Binnaz Abla

Hiper gelince yazar misin sekerim? Sanirim hep ayni kisilerden memnun kaliyoruz, begendiysen ben de denerim.

hipere baktırmıştım ben.
an ve geçmişte iyiydi. 3 hafta sonra konuşucaksınız arayacak demişti konuştuk evet ama o aramadı ben aramıştım
tekrar birleşcektik güya her falcının dediği gibi ama tırt

Hiper gelince yazar misin sekerim? Sanirim hep ayni kisilerden memnun kaliyoruz, begendiysen ben de denerim.

yazarım canımmm..aynen fal kardeşim:)

ben artık geleceği geçtim anı bilsin falcı yeterli:))))) o kadar umutsuzum artık falcı konusunda

Son düzenleme:

hipere kahve tarot ve su baktırdım üçü de patır patır..

Ya dedim kızlar dünde hiper klasik bi telwe falcisi yazik kredinize.Bide herşeye olumlu cevap verir zaten.Pembe tablonun daniskası yani.

hadi ya kaça nerde bakıyor peki canım

cherrycim bu arada teşekkürüne teşekkür gelmiş

Kadıköy de palamutum.50 tl tarot ve kahve birlikte bakıyor.Kahve bu fiyata dahil.Randevuyla gidiliyor.Cuma kesin geliyo kafeye arada bir cteside orda olabiliyor.

hadi ya kaça nerde bakıyor peki canım

cherrycim bu arada teşekkürüne teşekkür gelmiş

Canim yaa bide bellimi olur aklima geldi de bu adam sana geri dönmesin????Olmaz diye bişey yok hayattta.Olur mu olur....

ayyy kızlar hemen çekeyım falım yorumlanmadan oyleyse kime göndereyım

Keşke tellwede iyi biri olsaydi önerseydim.Ama bi derece mantık ve daha gerceğe yakin yorum dersen;Esince derim.Ama yinede sen bilin òzgecim,baktırdıysan da zaten ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…