Binnaz Abla

Gerçekten enerji meselesi.Bencede en kötülerden biri Venüs.Bana en çok sallayan üç dört isimden biridir.

Kesinlikle onaylıyorummm canım.

offf venus bugun daha fazla fal almıycakmıs taha kac gıbı gelır yada bugun geldımı bılıyomusunuz kızlar?

kızlar merhaba hale yıldırıma baktıran varmı ?? melek ablayı beklıyorum ama gırmıycek galıbaa tutuyorum kendımı kac gundur aslında baktırmak ıstemıyorum ama ne zor bı hıs bu
Hale nin tarotu denenebilir.Kişiye ve enerjiye göre bence daha iyide olabilir,vasatada dönebilir.Deneyip görmek gerek.

ya bugün içimden hep kahve falı baktırmak vardı, venüsamber aklıma gelmişti aslında. o da bugün açıp kapatmış..hep bir aksilik çıkıyor fal baktıramıyorum..bu aralar :44:

Benimde şimdi venüsten yorumum geldi çok beğendim açıkçası anda geçmişte çok iyi gelecek ise çok tutarlı yorumlar yapmış çok beğendim

Diyorum ya belli olmuyor ki....Banada ölümüne sallamısti.Dedikleride çıkmadi zaten.Baktiği an çikmayacağini anlayabilecegim kadar anda ve gecmistede kötüydü.İnşallah sizlere çıkar.

Evet canim aynen.Bana Rumi nin tahminleri tuttu.Olmaz dediği olmadı,bu kadar zaman icinde evet olur dediğini yaşadim.Ne yalan söyliyim şimdi tutturdu yani.Kötüyü yaziyoruz bilenide söylemek gerek.Ama öyle detayli bilmedi onuda söyliyim.Yüzeysel tutturdu ama.

taha bugun geldımı yada kac gıbı onlıne oluyo bılıyomusun?ya offf neguzel uzaklasmıstım fallardan bak gene dadandım yaaa

taha bugun geldımı yada kac gıbı onlıne oluyo bılıyomusun?ya offf neguzel uzaklasmıstım fallardan bak gene dadandım yaaa

ben tahayı begenmedım ozellıklede son falından melekle aynı seyı soyluyolardı ama son falı tamamen nasıhat bende bılıyorum o kadarını gonule soz gecsee keskeee melegın yerı bende ayrıdır hep soyluyorum aılemle benımle ılgılı ozel seylerı bılmıştır venuste telweden tek begendıgım ayrıca kıbar bırısı dıgerlerı gıbı sacmalamıyo ayy allahım su fal ısınden kurtulmuştummm kac gundur ne guzel bgn yıne geldıler bana

offf venus bugun daha fazla fal almıycakmıs taha kac gıbı gelır yada bugun geldımı bılıyomusunuz kızlar?

tolincim sen antalyada çok iyi bi falcı bulmuştun di mi? ay ne güzel işte boşversene online falcıları.. biz burda fellik fellik baktırcak adam bulamıyoruz

venuse ısrar etseydin bence..o durumlarda kıramaz, bakar o

ben de dayanamadım Taha'ya baktırdım son gelişmeleri anlattım.. ya Taha benim için falsepetinde tek isimdir kızlar..artık bal-böcük-çiçek falcılara baktırmam.. Aslansın kaplansın Tahacım..

Kesinlikle tamamen katilmaktayim.Benim onlinedeki tek ismim yedi aylık online denemeden sonra Taha......

sen benı karıstırdın yanlız o ben degılım thalıxvalla bende koskoca ankarada bulamadım merak etme yanlız degılsın

Lalee canim nolur bizide bilgilendir icimden bir sescok az kaldi biraz daha dayan diyor

valla bende bır ay oldu baktırmayalı ama gene durttuler benı

taha bende de bu 2.falında öğütler vermiş filan ama olsun..benim bu gaza ihtiyacım vardı pozitif şeyler söylemiyor hiç, öyle değil ama dönme yolundan diyor.. ben de artık kafayı kırdığım için sevdim öğütlerini
ama ilginç bişey demiş, bu adam arayacak mart girmeden bunları yüzüne söyle demiş. bunu yapmıycam..yüzyüze gelmiycem ben..yetti gari

Diyorum ya belli olmuyor ki....Banada ölümüne sallamısti.Dedikleride çıkmadi zaten.Baktiği an çikmayacağini anlayabilecegim kadar anda ve gecmistede kötüydü.İnşallah sizlere çıkar.

yoksa venüste , yaşanılanlar üzerinden yorum getiren falcılardan mı acaba.. Çünkü çoğu falcı şimdiki mevcut durumdan yola çıkarak yorumluyor, fikir yürütüyor. Tamamiyle seni bekleyen gelecek konusunda çoğu başarısız. seni seviyor, seni düşünüyor lafları baydı iyice. uzaktan da vazgeçtim, Şöyle tam yakın geleceği tutturan bir falcı olsa..

sen benı karıstırdın yanlız o ben degılım thalıxvalla bende koskoca ankarada bulamadım merak etme yanlız degılsın

ayyy kusura bakma tolincim yaa :26: bende diyorum bu kız buldu falcını online falcıları ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…