sana ne gibi katkıları oldu kardeş ? artık ben Taha ve VenusAmber kardeşliği federasyonu kurucam
Kizlar bunalim mode online olmus galiba natmur sana cok uzuldum durumunu biliyorum ama allahtan burdaki tum kiz arkadaslarima kendimde dahik hayirli kismet nasip etmesibi diliyorum...erkekler karaktersiz ve acizler duzgun birini bukmak cok zor ..sadece biz bu durumda degiliz hatta bir gun bu halimize gulecegiz ins
venusamber bir tek banamı net konuşmadı acaba? ne tarih verdi nede şu olur bu olur dedi. geneli çok güzel yorumladı iyi toplarladı ama ortada bir yerde bi fal baktı.
Venus aralıkta bana bu iş olur.9vade veriyorum demişti.gecen hafta da olur ama sen cok uzmussunyine uzme diye sacmaladı.meger coktan sevgili bulmusda venus patlamis
üzüldüm senin adina
diger mesajlarinda ilk falim hariç hepsi patlamisti demistin, o ilk fali kim bakmisti sana ?
sana ne gibi katkıları oldu kardeş ? artık ben Taha ve VenusAmber kardeşliği federasyonu kurucam
Arkadaslar benim olumlu konuşan butun falcılarım olumsuza dondu anlamadımaglamaktan artık gozlerım yanıyo.. Kime inanıyım sasırdım. Yıgıte ulaşamıyorum acmıyo ayhan kım acaba nasıl baktırılıyo? Benım bıldıgım bır ayhan var ama o dısarda bulusuyo o mu??
sorduğum soru hakkında olumsuz konuşan fakat bu durumdan kurtulacağımı ve güzel günler göreceğimi söyleyen bu iki kişiydi, hani aklımı başıma almamı sağlayan fallar oldular, olaylar dedikleri yönde ilerliyor :))
Yiğit artık tlfları açmıomuş kızlar..sanırım burda popüler olunca çok arayan oldu.. patlama yaşıyo
Cherry cim gözün aydın.En sonunda şeytanin bacağını kırdın.Dün gece 1'de Yiğit mesaj atti bana,senin falına baktığınî söyledi,ondan öğrendim,senin kadar sevindim ve rahatladım vallahi.Çokta memnun ayrılmışsın.Bi süre fal baktırmazsın artık.Yada bence artîk Yiğit ten başkasına baktırmazsın.
İst topic cuma günkü sayfalarina bak lütfen canım.Detaylı yazdım Ayhan la ilgili.Evet Ayhan telefonda bakmiyor doğru biliyosunArkadaslar benim olumlu konuşan butun falcılarım olumsuza dondu anlamadımaglamaktan artık gozlerım yanıyo.. Kime inanıyım sasırdım. Yıgıte ulaşamıyorum acmıyo ayhan kım acaba nasıl baktırılıyo? Benım bıldıgım bır ayhan var ama o dısarda bulusuyo o mu??
Evet canım Cherry bir hafta iş gezisinde olacak.Aaaaaaaa Cherry baktırmış mııı ?? çok sevindim yaa sonunda.. Tüh gelip yazamaz da ne dediğini, işim var demişti 1 hafta..
günaydın canlarımmmm........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?