Binnaz Abla

Arkadaşlar bu yiğite ulaşamıyorum hala kafayı yiycem online bitirdim bi yiğit ve ayhan kaldı son baktırmak istediklerim. Ben bi şey sormak istiyorum bu yiğit emel cafede olan yiğitmi acaba bi zamanlar orda da bi yiğit vardı ben ona baktırmıştım.

Son düzenleme:
Lalecim cok sinirnoldum salla gitsin demesi bize kolay hemen sallanmiyor..fazla deger vermnin sonucu bu bende yasiyorum akrep ve akrep etkisindeki erkekler mi amaaan

Yok canim hemende sallama. Sonucta az degil 1,5 yillik iliski bekleyelim mutlaka iyi veya kötü bi sebep sunacaktir

Lalecim cok sinirnoldum salla gitsin demesi bize kolay hemen sallanmiyor..fazla deger vermnin sonucu bu bende yasiyorum akrep ve akrep etkisindeki erkekler mi amaaan

valla o sinirle çokağır yazdım zaten ,sallamış oldum canım hayat çok kısa değmez o kadar rahatladımki şuan sadece fal paralarına yanıyorum işte

Yigit tellwe ve arzuhal de calismis galiba.

valla o sinirle çokağır yazdım zaten ,sallamış oldum canım hayat çok kısa değmez o kadar rahatladımki şuan sadece fal paralarına yanıyorum işte

Vallaha ben kizginligina öyle hak veriyorum ki...Hepimiz şahidiz burda.11 gündür mahvoldun bittin.Kim olsa çildirir.Bu kadar fa rahatsa karşindaki bi durup düşünmek gerek bencede.

Vallaha ben kizginligina öyle hak veriyorum ki...Hepimiz şahidiz burda.11 gündür mahvoldun bittin.Kim olsa çildirir.Bu kadar fa rahatsa karşindaki bi durup düşünmek gerek bencede.

Insanin bir sabri var..bende uzun uzun dusundum amacsizca kacmak en guzeli en ise yarar taktik

canım benim gözüm çok karadır kötübir huy belki, ben 17 senelik çalıştığım bankadan 1 sn de istifa ettim geçen ay herkes şaştı kaldı

Ay ne diyecegimi bilemedim. ne olursa olsun sonuc insallah hayirlisi olur

şoktayım yani nesibe canlı taort falını 55 tl yapmış!!tarot bak şoktan yazamamışım

Son düzenleme:
hala tlf kapalı mesajdan sonrada facede girmedi hayır kaç yaşında ınsanlarız neyse söyle seni sınırlarda arıycak halım yok zatı

canım faceını baskası acmış olmasın eminmisin ne bileyi amma gizemli tuhaf birseye dönüştü bu iş!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…