Binnaz Abla

Tellwede VenüsAmber gerçekten çok iyi ya da enerji meselesi bilmiyorum; ama bugün kahve falını açmıştı baktırdım, kayıt yaparken biraz sorun olmuş ama sonunda geldi yorumum, gerçekten hisleri çok güzel seviyorum yorumlarını, gelecek için bakalım...

benim de çok uydu enerjim o kızla yaa..hatta burda beyza hanım vardı. o baktırmıştı ve gelip asla tavsiye etmem dediği aslaa olmaz demişti. sonra gelip venusten ozür diliyorum dediği oldu vs yazmıştı..ben o sayede tanıdım ve baktırdım. günündeyse özellikle kahvede feci nokta atışları yapabiliyor. bbu arada Beyza hanım okuyorsa ona da tşkkür

ben de dayanamadım Taha'ya baktırdım son gelişmeleri anlattım.. ya Taha benim için falsepetinde tek isimdir kızlar..artık bal-böcük-çiçek falcılara baktırmam.. Aslansın kaplansın Tahacım..

Bende venüse kahve falı attım ilk deda denicem bakalım nasıl?

ya fala bıraz ara vermıstım ama dayanamayıp bırıne fal atıcam galıba tahadana memnun olan cok bu okey bıde falseptınde melıs var tarotta ben onuda merak edıyorum burdan baktıran vardı sanırım baktıran yorum yazabılırmı?bırde cıkan bır ıkı falım var sanırım ama henuz emın olamadım emın olunca yazıcam burdan

Kesinlikle urminaa, nokta atışları çok güzel ve içten emek vererek yorumladığını anlıyosun zaten, iki kere kahve bir kere de tarot baktırdım,tarotta da şaşırmıştım güzeldi yani,
diğer yorumculara her gün gönder bakarlar,Venüs belli süreyle bakıyor, gelecek için önemli olan durumları da yazarım zaten olursa...
Benim için Fal sepetinde; Talha
Telefonda :) ; Yiğit
Tellwe'de; VenüsAmber
Bu kişiler an da iyiler net yorumlar ileride...

Venusu bende cok sevdim kizzlar cok dobra gecmiste cok iyi. paraci degil ticari kaygi tasimiyor bello bi sure gecmedikce bakmiyor. Bende biraz bekleyeyim tekrar gondercem

benı burda sallayan yok galıba

benı burda sallayan yok galıba

Tolincim olur mu bitanem hemen cevap vereyim. Taha'yi an ve gecmiste begenmedim gelecek icinde bisey diyemiyorum gelecek yorumu sadece tavsiyeydi. Melisi denemedim bitanem... senin cikan fallar kimler tarafından bakilmisti bari onu soyle cok merak ederim:))))

sımdı benımkı en son bı kızla beraberdı faceden yaptıgım kucuk bı arastırma sonucu galıba ayrılmışlar ama tam emın degılım ve eger ayrıldılarsa bu durumu falsepetı melek ve telwe rumı bılmiş olucak ya venuste var aslında aklımda onamı yollasam bılemedım aslında çokta bıktım şu fal işinden ya

Ayyy super haber sekerim. Insallah ciksin guzel fallarinda. Gul yuzun gulsun...Melek bana cok olumluydu hatta bizi evlendirmisti:))) yok anacim tik yok. Rumi'yide hic begenmemstim. Insallah sana cikar bebem. venusu cok begendim ama sen bilirsin bitanem

Son düzenleme:
kızlar merhaba hale yıldırıma baktıran varmı ?? melek ablayı beklıyorum ama gırmıycek galıbaa tutuyorum kendımı kac gundur aslında baktırmak ıstemıyorum ama ne zor bı hıs bu

ınsallah canım guzel seylerın cıksınn sen guzel haberler bıze uzmee tatlı canını ben melegın dedıgı seylerın cogunu yasadım pat pat soyler dopradır ayrıca ondan sevıyorum kendısını ara vermek ıstıyorum sımdıde ama yapamadım yıne baktırcak bırını arıyorum kafayı yıcem galıba :///

allah allah melek pat pat soyler valla cok dopradır ama ıste enerjı meselesı hep dıyorum belkıde hersey zamanla guzel olur bıtanem bellı olmaz bu ıslerr :S benımde canım sıkkın baktırmak ıstemıyorum ama tutamıyorumda kendımı hale onlına bıtek o nasıl bılıyomusun ??

ben sizin gruplarda arada kaldım sanırım alcanzar rumıyı begenmıs bende begendım sen rezzanı begenıyosun onunda son falı cıktı bana bılemıyorumkı ben hangı taraftayım melek benı ılk falında evlendırmıstı ama olmadı son falı cıktı sadece :44:

inş hepımızın guzel şeylerı cıksın hale sanırım burda begenılmemıstı ben oyle hatırlıyorum:44:

Kesinlikle katiliyorum venusu cok severim

Canlarim ballarim haftasonu olunca resmen inzivaya cekiliyorum haftaici yapamadigim seyleri yapmak icin yine zaman yetmiyor yine yetmiyor.bakiyorum yine fallar atilmis.ozge sezgilerin dili bana guzel bakmisti sana bu yorumu cidden sacma sapan olmus,urminacim taha severler klubune hosgeldin ,durustlugu ile beni benden almis bir falciyi begenmen ki alcanzarcigimda beni onaylar bu konuda cok hosuma gidiyor.hani derler ya iyi olan kazansin taha kazansin,venus kazansin ,insanlari aptal yerine koymayanlar ka zan sinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…