alcanzarcım hani ara ara diyorum ya ilk baktırdığım fal gibi ilerliyor hayatım daha sonraki 302042 fal tutmadı diyebilirim. başımı yakan beni bu işe alıştıranilk falı bulup okudum şimdi yine. bir detay çarptı gözüme.ta eylülde o falda bana demiş ki bişey var sakladığı.bi yalan var. belki öğreneceksin belkide hiç öğrenemeyeceksin ama bu ayrılıkta bir yalan var. söylemek istemiş ama söyleyememiş diyor. bugünlerde ortaya çıkan şeyler göz önüne alınınca falın her cümlesi çıkıyor. konuşmaya başladığım kişinin burcu da verdiği burç ile tutuyor onu da şimdi farkettim.
Peki kim bi gizemli falcı???
Hımm ayrıldıysa yapacak bisey yok tabi.İnsallah çıkar ya Yigit in fali canim daha cok zaman var,umudunu yitirme.canım yazmıştım daha öncegizemli değil şimdi bakıyorum ama ayrılmış binnazabladan herhalde tutk.u sevnç diye biriydi ama şimdi yok
Hımm ayrıldıysa yapacak bisey yok tabi.İnsallah çıkar ya Yigit in fali canim daha cok zaman var,umudunu yitirme.
canım benim 11gün oldu bugün ,arkadaşıda dönmedi ya söyleyemiyor yada ulaşamadı sabır diyorumda çokta umutlu değilim inşallah senın dediğin olur
bu dediğim de falın sonunda dönecek ama sen kabul etmeyeceksin yazmış
Ha öylemi?Bak bu çok ilginç ya...Ay o gelsinde sen isteme,son karar veren umarim sen olursun.
alcanzarcım hani ara ara diyorum ya ilk baktırdığım fal gibi ilerliyor hayatım daha sonraki 302042 fal tutmadı diyebilirim. başımı yakan beni bu işe alıştıranilk falı bulup okudum şimdi yine. bir detay çarptı gözüme.ta eylülde o falda bana demiş ki bişey var sakladığı.bi yalan var. belki öğreneceksin belkide hiç öğrenemeyeceksin ama bu ayrılıkta bir yalan var. söylemek istemiş ama söyleyememiş diyor. bugünlerde ortaya çıkan şeyler göz önüne alınınca falın her cümlesi çıkıyor. konuşmaya başladığım kişinin burcu da verdiği burç ile tutuyor onu da şimdi farkettim.
Seninkinin tarzı bu yani.Bu gelir ya ,bak görürsün.Ama güven olmaz.Uslanmaz böylesi.Evlendikten sonrada yapar bu .Herşeyin hayirlisi be canim.Senin karşina gözünün arkada kalmayacaği güvenilir biri çikar insallah.tatlm öyle hırs yaptım ki. gelsin yeniden başlamada yok gözüm. gelsin de yok artık öyle bir dünya diyeyim başka şey istemem.
ilk yaşadığım ihanette de 10 ay sonra geldi 2 sevgili değiştirip, istemedim. 4 sene oldu hala kimseyle olmadı diye arıyor mutlu oluyorum
Ay canim kim bakti o fali bi soylesen keske:)
Ay canim kim bakti o fali bi soylesen keske:)
canim tutku sevincmis:) simdi gordum .binnaz abla'dan ayrildiysa kesin iyi bi falcidir. Yapamamistir pozitiflik komasinda
Hakikaten öyle kötüler ki..Kadın aralarinda yapamadi demek .
Seninkinin tarzı bu yani.Bu gelir ya ,bak görürsün.Ama güven olmaz.Uslanmaz böylesi.Evlendikten sonrada yapar bu .Herşeyin hayirlisi be canim.Senin karşina gözünün arkada kalmayacaği güvenilir biri çikar insallah.
Ay deli olacagim fal krizim var iki gündür telweden bi kisi bile falima bakmadi. Günlerdir rezzan ablayi bekliyoeum bir saat farkla kacirdim(((( bugunlerde bana fal kismet olmayacak anladim
yok tatllım o dediğim eskisiydi.
Evet senin baktiramama durumun var.Kimsede yok ki tellwede önerebileceğim.Ay deli olacagim fal krizim var iki gündür telweden bi kisi bile falima bakmadi. Günlerdir rezzan ablayi bekliyoeum bir saat farkla kacirdim(((( bugunlerde bana fal kismet olmayacak anladim
Rezzana 1 kere baktırmıştım aylar önce .. tutmamışım demekki hiç aklımda kalmamış, sen bahsedince açıp dinleyim dedim silinmiş fal(
keşke venusambere baktırsaydın canım ya bugün..süresi mi dolmadı ?
Taha şu an online arkadaşlar baktırmak isteynlere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?