Binnaz Abla

ya bu falsepetının yenı halı ne kadar sacma sapan olmuş hey allahım yarabbım bunların aldıkları fal sayısı duser bence boyle gıderse

bence düşmüştür bile..acilen sistemlerini değiştirmeleri gerek.. bu ara yüz çok kötü olmuş.. en son baktırdığım falı 10 dakka sonra girip bulamadım msj attım, sonra ulaştılar bana.. eski usulde daha iyiydi. bütün falcıları görebiliyorduk. tek sayfada kimler online net olarak görünebiliyordu.

evet ya sımdı kım onlıne kım degıl kımın profılınde ne yazıyo gormek cok zor

Alla allah ya!! sana en ufak bir haber etse zaten bu kadar merak etmezdin.. yiğit bişeyi yok demişti ama di mi

aaaaaaaaa inanmıyorum telefonu kapalı mı???? niye böyle yaptı ki ya

offf bu beyınsız erkek mılletı off

Alla allah ya!! sana en ufak bir haber etse zaten bu kadar merak etmezdin.. yiğit bişeyi yok demişti ama di mi

yiğite göre hiçbişey yoktu zaten iletişim olacak tarihte geçti ve biz evleniyorduk daha hangi birini söyleyeyim tek bir fal bakanda aksini iddia etmedi canım ben son defa yazarak noktayıda koydum

vallaha hiç bilemiyorum canım merakta etmiyorum son konuşmamız ben yarın istanbula geliyorum oldu kavga olsa tamam diyeceğim telefon kapalı siteden girmiştir

arkadaşları veya başka herhangi birisi siteden girmiş olamaz değil mi? ya gerçekten garip hani net birşey olsa tamam bir daha arama diyeceğim ama yok. bizler de o yüzden emin olmadan bişey yapma diyoruz.. derdi nedir bunun ya?

ya bu falsepetının yenı halı ne kadar sacma sapan olmuş hey allahım yarabbım bunların aldıkları fal sayısı duser bence boyle gıderse

Insanin fal baktirasi bile gelmiyor, çünkü çok karisik, fat türünü seçmeden kimin online oldugu bille belli degil, sirf kim online diye ögrenmek için bir sürü zaman harciyoruz... bendece kesinlikle çok kayplari olmustur

bilmiyorum bittiğine dair mesajıda okudu onada cevap vermedi anlayamadım ,arkadaşlarının gireceğini zannetmiyorum

kesınlıkle

bilmiyorum bittiğine dair mesajıda okudu onada cevap vermedi anlayamadım ,arkadaşlarının gireceğini zannetmiyorum

ayy walla lalecim ben bile ne kadar merak ediyorum niye böyle yaptığını seni düşünemiyorum Allah sabrını korusun....bekleyelim mutlaka dönüş yapar sana..ama ben yinede geçerli bi sebebi olacağını düşünüyorum..

zaten dün arkadaşı ona ulaştı büyük ihtimal cocuktanda ses seda yok ,tekkelime canımya mesajımı görmeyi biliyor iyiyimde diyemiyor

telefonu hala kapalı ,siteden girdi büyük ihtimal face yoksa o kadar sinirliyimki telefonu açıp iki laf etmem lazım ama yok

yakın bi yer olsa bas git diyeceğim yaa.. bu nasıl bir sorumsuzluktur.. ama ortada hiç bir sorun da yok..insan cidden ilişkin anlamında kötü düşünemiyor bu yüzden.. lalecim, inşallah bişeyi yoksa Allah vicdan versin de sana geri dönüş yapsın.. bizler bile kaç gündür merak ettik canına bişey mi oldu diye.. ooffff

akrep erkeğimi kapından sokma yiğit sadece psikolojisi çok bozuk dedi, olduğu yerde zaten normal olmasına imkan yokta 12 gündürde tekkelime et yani birde yarın yolaçıkıyorum dedikten sonra yuh yani bizde insanız hakkı yok bukadarına

zaten dün arkadaşı ona ulaştı büyük ihtimal cocuktanda ses seda yok ,tekkelime canımya mesajımı görmeyi biliyor iyiyimde diyemiyor

ne yapsakki bilmiyorum hiçbir anlamda veremiyorum inşallah seni üzecek birşey çıkmaz

valla canım benim hayırlısı değilmiş derim önüme bakarım çünkü okadar sinirliyimki 10 gecenin günün adı var bebem nerdeyse helva kavuracaktım:)

haklısın bitanem çok iyi anlıyorum...yalnız benim kızarkadasımın da böyle asker bi sevgilisi vardı..o kızda aynen senin yaşadıklarını yaşıyordu...birde kendini merak ettirmek istiyordu imkanı olsa bile ilgi görmek için telefona cevap vermiyordu..gerçekten onunda çok farklı bi psikolojisi vardı acaba senin adamda böyle olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…