Binnaz Abla

Şu Taha reelde baksa atlar nerde olsa oraya giderim.. o kadar söyliim..

Taha ya yüzyüze fal baktırmanın bi yolunu bulamazmıyız be bacım????Ayhan,Yiğit ikilisinin yanına birde yüzyüze Taha eklesek....Mahşerin üç atlısı yapsak...

Online falcıların içinde en iyisi gerçekten de bende baktırmıştım o an tavsiye gibi gelmişti yorumu ama şu an onun dedikleri doğrultusunda geçiyor hayatım

Taha ya yüzyüze fal baktırmanın bi yolunu bulamazmıyız be bacım????Ayhan,Yiğit ikilisinin yanına birde yüzyüze Taha eklesek....Mahşerin üç atlısı yapsak...

taha kesınlestı o zaman yarın gelırken lıra attırıyım telıme fıyatı kac eskısı gıbı 20 dımı?

olsa süpper olurdu ama benim için şu an Ayhan bile hayal ötesi ben düşünüyorum da belki de benim bu adamı bunca kafama takma sebebiim tam da pembe fallardı.. reelde gözümü kapattı resmen onlar.. hep olanın dışında bi de altında benim bilmediğim şeyler, hisler olduğunu düşünmeme neden oldular..

halbuki bu bahsettiğim mantık süzgecinden geçiren falcılar son bi kaç ayda denk geldiklerim yani, aslında silkeleyip kaldırdılar beni...venus mesela, gözümde devleştirdiğim adamı alaşağı etti.. ben aramak konusunda cesaret edemezken, amannn gururundan burnunu kaldırmaz derken, venus ara da bi gör ne gururu ne şeyi, lafını bile etmeden koşacak demişti. gerçekten öyle oldu ama devamında yine dediği gibi oldu.. ha keza bakıyorum Barış' ın genel yorumu geleceğe ilişkin çok mantıklı.. yani bu ilişkiden o sonuç çıkar.. pembe panjurlu ev çıkmaz..

Hahhaha urmiacim bayiliyorum senin bu paylasimlarina aynen pembe panjurlu ev cikmaz:)

Taha asla olmaz deseydi hic beklemicektim ama aksini soyluyor :30 alcanzar mail

Sen hangi şehirdeydin urminaa??Ya ben şu Taha olayını bi evirip ćevireyim.Belkide yüzyüze bi yerlerde bakıyodur.Evet pembe tablo çizen falcılar aslında görmezden geliyoruz ama öyle zarar ki bize.Resmen avutup oyalıyolar.Ayhan da bak mesela o konuda acayip derecede Taha ya benziyor.Öldürsen olmayacak şeye olur diyip boş beklentiye sokmuyor insanı. Benimde böyle bi sarsılmaya ihtiyacım varmış meğer.Taha bu yilin basinda bi gòzümü acti.Yiģit devam etti,Ayhan da sağolsun bütün acı gerçekleri tokat gibi çarptı yüzüme.Ama o tokat iyi geldi bana,ayılttı beni .

Tahayi bende sormayi dusunuyrum tekrar fal baktirirsam bayadir aklimda :13:

Taha'yı az biraz tanıdıysam hayatta yüz yüze bakan biri değildir.. sesli yorumdan bile imtina eden biri. biraz da bu konularda utangaç olabilir..kibar çocuk ne de olsa.. yırtık falcılardan değil.. ben ank.dayım canım ama yüzyüze hiç fal baktırmadım burada.. ankara topiğine de ara sıra bakıyorum sadece ama üşenirim ben kalkıp taa değmeyecek falcılar için ayaklarına gitmeye.

O tokata benim de cok ihtiyacim var aslinda.

Haklisin beyfendi cocuk sesli faldan bile utaniyor.Alîşmışız bizimle didişen ,cırcır böceği gibi konuşanlara....Çocuk bu bakımdan tek zaten.Ben yinede bi gireyim bunun bi araştirmasına.Kaybedecek biseyimiz yok,çok çok yüzyüze bakmadığını ögrenirim.

taha'ya sadece teşekkür etmek için bile fal baktırabilirim şu an, aynı şekilde venusamber'e de. adları baya geçmiş burnumu sokmadan duramadım

taha'ya sadece teşekkür etmek için bile fal baktırabilirim şu an, aynı şekilde venusamber'e de. adları baya geçmiş burnumu sokmadan duramadım

sana ne gibi katkıları oldu kardeş ? artık ben Taha ve VenusAmber kardeşliği federasyonu kurucam

O ilk fali ilk kim bakmisti sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…