Evet öyle yap bari......
Evet bende Yigit in ist topic fallarini bildiğim için umudum var.Bu arada Lale haber aldımı acaba??
Tellwede VenüsAmber gerçekten çok iyi ya da enerji meselesi bilmiyorum; ama bugün kahve falını açmıştı baktırdım, kayıt yaparken biraz sorun olmuş ama sonunda geldi yorumum, gerçekten hisleri çok güzel seviyorum yorumlarını, gelecek için bakalım...Hahhahaha suan oyle bi güldüm ki isyeeinde herkes bana bakti:)))) kiz uygun degilmis biraz daha aciklayici soracakmisim. Adamin hayatinda bi kadin var mi beni unutmus mu?? Bu sorunun daha neyini aciklayayim:))) uygun degil derken sanki cok ayip bisey sormusum gibi hissettim kendimi:))))
gecenlerde kac gun ugrasmistim taha'ya fal göndermek icin aynisini sanemcim demisti gönderme bak olmuyor kesin begnmeyeceksin iyice karisacaksin diye hakikaten öyle oldu simdide telwe de sen dedin bu defa söz dinleyecem...biraz zaman gecsin venusambere gonderirim neyapim:)))
Tellwede VenüsAmber gerçekten çok iyi ya da enerji meselesi bilmiyorum; ama bugün kahve falını açmıştı baktırdım, kayıt yaparken biraz sorun olmuş ama sonunda geldi yorumum, gerçekten hisleri çok güzel seviyorum yorumlarını, gelecek için bakalım...
benim de çok uydu enerjim o kızla yaa..hatta burda beyza hanım vardı. o baktırmıştı ve gelip asla tavsiye etmem dediği aslaa olmaz demişti. sonra gelip venusten ozür diliyorum dediği oldu vs yazmıştı..ben o sayede tanıdım ve baktırdım. günündeyse özellikle kahvede feci nokta atışları yapabiliyor. bbu arada Beyza hanım okuyorsa ona da tşkkür
benim de çok uydu enerjim o kızla yaa..hatta burda beyza hanım vardı. o baktırmıştı ve gelip asla tavsiye etmem dediği aslaa olmaz demişti. sonra gelip venusten ozür diliyorum dediği oldu vs yazmıştı..ben o sayede tanıdım ve baktırdım. günündeyse özellikle kahvede feci nokta atışları yapabiliyor. bbu arada Beyza hanım okuyorsa ona da tşkkür
Tellwede VenüsAmber gerçekten çok iyi ya da enerji meselesi bilmiyorum; ama bugün kahve falını açmıştı baktırdım, kayıt yaparken biraz sorun olmuş ama sonunda geldi yorumum, gerçekten hisleri çok güzel seviyorum yorumlarını, gelecek için bakalım...
ya fala bıraz ara vermıstım ama dayanamayıp bırıne fal atıcam galıba tahadana memnun olan cok bu okey bıde falseptınde melıs var tarotta ben onuda merak edıyorum burdan baktıran vardı sanırım baktıran yorum yazabılırmı?bırde cıkan bır ıkı falım var sanırım ama henuz emın olamadım emın olunca yazıcam burdan
benı burda sallayan yok galıba
Tolincim olur mu bitanem hemen cevap vereyim. Taha'yi an ve gecmiste begenmedim gelecek icinde bisey diyemiyorum gelecek yorumu sadece tavsiyeydi. Melisi denemedim bitanem... senin cikan fallar kimler tarafından bakilmisti bari onu soyle cok merak ederim:))))
sımdı benımkı en son bı kızla beraberdı faceden yaptıgım kucuk bı arastırma sonucu galıba ayrılmışlar ama tam emın degılım ve eger ayrıldılarsa bu durumu falsepetı melek ve telwe rumı bılmiş olucak ya venuste var aslında aklımda onamı yollasam bılemedım aslında çokta bıktım şu fal işinden ya
sımdı benımkı en son bı kızla beraberdı faceden yaptıgım kucuk bı arastırma sonucu galıba ayrılmışlar ama tam emın degılım ve eger ayrıldılarsa bu durumu falsepetı melek ve telwe rumı bılmiş olucak ya venuste var aslında aklımda onamı yollasam bılemedım aslında çokta bıktım şu fal işinden ya
Ayyy super haber sekerim. Insallah ciksin guzel fallarinda. Gul yuzun gulsun...Melek bana cok olumluydu hatta bizi evlendirmisti:))) yok anacim tik yok. Rumi'yide hic begenmemstim. Insallah sana cikar bebem. venusu cok begendim ama sen bilirsin bitanem
Ayyy super haber sekerim. Insallah ciksin guzel fallarinda. Gul yuzun gulsun...Melek bana cok olumluydu hatta bizi evlendirmisti:))) yok anacim tik yok. Rumi'yide hic begenmemstim. Insallah sana cikar bebem. venusu cok begendim ama sen bilirsin bitanem
ınsallah canım guzel seylerın cıksınn sen guzel haberler bıze uzmee tatlı canını ben melegın dedıgı seylerın cogunu yasadım pat pat soyler dopradır ayrıca ondan sevıyorum kendısını ara vermek ıstıyorum sımdıde ama yapamadım yıne baktırcak bırını arıyorum kafayı yıcem galıba :///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?