim yaa sözlük muhabbeti girdi unuttum. sen yiğiti beğenmişmiydin?

ahah canım bak ekşiden gelen mesaj sana yazdığın mesaja cevap oldu.tecelli bu kadar hızlı oldu bak beni takip eden yok muuuu

Sen bu nick le zaten benim ilk gunden hayranligimi kazandin kardes seni ben takip ediyorum sen daha ne istiyorsun Sabah sabah sinirimiz bozukken eglendik iste, fena mi oldu, mutlu olduk

Ben yarin isgezisine cikiyorum kizlar, 1 hafta yokum. Gitmeden TatliCadi ya baktirsak mi? En son bakmamisti diye cok sinirlenmistik ama ben akillanmadim

Ayyyyy Yigit bana bir turlu bakmadi. Bugun bakar insallah, cunku benim gelecek haftam yalan, her aksam is yemeginde olucam.

Son düzenleme:

aylar sonra ilgi gördüm şımarırım tatlıcadı tutmadı diyordu birileri verdiği tarihler geçmiş hep

Acaba medyumhiper efendi benim falima ne zaman bakacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…