Tellwede VenüsAmber gerçekten çok iyi ya da enerji meselesi bilmiyorum; ama bugün kahve falını açmıştı baktırdım, kayıt yaparken biraz sorun olmuş ama sonunda geldi yorumum, gerçekten hisleri çok güzel seviyorum yorumlarını, gelecek için bakalım...
Canlarim ballarim haftasonu olunca resmen inzivaya cekiliyorum haftaici yapamadigim seyleri yapmak icin yine zaman yetmiyor yine yetmiyor.bakiyorum yine fallar atilmis.ozge sezgilerin dili bana guzel bakmisti sana bu yorumu cidden sacma sapan olmus,urminacim taha severler klubune hosgeldin ,durustlugu ile beni benden almis bir falciyi begenmen ki alcanzarcigimda beni onaylar bu konuda cok hosuma gidiyor.hani derler ya iyi olan kazansin taha kazansin,venus kazansin ,insanlari aptal yerine koymayanlar ka zan sinn
Gerçekten enerji meselesi.Bencede en kötülerden biri Venüs.Bana en çok sallayan üç dört isimden biridir.
Hale nin tarotu denenebilir.Kişiye ve enerjiye göre bence daha iyide olabilir,vasatada dönebilir.Deneyip görmek gerek.kızlar merhaba hale yıldırıma baktıran varmı ?? melek ablayı beklıyorum ama gırmıycek galıbaa tutuyorum kendımı kac gundur aslında baktırmak ıstemıyorum ama ne zor bı hıs bu
Benimde şimdi venüsten yorumum geldi çok beğendim açıkçası anda geçmişte çok iyi gelecek ise çok tutarlı yorumlar yapmış çok beğendim
ben sizin gruplarda arada kaldım sanırım alcanzar rumıyı begenmıs bende begendım sen rezzanı begenıyosun onunda son falı cıktı bana bılemıyorumkı ben hangı taraftayım melek benı ılk falında evlendırmıstı ama olmadı son falı cıktı sadece :44:
Evet canim aynen.Bana Rumi nin tahminleri tuttu.Olmaz dediği olmadı,bu kadar zaman icinde evet olur dediğini yaşadim.Ne yalan söyliyim şimdi tutturdu yani.Kötüyü yaziyoruz bilenide söylemek gerek.Ama öyle detayli bilmedi onuda söyliyim.Yüzeysel tutturdu ama.
hayır bebem arkadaşına ulaşabildim oraya yakın ondan haber bekliyorum 3 saat oldu
Ayyy super haber sekerim. Insallah ciksin guzel fallarinda. Gul yuzun gulsun...Melek bana cok olumluydu hatta bizi evlendirmisti:))) yok anacim tik yok. Rumi'yide hic begenmemstim. Insallah sana cikar bebem. venusu cok begendim ama sen bilirsin bitanem
sımdı benımkı en son bı kızla beraberdı faceden yaptıgım kucuk bı arastırma sonucu galıba ayrılmışlar ama tam emın degılım ve eger ayrıldılarsa bu durumu falsepetı melek ve telwe rumı bılmiş olucak ya venuste var aslında aklımda onamı yollasam bılemedım aslında çokta bıktım şu fal işinden ya
taha bugun geldımı yada kac gıbı onlıne oluyo bılıyomusun?ya offf neguzel uzaklasmıstım fallardan bak gene dadandım yaaa
offf venus bugun daha fazla fal almıycakmıs taha kac gıbı gelır yada bugun geldımı bılıyomusunuz kızlar?
ben de dayanamadım Taha'ya baktırdım son gelişmeleri anlattım.. ya Taha benim için falsepetinde tek isimdir kızlar..artık bal-böcük-çiçek falcılara baktırmam.. Aslansın kaplansın Tahacım..
E buda biseydir be canim....Bizede yazarsin..
tolincim sen antalyada çok iyi bi falcı bulmuştun di mi? ay ne güzel işte boşversene online falcıları.. biz burda fellik fellik baktırcak adam bulamıyoruz
venuse ısrar etseydin bence..o durumlarda kıramaz, bakar o
ben tahayı begenmedım ozellıklede son falından melekle aynı seyı soyluyolardı ama son falı tamamen nasıhat bende bılıyorum o kadarını gonule soz gecsee keskeee melegın yerı bende ayrıdır hep soyluyorum aılemle benımle ılgılı ozel seylerı bılmıştır venuste telweden tek begendıgım ayrıca kıbar bırısı dıgerlerı gıbı sacmalamıyo ayy allahım su fal ısınden kurtulmuştummm kac gundur ne guzel bgn yıne geldıler bana
ben tahayı begenmedım ozellıklede son falından melekle aynı seyı soyluyolardı ama son falı tamamen nasıhat bende bılıyorum o kadarını gonule soz gecsee keskeee melegın yerı bende ayrıdır hep soyluyorum aılemle benımle ılgılı ozel seylerı bılmıştır venuste telweden tek begendıgım ayrıca kıbar bırısı dıgerlerı gıbı sacmalamıyo ayy allahım su fal ısınden kurtulmuştummm kac gundur ne guzel bgn yıne geldıler bana
Diyorum ya belli olmuyor ki....Banada ölümüne sallamısti.Dedikleride çıkmadi zaten.Baktiği an çikmayacağini anlayabilecegim kadar anda ve gecmistede kötüydü.İnşallah sizlere çıkar.
sen benı karıstırdın yanlız o ben degılım thalıxvalla bende koskoca ankarada bulamadım merak etme yanlız degılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?