ya bu falsepetının yenı halı ne kadar sacma sapan olmuş hey allahım yarabbım bunların aldıkları fal sayısı duser bence boyle gıderse
bence düşmüştür bile..acilen sistemlerini değiştirmeleri gerek.. bu ara yüz çok kötü olmuş.. en son baktırdığım falı 10 dakka sonra girip bulamadım msj attım, sonra ulaştılar bana.. eski usulde daha iyiydi. bütün falcıları görebiliyorduk. tek sayfada kimler online net olarak görünebiliyordu.
arkadaşlar selam ,kaçgündür durumu biliyordunuz ,busabah ilk defa face girdi ve benim ne kadar merak ettiğime dair mesajımı okudu cevap vermedi benimiçin bitmiştir tek kelime dahi yazabilirdi.Bu durumda yiğit dahil tüm fallar patlamıştır.fal maceremda bugün itibarıyle bitmiştir.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
arkadaşlar selam ,kaçgündür durumu biliyordunuz ,busabah ilk defa face girdi ve benim ne kadar merak ettiğime dair mesajımı okudu cevap vermedi benimiçin bitmiştir tek kelime dahi yazabilirdi.Bu durumda yiğit dahil tüm fallar patlamıştır.fal maceremda bugün itibarıyle bitmiştir.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Alla allah ya!! sana en ufak bir haber etse zaten bu kadar merak etmezdin.. yiğit bişeyi yok demişti ama di mi
aaaaaaaaa inanmıyorum telefonu kapalı mı???? niye böyle yaptı ki ya
Peki cnm yine de son kez bi konussaydin...belki gecerli nedenleri vardir?vallaha hiç bilemiyorum canım merakta etmiyorum son konuşmamız ben yarın istanbula geliyorum oldu kavga olsa tamam diyeceğim telefon kapalı siteden girmiştir
vallaha hiç bilemiyorum canım merakta etmiyorum son konuşmamız ben yarın istanbula geliyorum oldu kavga olsa tamam diyeceğim telefon kapalı siteden girmiştir
ya bu falsepetının yenı halı ne kadar sacma sapan olmuş hey allahım yarabbım bunların aldıkları fal sayısı duser bence boyle gıderse
arkadaşları veya başka herhangi birisi siteden girmiş olamaz değil mi? ya gerçekten garip hani net birşey olsa tamam bir daha arama diyeceğim ama yok. bizler de o yüzden emin olmadan bişey yapma diyoruz.. derdi nedir bunun ya?
Insanin fal baktirasi bile gelmiyor, çünkü çok karisik, fat türünü seçmeden kimin online oldugu bille belli degil, sirf kim online diye ögrenmek için bir sürü zaman harciyoruz... bendece kesinlikle çok kayplari olmustur
bilmiyorum bittiğine dair mesajıda okudu onada cevap vermedi anlayamadım ,arkadaşlarının gireceğini zannetmiyorum
Peki cnm yine de son kez bi konussaydin...belki gecerli nedenleri vardir?
ayy walla lalecim ben bile ne kadar merak ediyorum niye böyle yaptığını seni düşünemiyorum Allah sabrını korusun....bekleyelim mutlaka dönüş yapar sana..ama ben yinede geçerli bi sebebi olacağını düşünüyorum..
telefonu hala kapalı ,siteden girdi büyük ihtimal face yoksa o kadar sinirliyimki telefonu açıp iki laf etmem lazım ama yok
ayy walla lalecim ben bile ne kadar merak ediyorum niye böyle yaptığını seni düşünemiyorum Allah sabrını korusun....bekleyelim mutlaka dönüş yapar sana..ama ben yinede geçerli bi sebebi olacağını düşünüyorum..
zaten dün arkadaşı ona ulaştı büyük ihtimal cocuktanda ses seda yok ,tekkelime canımya mesajımı görmeyi biliyor iyiyimde diyemiyor
ne yapsakki bilmiyorum hiçbir anlamda veremiyorum inşallah seni üzecek birşey çıkmaz
valla canım benim hayırlısı değilmiş derim önüme bakarım çünkü okadar sinirliyimki 10 gecenin günün adı var bebem nerdeyse helva kavuracaktım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?