Binnaz Abla

amin umarim gerçekten bu duruma gülebiliriz, mesajin için tesekkür ederim

venusamber bir tek banamı net konuşmadı acaba? ne tarih verdi nede şu olur bu olur dedi. geneli çok güzel yorumladı iyi toplarladı ama ortada bir yerde bi fal baktı.

Venusamber bana bir tarih verdi, hatta bu verdigi tarihlere yaklasiyorum, bana verdigi tarihler 13 ve 21 subat arasiydi, ki yasanan son gelismelere göre çikmasi imkansiz. Iki aydir haber vermeyen adam simdi sevgilisi oldugu haldemi görüsmek isteyecek. Zaten Venusamber bana hayatinda kimseyi görmedim, aklinda bile baska biri yok demisti..

Venus aralıkta bana bu iş olur.9vade veriyorum demişti.gecen hafta da olur ama sen cok uzmussunyine uzme diye sacmaladı.meger coktan sevgili bulmusda venus patlamis

Venus aralıkta bana bu iş olur.9vade veriyorum demişti.gecen hafta da olur ama sen cok uzmussunyine uzme diye sacmaladı.meger coktan sevgili bulmusda venus patlamis

üzüldüm senin adina
diger mesajlarinda ilk falim hariç hepsi patlamisti demistin, o ilk fali kim bakmisti sana ?

Arkadaslar benim olumlu konuşan butun falcılarım olumsuza dondu anlamadım aglamaktan artık gozlerım yanıyo.. Kime inanıyım sasırdım. Yıgıte ulaşamıyorum acmıyo ayhan kım acaba nasıl baktırılıyo? Benım bıldıgım bır ayhan var ama o dısarda bulusuyo o mu??

sana ne gibi katkıları oldu kardeş ? artık ben Taha ve VenusAmber kardeşliği federasyonu kurucam

sorduğum soru hakkında olumsuz konuşan fakat bu durumdan kurtulacağımı ve güzel günler göreceğimi söyleyen bu iki kişiydi, hani aklımı başıma almamı sağlayan fallar oldular, olaylar dedikleri yönde ilerliyor :))

ayhan istanbulda kadıköy la porte cafe'ye haftada 1-2 kere geliyormuş. randevuyla bakıyormuş...ben baktırmadım, ama memnun kalanlar var. Bu arada telefonla bakmıyormuş. Eğer istanbulda değilsen sen iyisi Yiğite baktır.

anladım canım.. benim durumuma benzer sanırım.. huzurun yerindeyse zaten gerisi boş ki anladığım kadarıyla gayet iyisin..

Yiğit artık tlfları açmıomuş kızlar..sanırım burda popüler olunca çok arayan oldu.. patlama yaşıyo

Cherry cim gözün aydın.En sonunda şeytanin bacağını kırdın.Dün gece 1'de Yiğit mesaj atti bana,senin falına baktığınî söyledi,ondan öğrendim,senin kadar sevindim ve rahatladım vallahi.Çokta memnun ayrılmışsın.Bi süre fal baktırmazsın artık.Yada bence artîk Yiğit ten başkasına baktırmazsın.

Aaaaaaaa Cherry baktırmış mııı ?? çok sevindim yaa sonunda.. Tüh gelip yazamaz da ne dediğini, işim var demişti 1 hafta..

İst topic cuma günkü sayfalarina bak lütfen canım.Detaylı yazdım Ayhan la ilgili.Evet Ayhan telefonda bakmiyor doğru biliyosun

arkadaşlar selam ,kaçgündür durumu biliyordunuz ,busabah ilk defa face girdi ve benim ne kadar merak ettiğime dair mesajımı okudu cevap vermedi benimiçin bitmiştir tek kelime dahi yazabilirdi.Bu durumda yiğit dahil tüm fallar patlamıştır.fal maceremda bugün itibarıyle bitmiştir.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.

ya bu falsepetının yenı halı ne kadar sacma sapan olmuş hey allahım yarabbım bunların aldıkları fal sayısı duser bence boyle gıderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…