Bu listeden nesibe disinda hepsine baktirdim. Taha bastan patlamışti. Melek mert beren bende de patladilar
rezzan abla en çokona baktırdım güzelim
ki rezzan abla nın herdediğini yaşadım buradada paylaştım bana hep dediği, verdiği ,tarihten sonra gelicek gecikme olucak ,engel çıkıcak gelmeden önce biraz gerginlik olacak şuan evet dediği gibi
şoktayım yani nesibe canlı taort falını 55 tl yapmış!!tarot bak şoktan yazamamışım
Insanin bir sabri var..bende uzun uzun dusundum amacsizca kacmak en guzeli en ise yarar taktik
şoktayım yani nesibe canlı taort falını 55 tl yapmış!!tarot bak şoktan yazamamışım
ki rezzan abla nın herdediğini yaşadım buradada paylaştım bana hep dediği, verdiği ,tarihten sonra gelicek gecikme olucak ,engel çıkıcak gelmeden önce biraz gerginlik olacak şuan evet dediği gibi
marplecim boşver sallayalım gitsin bebem arkadaşıda hala haber vericek bana oda kayboldu ortadan
Yigit tellwe ve arzuhal de calismis galiba.
Peki Rezzan gerginlik sonrası için ne dedi?
Herkes biliyor artik canim rezzan abla benim icin degerli bir inaan hem yorumlari hem olgunlugi beni cok etkiliyor. Enerjimin uydugu tek yorumcu diyebilirim. Belli ki sende uzun zamandir rezzan abla'ya baktiriyorsun enerjiniz uymus ben derim ki rezzan abla'nin yorumlarini guven. Acikcasi az bucuk benimde hislerim kuvvetlidir. Bence bu gerginlikten sonra tekrar araniz isinir. Bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz
canım benim rezzan abla hepolumlu konuşuyor hala öyle ama ben bu kadar çektikten sonra geçerli bir neden yoksa bitmiştir.
Aaa arkadasida ortada yok degilmi?Ayip ya..Vallaha yetişkin bi erkeğe böyle de kaçmak yakışmazki...
laleciğim burdan ara ara okuyorum yorumları ve seni çok iyi anlıyorum neden dersen benimkide asker sanıyorum bunların çoğu böyle sebebsiz uzaklaşırlar sonra pat diye geri dönerler 5 senelik ilişkide ben çok yıprandım tamam bitti artık geri gelmez dediğim zaman aradan uzun zaman geçmiştir geri geldi sonra çok iyi gidiyor derken araması sorması kesilir uzaklaşır sessizliğe bürünür bu arada falcılar hep aile sorunları yok maddi sorunları var halledince dönecek derler döner ama açıklama yok bence çok uzatmadıysan ve bitirebiliyorsan bitir derim. ben hala anlam veremedim bu davranışlara ve yine gitti aramıyor sormuyor ve taha nesibe melek vs. birçoğu geri geleceğini söylüyor belkide içimden bu yüzden bitiremiyorum sen bu hatayı yapma etkilemek istemem ama başta ben yapabilseydim bugün belkide hayatımda çok güzel bir ilişkim olacaktı çünkü başkalrına şans vermiyoruz beklemekten umutlarımızdan kurtulamıyoruz bööööyyyle gidiyor hala da bir şey değişmiyorcanım benim rezzan abla hepolumlu konuşuyor hala öyle ama ben bu kadar çektikten sonra geçerli bir neden yoksa bitmiştir.
kızlar günaydın :) sizi sürekli takip ediyorum :) bugün yardımınıza ihtiyacım var çünkü kafam çok karıştı
tellwe de venusamber ve saraylıhanıma baktırdım ama tam olarak ne olumlu ne olumsuz bir faldı..
size dedikleri çıktı mı?
saraylıhanım bana öyle yorumlar yapmış ki gerçekleşirse hayatımda ciddi değişimler olacak
ama asıl konumla ilgili olumlu olumsuz net bişey yok ya da ben anlamadım
venusamber de öyle, olabilir de olmayabilir de
kafam karışık yardımınıza ihtiyacım var
kızlar günaydın :) sizi sürekli takip ediyorum :) bugün yardımınıza ihtiyacım var çünkü kafam çok karıştı
tellwe de venusamber ve saraylıhanıma baktırdım ama tam olarak ne olumbakalımlumsuz bir faldı..
size dedikleri çıktı mı?
saraylıhanım bana öyle yorumlar yapmış ki gerçekleşirse hayatımda ciddi değişimler olacak
tellwe de venusamber ve saraylıhanıma baktırdım ama tam olarak ne olumlu ne olumsuz bir faldı..
size dedikleri çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?