malsef gonderemedım gelmedı beklıyorum hala
akrep mi burcu?? baştan deseydin ya tatlım benim yaa..
Lalecim cok sinirnoldum salla gitsin demesi bize kolay hemen sallanmiyor..fazla deger vermnin sonucu bu bende yasiyorum akrep ve akrep etkisindeki erkekler mi amaaan
Lalecim cok sinirnoldum salla gitsin demesi bize kolay hemen sallanmiyor..fazla deger vermnin sonucu bu bende yasiyorum akrep ve akrep etkisindeki erkekler mi amaaan
Yok canim hemende sallama. Sonucta az degil 1,5 yillik iliski bekleyelim mutlaka iyi veya kötü bi sebep sunacaktir
Yigit tellwe ve arzuhal de calismis galiba.Arkadaşlar bu yiğite ulaşamıyorum hala kafayı yiycem online bitirdim bi yiğit ve ayhan kaldı son baktırmak istediklerim. Ben bi şey sormak istiyorum bu yiğit emel cafede olan yiğitmi acaba bi zamanlar orda da bi yiğit vardı ben ona baktırmıştım.
valla o sinirle çokağır yazdım zaten ,sallamış oldum canım hayat çok kısa değmez o kadar rahatladımki şuan sadece fal paralarına yanıyorum işte
Vallaha ben kizginligina öyle hak veriyorum ki...Hepimiz şahidiz burda.11 gündür mahvoldun bittin.Kim olsa çildirir.Bu kadar fa rahatsa karşindaki bi durup düşünmek gerek bencede.
canım benim gözüm çok karadır kötübir huy belki, ben 17 senelik çalıştığım bankadan 1 sn de istifa ettim geçen ay herkes şaştı kaldı
Insanin bir sabri var..bende uzun uzun dusundum amacsizca kacmak en guzeli en ise yarar taktik
Ay ne diyecegimi bilemedim. ne olursa olsun sonuc insallah hayirlisi olur
aynen psikolojisi bozuk oluyor bunların uğraşılmaz
ayıp ya inan yangına körükle gitmek istemiyorum ama sevgiden aşktan soğudum
hala tlf kapalı mesajdan sonrada facede girmedi hayır kaç yaşında ınsanlarız neyse söyle seni sınırlarda arıycak halım yok zatı
canım faceını baskası acmış olmasın eminmisin ne bileyi amma gizemli tuhaf birseye dönüştü bu iş!!
marplecim boşver sallayalım gitsin bebem arkadaşıda hala haber vericek bana oda kayboldu ortadan
o zaman taha,nesibe ,mele,mert,beren ve daha niceleri bunlar sonuçta iyi dediklerimiz hepsi patladı canlar
şoktayım yani nesibe canlı taort falını 55 tl yapmış!!tarot bak şoktan yazamamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?