akrep erkeğimi kapından sokma yiğit sadece psikolojisi çok bozuk dedi, olduğu yerde zaten normal olmasına imkan yokta 12 gündürde tekkelime et yani birde yarın yolaçıkıyorum dedikten sonra yuh yani bizde insanız hakkı yok bukadarına
akrep mi burcu?? baştan deseydin ya tatlım benim yaa..
haklısın bitanem çok iyi anlıyorum...yalnız benim kızarkadasımın da böyle asker bi sevgilisi vardı..o kızda aynen senin yaşadıklarını yaşıyordu...birde kendini merak ettirmek istiyordu imkanı olsa bile ilgi görmek için telefona cevap vermiyordu..gerçekten onunda çok farklı bi psikolojisi vardı acaba senin adamda böyle olabilir mi
1.5 senedir çıkıyorum ilk defa böyle bişey yaptı ya gelemedi diye hakkaten psikolojisi bozuldu kaçaydır 29 ocak çıktıiçimde ehede gelebildi sanki
akrep erkeğinin kendi içinde ne düşündüğünü, ne yaşadığını bir tek kendisi bilir.. istemediği müddetçe, istediğiniz kadar sokulun, sorun, soruşturun, eğer içinde tutması gerektiğine inanıyorsa asla paylaşmaz..uzun süre kendi içinde düşünür, düşünür, düşünür.. o iç hesaplaşması bitince, sorunun ne olduğunu ancak kendisi çözünce hiç beklemediğiniz bir anda size açılabilir..
çok içine atar ve kurar..
Canim benim hayirlisi insallah senin icin olur.İnan üzüldüm ama en çok neye biliyomusun?Senin kendini boş yere paralamana üzüldüm.arkadaşlar selam ,kaçgündür durumu biliyordunuz ,busabah ilk defa face girdi ve benim ne kadar merak ettiğime dair mesajımı okudu cevap vermedi benimiçin bitmiştir tek kelime dahi yazabilirdi.Bu durumda yiğit dahil tüm fallar patlamıştır.fal maceremda bugün itibarıyle bitmiştir.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
evet ya sımdı kım onlıne kım degıl kımın profılınde ne yazıyo gormek cok zor
bilmiyorum bittiğine dair mesajıda okudu onada cevap vermedi anlayamadım ,arkadaşlarının gireceğini zannetmiyorum
Canim benim hayirlisi insallah senin icin olur.İnan üzüldüm ama en çok neye biliyomusun?Senin kendini boş yere paralamana üzüldüm.
Urmina tahmin konusunda isabetlidir.Gercekten onun okudugundan eminmisin?Oysa eger bu sessizlik niye?
ondanda emin değilim telefon kapalı ama biryerde patlamam lazımdı ,eğer başkasıysada şifresini vermeseydi onun sorunu
facebookdan çıkış yapmayınca tekrar açılabiliyor..o yüzden aklıma bu seçenek geldi..Yiğit'in de anı çok iyi bildiğini söylüyorlar genelde (ben kendi adıma bilemiyorum, benim karşı taraf dengesiz, gizli kapaklı olduğundan)..
Tolincik ne yaptin gönderebildinmi bari???
valla canım artık kendi biliyor ,yiğitin o kadar çok nokta atışları vardıki hakkınıda yiyemem ama geleceğide sadece Allah biliyor biz sadece ogünü kurtariyoruz gibime geliyor
aynı şekilde rezzan ablayı çokseverim onunla görüşmeye rezzan ablanın sayesinde tekrar başlamıştım çoğu dediğinide yaşadım ,hislerine güvendim şartlarını,onun durumunu anlatınca başladım ve anlattığı gibi çıktı ama şuan hiçbirsey düşünemiyorum.
Urmina tahmin konusunda isabetlidir.Gercekten onun okudugundan eminmisin?Oysa eger bu sessizlik niye?
aynen canım bende ona yanıyorum yiğitin tek tutan tarafı işinde çalışıyo demesioldu bana
Off vallahi bilemedimki.Eğer kasitli yapmışsada bu kadr günlerdir burda yedin bitirdin kendini.İnan Allah yanina birakmaz.Evet Yigit te bilememis oluyo bu durumda.(eger isteyerek cevap vermiyor,haberdar etmiyorsa...)ondanda emin değilim telefon kapalı ama biryerde patlamam lazımdı ,eğer başkasıysada şifresini vermeseydi onun sorunu
aynı şekilde rezzan ablayı çokseverim onunla görüşmeye rezzan ablanın sayesinde tekrar başlamıştım çoğu dediğinide yaşadım ,hislerine güvendim şartlarını,onun durumunu anlatınca başladım ve anlattığı gibi çıktı ama şuan hiçbirsey düşünemiyorum.
rezzan ablaya denk gelirsem baktırmak istiyorum ya.. ama sen yine de gönlünü ferah tutmaya çalış. her ne ise sebep nasılsa ortaya çıkacaktır. benim dualarım senin iyi olmanla ilgili sadece..
alcanzarım canım, tahmin ayarlarım bu ara hiç iyi değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?