Binnaz Abla

niye hic sasirmadim acaba

düzgün bir falcı yok. ben sıkıldıkça meleğe baktırıcam tek artık en azından biliyor.
dedikleri ufak tefek çıkıyo asıl olay çıkmasa da hoş.
bakalım işe giricen bi yere gidince dedi salı günü ankaraya dönüyorum işe girersem melek net favorim olcak.
duygusal olayda çıkmasın artık napiyim
ya falıma baksana sen dün ekledim kız aşk iş gör bana

Canım simdi ist topiği okuyunca ampul yandı bende.İyide hakikaten Yiğit sana Mart ayı dedi,bugün Şubat 9 be canım.Koskoca üç hafta var,onuda geçtim belki mart ayının sonuda olabilir.Bu kızla nikah masasina oturmadi herhalde.Belki bi süre flört edip ayrilir.Bu üzüntün Yiğit ve fal anlamında biraz erken geldi bana mart ayını hatırlayınca.Erken karar veriyosun bence palamutçum.Ha Nisan Mayıs olur bakarsin tik yok Yigit patladi dersin.Ama cocuk sana Mart demiş be güzelim.Çıkmamış olarak değerlendiremeyiz ki.....Bu arada Ayhan icin detaylı olarak ist topik cuma günü sayfalarini oku canım,herşeyiyle yazdım.

Keşke tellwede iyi biri olsaydi önerseydim.Ama bi derece mantık ve daha gerceğe yakin yorum dersen;Esince derim.Ama yinede sen bilin òzgecim,baktırdıysan da zaten ......

ay aman hiç masal dinleyemem pembe tablocuymuşşşş dun akşamdan beri beklıyorum zaten sıradaki herkesi yorumladı benim falı göndermedi..cherrycim sezgilerin dilini tavsiye etmişti ona gönderdim. esince'ye kredim yetmedi canım...birde esince beyza'da çok büyük yanılmıştı...

kızlar benim durum artık farklı bir hal aldı ya.dönecek demiyorlar beraber gördüm diyorlar.ihanetten sonra dönse dönmese farkeden birşey yok ben aşkımdan ölürüm ama yine de olmam onunla

Özgecim yanılmayanı yok ki zaten.Sezgilerin dili inşallah iyidir.Ben denememiştim onu.İnşallahta bekletmez çok seni.

kızlar benim durum artık farklı bir hal aldı ya.dönecek demiyorlar beraber gördüm diyorlar.ihanetten sonra dönse dönmese farkeden birşey yok ben aşkımdan ölürüm ama yine de olmam onunla

Canım anlıyorum ama ihanetten sonra sana gelir diz çöker yalvarırsa ve sen istemezsen yine fal patlamış diyemeyiz.Çünkü sana gelmiş olacak nihayetinde.Birinin hayatinda oldugunu bilememislerdir ona lafım yok.Bide canım belki döner ve öyle bir yalvarır ki geri cevirmeye icin elvermez.Şu anki kadar belki katı olmaz o zaman duyguların bilemeyiz.Ama Yiğit ve falın gelecekte çıkması konusunda sabırsız davrandığını düşünüyorum.Mart ı bi görelim bakalım neler olacak?Vaktin olursa Ayhan ı dene derim.Kişinin düşünceleri konusunda çok başarılı.

cumartesi pazar şansım olur da yakalayabilirsem kesin baktırıcam

cumartesi pazar şansım olur da yakalayabilirsem kesin baktırıcam

An itibariyle sıradan ,vasat bulsam yemin ederim ki sana zaman kaybettirmez,git demezdim.Ayhan sana bu konuda tarafsız yorum yapacak eminim.Çünkü bu konuda çok acımasız.Ben gitsem yarın bu insanla nikâhım var desem,eğer görmüyosa hiç affetmez ona kadar söyler ,öyle diyeyim sana.Kafandaki çok soruya cevap olacağından şüphem yok.Birazda kafan dağılır,La porte ev ortamında sıcacık bi kafe,iyi gelir sana.

önümüzdeki hafta mutlaka gidicem canım randevu alabilirsem

bu arada ben de yavaş yavaş bana ilgi göstermeye başlayan birine cevap vermeye başladım son gelişmelerden sonra.
eğer gerçekten olursa,haytımda ilk baktırdığım ve taa 5 ay önce baktırdığım online fal tutmuş olacak. bekliyorum duruma göre detay,falcı,sonuç bilgisi vereceğim.

ayyy söyle canım ne olur söyleeee

kızlarr sezgilerin dili falımı iade etmiş benım sorularım onun falına uygun değilmiş bu sorulara yanıt almazmıs içinden ne gelıyorsa onu söylermiş:)))))) arkadas falcıya soru sorsak kabahat sormasak kabahat.... sorumda sadece adamın hayatında biri var mı beni unutmuş mu..geleceğe bile yönelık değil...sinir oldummm

Hadi bakalim hayirlisi....

Senin sorun uygun mu değilmiş?Destur,bismillah.Varmı öyle bi dünya ya???"Benim branşım değil"diyen doktor gibi.Özgecim bence bu dünden beri sana bi işaret.Tellweden fal baktirmaman gerektiğine dair..

Senin sorun uygun mu değilmiş?Destur,bismillah.Varmı öyle bi dünya ya???"Benim branşım değil"diyen doktor gibi.Özgecim bence bu dünden beri sana bi işaret.Tellweden fal baktirmaman gerektiğine dair..

Hahhahaha suan oyle bi güldüm ki isyeeinde herkes bana bakti:)))) kiz uygun degilmis biraz daha aciklayici soracakmisim. Adamin hayatinda bi kadin var mi beni unutmus mu?? Bu sorunun daha neyini aciklayayim:))) uygun degil derken sanki cok ayip bisey sormusum gibi hissettim kendimi:))))
gecenlerde kac gun ugrasmistim taha'ya fal göndermek icin aynisini sanemcim demisti gönderme bak olmuyor kesin begnmeyeceksin iyice karisacaksin diye hakikaten öyle oldu simdide telwe de sen dedin bu defa söz dinleyecem...biraz zaman gecsin venusambere gonderirim neyapim:)))

Son düzenleme:

Evet daha ne kadar açıklayabilirsinki??Yani adamın mahremiyetini sormadınki.....Vallahi bu ve bunun gibiler falcı olamaz.Gerçek falcılara hakaret olur bi.Hayır olayı sen kendin daha açıklayabilecek kadar bilsen ona sormana gerek kalmaz zaten.

Evet öyle yap bari......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…