Binnaz Abla

palamut, o ilk falı bakan kimdi?

canım yazmıştım daha önce gizemli değil şimdi bakıyorum ama ayrılmış binnazabladan herhalde tutk.u sevnç diye biriydi ama şimdi yok
Hımm ayrıldıysa yapacak bisey yok tabi.İnsallah çıkar ya Yigit in fali canim daha cok zaman var,umudunu yitirme.

canım benim 11gün oldu bugün ,arkadaşıda dönmedi ya söyleyemiyor yada ulaşamadı sabır diyorumda çokta umutlu değilim inşallah senın dediğin olur

Canim ya ne desen haklisin cok zor bir durum kelimeler yetersiz kaliyor aynen bu yani..

Ha öylemi?Bak bu çok ilginç ya...Ay o gelsinde sen isteme,son karar veren umarim sen olursun.

tatlm öyle hırs yaptım ki. gelsin yeniden başlamada yok gözüm. gelsin de yok artık öyle bir dünya diyeyim başka şey istemem.
ilk yaşadığım ihanette de 10 ay sonra geldi 2 sevgili değiştirip, istemedim. 4 sene oldu hala kimseyle olmadı diye arıyor mutlu oluyorum

Ay canim kim bakti o fali bi soylesen keske:)

Seninkinin tarzı bu yani.Bu gelir ya ,bak görürsün.Ama güven olmaz.Uslanmaz böylesi.Evlendikten sonrada yapar bu .Herşeyin hayirlisi be canim.Senin karşina gözünün arkada kalmayacaği güvenilir biri çikar insallah.

Hakikaten öyle kötüler ki..Kadın aralarinda yapamadi demek .

Ay deli olacagim fal krizim var iki gündür telweden bi kisi bile falima bakmadi. Günlerdir rezzan ablayi bekliyoeum bir saat farkla kacirdim(((( bugunlerde bana fal kismet olmayacak anladim

Ay deli olacagim fal krizim var iki gündür telweden bi kisi bile falima bakmadi. Günlerdir rezzan ablayi bekliyoeum bir saat farkla kacirdim(((( bugunlerde bana fal kismet olmayacak anladim

Rezzana 1 kere baktırmıştım aylar önce .. tutmamışım demekki hiç aklımda kalmamış, sen bahsedince açıp dinleyim dedim silinmiş fal (

keşke venusambere baktırsaydın canım ya bugün..süresi mi dolmadı ?

Evet senin baktiramama durumun var.Kimsede yok ki tellwede önerebileceğim.

Yok canim sürem bitti ama venus bi gelisme yasamadan gelme dedi bana:)))) biraz daha bekleyeyim 1 hafta sonra göndericem. Benim onlinede en sevdigim yorumcudur rezzan abla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…