Binnaz Abla

akrep mi burcu?? baştan deseydin ya tatlım benim yaa..

1.5 senedir çıkıyorum ilk defa böyle bişey yaptı ya gelemedi diye hakkaten psikolojisi bozuldu kaçaydır 29 ocak çıktıiçimde ehede gelebildi sanki

1.5 senedir çıkıyorum ilk defa böyle bişey yaptı ya gelemedi diye hakkaten psikolojisi bozuldu kaçaydır 29 ocak çıktıiçimde ehede gelebildi sanki

akrep erkeğinin kendi içinde ne düşündüğünü, ne yaşadığını bir tek kendisi bilir.. istemediği müddetçe, istediğiniz kadar sokulun, sorun, soruşturun, eğer içinde tutması gerektiğine inanıyorsa asla paylaşmaz..uzun süre kendi içinde düşünür, düşünür, düşünür.. o iç hesaplaşması bitince, sorunun ne olduğunu ancak kendisi çözünce hiç beklemediğiniz bir anda size açılabilir..

çok içine atar ve kurar..

boğa ve akrep zaten okadar zıtki 1,5 sene inişli çıkışlı nasıl devam etti hayret zaten çözsün bakalım ne zaman çözecek ,sağol canım

Canim benim hayirlisi insallah senin icin olur.İnan üzüldüm ama en çok neye biliyomusun?Senin kendini boş yere paralamana üzüldüm.

bilmiyorum bittiğine dair mesajıda okudu onada cevap vermedi anlayamadım ,arkadaşlarının gireceğini zannetmiyorum

Urmina tahmin konusunda isabetlidir.Gercekten onun okudugundan eminmisin?Oysa eger bu sessizlik niye?

ondanda emin değilim telefon kapalı ama biryerde patlamam lazımdı ,eğer başkasıysada şifresini vermeseydi onun sorunu

facebookdan çıkış yapmayınca tekrar açılabiliyor..o yüzden aklıma bu seçenek geldi..Yiğit'in de anı çok iyi bildiğini söylüyorlar genelde (ben kendi adıma bilemiyorum, benim karşı taraf dengesiz, gizli kapaklı olduğundan)..

valla canım artık kendi biliyor ,yiğitin o kadar çok nokta atışları vardıki hakkınıda yiyemem ama geleceğide sadece Allah biliyor biz sadece ogünü kurtariyoruz gibime geliyor

valla canım artık kendi biliyor ,yiğitin o kadar çok nokta atışları vardıki hakkınıda yiyemem ama geleceğide sadece Allah biliyor biz sadece ogünü kurtariyoruz gibime geliyor

aynı şekilde rezzan ablayı çokseverim onunla görüşmeye rezzan ablanın sayesinde tekrar başlamıştım çoğu dediğinide yaşadım ,hislerine güvendim şartlarını,onun durumunu anlatınca başladım ve anlattığı gibi çıktı ama şuan hiçbirsey düşünemiyorum.

rezzan ablaya denk gelirsem baktırmak istiyorum ya.. ama sen yine de gönlünü ferah tutmaya çalış. her ne ise sebep nasılsa ortaya çıkacaktır. benim dualarım senin iyi olmanla ilgili sadece..

aynen canım bende ona yanıyorum yiğitin tek tutan tarafı işinde çalışıyo demesioldu bana

ondanda emin değilim telefon kapalı ama biryerde patlamam lazımdı ,eğer başkasıysada şifresini vermeseydi onun sorunu
Off vallahi bilemedimki.Eğer kasitli yapmışsada bu kadr günlerdir burda yedin bitirdin kendini.İnan Allah yanina birakmaz.Evet Yigit te bilememis oluyo bu durumda.(eger isteyerek cevap vermiyor,haberdar etmiyorsa...)

rezzan ablaya denk gelirsem baktırmak istiyorum ya.. ama sen yine de gönlünü ferah tutmaya çalış. her ne ise sebep nasılsa ortaya çıkacaktır. benim dualarım senin iyi olmanla ilgili sadece..

Benimde en güvendiğim yorumcudur rezzan abla. Bu aksam butun silahlari mi kusandim insallah kacirmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…