Binnaz Abla

bende ne güzel baktırmıyordum. yiğit furyası vazgeçirdi beni de.
ya yıgıt nedense benı itiyo bılmıyorum nedenını ama henuz baktırmadım hemde kolay ulastıgım halde ona martta baktırcam sanırım
evet tatlım bugün baktırdım..hatta şaşırdım da, o gündüzleri pek online olmazdı..

off desene bugun butun falcıları kacırdım

Buda olabilir.Çünkü benim fal olayim genele göre bi falci icin daha zor.Sonuçta ben x birini sormuyorum,biri hayatima girermi diye sorduğumdan çok daha geniş bi yelpazeyi kapsıyo.Bende o yuzden dediğin gibi Venus teklemis olabilir.Ama gercek bi falci her türlü duruma yorum yapabilmeli.Îş orda bitiyo..Venüs bi bana bi nilmil e bilemedi.

Son düzenleme:
kızlar, demin beni 3 yıl önce fena biçimde aldatıp hem de en güzel günümde bunu utanmadan yüzüme söyleyip, aylarca işyerime gözlerim şiş gitmek zorunda bırakan eski sevgilim msj atmış..yani o zamanlardaki Urminaa yı kelimelere dökemem sanırım, acımın tarifi yoktu...

ben bu adamla görüşmeyeli çok uzun zaman oldu..şimdi ise msjını görüp gülüp küfredip bıraktım tlfnu.. demem o ki, sabah da buna benzer konuları konuşmuştuk, sabredin diyorum sadece !! hak eden hak ettiğini bulacak..

şimdiki ciğerimi kurutan kişi için de, biliyorum bir hayır var..

he bu arada bu tipi tipin geri msj filan atacağını da diyen olmamıştı.. aman zaten demesinler de pis dünyası benden uzak olsun..

cok merak ettım ozel degılse ne dıye mesaj atmıs yazarmısın?

Önemli olan geneli bilebilmesi. mevcut durum konusunda ustalaşmışlar, ama gelecek konusunda hepsi çırak. Bir kaç kişi hariç tabi.
Bu arada kıyaslama yapmanı istersem taha mı ,ayhan mı? hangisi önde olur senin için?

ayyy bilmiyorum pembe tablo gibiydi falı seni çok seviyor hatta özgecim melek hanım demişti dersin siz evlenebilirsiniz bile sizi ciddi bir ilişiki ile birleşeceksiniz:) benim durumum biraz farklı bana dönerse zaten bu adam evlilik kararı ile döner dönmezse hiç dönmez.neyazıkki melek hanımcım falınız patlıyorr.....biz tamamen kopmuşta değiliz arada bi tel.konuşmalarımız olur benim adamla bu durumuda venüsamber çok güzel yorumlamıştı bana. ben gerçekten venüs'ü başarılı buluyorum.taha berbattı biz ayrıldıktan sonra hiç görüşmemiz olmamış gibi eee bu adamla ayrılalı zaten kaç ay olmuş istese seni arayabilir bazı zamanlar arıyor taha orda sıkıntı yok:))bahar aylarında seni ararsa sakın görüşme diyor:))) eb biz zaten düşman değiliz arada telefonlaşırız:)) sadece taha'nın bi cümlesi benim durumuma uygundu...yanı kızlar anlayacağınız şu ki o kadar para döken birisi olarak online fallara bana bugüne kadar en gerçekçi yorum venüs ve rezzan abladan geldiii....

Son düzenleme:
Ayhan ın tarihleri çok yakın.Ak mı kara mı herşey bahar aylarında Ayhan'a göre ilerleyecek.Taha ile ćakışan tarihleri asla yok.Taha çok daha uzun zaman verdi bana 2015 gibi.İkisininde gelecek yorumunun olabilirlilik olasılığı yüksek,asla olamaz tahminler ikiside değil.An itibariyle Ayhan daha iyi.Bakalim dedigide çikarsa üstüne yok derim.Ayhan ve Yiğit in çok ilginçtir ki tarihleri ayni.Taha nin farkli.Taha online oldugu icin cokta kiyaslayamiyorum.Cünkü bana göre Taha görmeden uzaktan bakan bi falci icin cok cok iyi.Diğerinde yüzyüze olmasinin avantaji var.İnan sana direk isim söylemek isterdim ama online ve yüzyüze farki var arada.Sadece sunu net derim ki;Ayhan icinde bulunduğun durum ile ilgili kesinlikle daha iyi.Tam isim ise ancak bahar ayları sonunda yazabilirim.

:44: venüse bir kez daha baktırıp, ondan sonra kararımı vereyim bari.

ayhan zaten cepte de. taha dan emin değildim o yüzden sordum. 1 tl bile falcılara verirken içim gidiyor artık..bunu bir başkası da söylemşti, ayhan ile yiğit aynı şeyleri söylemişti diye.

Vallaha canım benim onlinedeki su an tek ismim diyebilirim ki Taha.Ancak hiçbir falcıyada kefil olunmaz.Sana baktir derim memnun kalmazsan çok üzülürüm.O yüzden son karar senin canim.Ama istersen Ayhan a baktirican zaten, memnun kalirsan Taha ya baktirmazsin.Ayhan keser seni.

Son düzenleme:
uuuff keşke şu ayhan telde de baksaydı yaa.. alcanzar beğendiyse vardır bi iş.. yiğitin falını ben kendim patlattığım için yorum yapmam doğru olmaz ilerde..

uuuff keşke şu ayhan telde de baksaydı yaa.. alcanzar beğendiyse vardır bi iş.. yiğitin falını ben kendim patlattığım için yorum yapmam doğru olmaz ilerde..

Yok canim ya öylede düşünme.Benimde zamaninda beğendigim bi sürü falci foss çıktı.

Yok canim ya öylede düşünme.Benimde zamaninda beğendigim bi sürü falci foss çıktı.

alcanzarcım hani ara ara diyorum ya ilk baktırdığım fal gibi ilerliyor hayatım daha sonraki 302042 fal tutmadı diyebilirim. başımı yakan beni bu işe alıştıran ilk falı bulup okudum şimdi yine. bir detay çarptı gözüme.ta eylülde o falda bana demiş ki bişey var sakladığı.bi yalan var. belki öğreneceksin belkide hiç öğrenemeyeceksin ama bu ayrılıkta bir yalan var. söylemek istemiş ama söyleyememiş diyor. bugünlerde ortaya çıkan şeyler göz önüne alınınca falın her cümlesi çıkıyor. konuşmaya başladığım kişinin burcu da verdiği burç ile tutuyor onu da şimdi farkettim.

Peki kim bi gizemli falcı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…