Binnaz Abla

Venus bana cikmadi bana göre en foss falcilardandir ama memnun kalanida cok.Sarayliyi bilmem.....

çok teşekkür ediyorum aynen dediğiniz gibi anlamakta güçlük cekiyorum ilk başladığında aynı yerdeydik 9 ay sonra doğuya tayini çıktı ve ben bitirdim çünkü bu mesafede olamazdı ama o çok ısrar etti arada gelicem dedi tekrar görüşmeye başladık ,benim anlamadığım son konuşmamız yarın yola çıkıyorumoldu 13 gündür telefonu kapalı ,psikolojileri normal olmuyor ama benim bu son kararım bitmiştir.keşke ikinciye hiç başlamasaydım diyorum çünkü unutmaya başlamıştım.Desteğin için çok teşekkür ediyorum.

Şu telveye nerden bulaştım bilmiyorum. Fal baktırıyosun yorumcu hayranım ol puan ver sorunu sorabilirsin diye zaten 5 yıldızdan aşağı asla veremezsin! soru soruyorum nasıl olsa almış 5 yıldızı hiiiç cevap bile vermiyolar. Siteye yazayım dedim mesajı yazıyorum gönder yapıyorum yok sitede ulaşmayalım diye yapılmış sanki.

Esince nasıl kızlar tutturdukları oluyo mu ?

eesinceye baktırdım 1 kez dedikleri henüz çıkmadı vakit var ama o yönde ilerliyor gibi..
fiyatı uygun gibi diğerlerine göre denenebilir..

aaa sen sorduktan sonra bakıyım dedim esinceye hatta baktırayım dedim fiyatlar uçmuşşş:)
yokya 25 tl lik bir yorumu yoktu denemesende olur gibime geldi şimdi:)

Bende şimdi hydraya kahve falı baktırdım.aslında mert reiki yi bekliyordum o gelmeyince hydraya yolladım.biraz olumsuz konuştu ama dedikleri doğruydu.yinede inşallah dedikleri çıkmaz diyim:) mert ne zaman giriyor falaleme haberiniz varmı kızlar?

Hydra ile medyum hiperin söyledikleri taban tabana zıt bu arada.klothoya da yolladım dün ama hala 3.sıradayım sanırım ya yarın ya ertesi gün gelir sonucu

Oncelıkle yardım ıstedıgımde bana msj atan arkadaslarıma tesekkur ederım. kızlar bence bu falcıların bırcogu bırbırıyle arkadas ve genelde ayna ısımlerle fal baktırdıgımız ıcın bırbırlerıne bılgı verıyor olabılırlermı dıye geldı aklıma! Neden dersenız: geçen estere falalemde fal attım sordugum soru hep aynı zaten, oyle bır fal bakmışkı! Okumuş resmen yanı benı tanısa bu kadar ıolur! Ancak oyle sormadıgım ve daha once başka yorumculara anlattıgım seylerden bahsetmişki aklım karışmadı degıl yorumda morel bozucu dıye işimede gelmıyo olabılır tabı :) ama bı ester içinde yorumlarınızı alsam? Taha 14 unde tel var guzel dıyo! Ester 14 unde tel var cok kotu konuşucak dıyo? Bu ne yaaaaa

Tesekkurlerr kızlarr hakkınızı helal edın.. Çok sagolun

selam canım 14 şubat'ta arayan adam kötü konuşmaz bence sevgi aşk sözleri söyler:))) gibi düşüüyorum falcı değilim ama mantık yürütüyorum:)))

canım ben seni okurken hep kendimi görüyorum neredeyse aynı durumlar yani senin ummadığın anda bitti dediğin anda yine ortaya çıkacaktır yine seni ikna edecektir. ama senin kararın nasıl olur bilemem devam edersen benim durumuma düşebilirsinki olanlar onu gösteriyor canı acıyan bekleyen de sen oluyorsun ki yine ne zaman dönecek arayacak barışacakmıyız diye fallara sarılma durumlarıda cepte yani benim hep öyle oldu diyebilirim geri dönmeler oldukçada sen başkasına bakamıyorsun ki barışma ihtimalinde hayatında başkası olmasın diye Rabbim yardımcın olsun inş. böyle devam etmez kesin kararlar alırsın

Taha benim icin tek su an biliyosunuz.Ester Kira nin tellwe kiraze olduğunu duymuştum.Eğer oysa bana iki fal baktı ikiside patladı.Bilemem tabi sonuç kişiye göre degisebiliyor.

aaa sen sorduktan sonra bakıyım dedim esinceye hatta baktırayım dedim fiyatlar uçmuşşş:)
yokya 25 tl lik bir yorumu yoktu denemesende olur gibime geldi şimdi:)
Nee 25 mi???Ben iki kez 5 e baktirdim ya.Esince iyi hoşta,ne olmuş böyle ya?Şahmışta Şahbaz mı olmuş fiyatta 25 olmuş.

ah kızlar ah anlam veremiyorum. ben aylardır ya gelsin ya onu unutayım diye neler okudum neler diledim. hiç biri olmazken o başkalarıyla çok mutlu. ne kadar kinlensem de gelse de olmaz desem de başkasıyla düşünüce içim cız ediyor... koskoca 4 yıl be.. nasıl çabucak başkasına ısındın. üstelik evlenelim dediğin anlarda kaçtın gittin allahın adaleti yok be kızlar.. içim çok acıyor midem ekşiyor. allah neden bana hiç yardım etmedi anlamadım..

Şu dünyada unutulmayacak hiç birşey yok aslında..boşuna dememişler zaman herşeyin ilacı diye..böyle şeyler yazmayın okudukça üzülüyorum. Allah herkesin içindeki acıları biran önce dindirip huzura kavuştursun.

aslında ilginç ikisede ayın 14'ü demiş. malum 14 şubat geliyor. şu ester kiraya 1kere baktırmıştım. ha sanki biryerlerden birşeyler tutuyor ama sonunu sallıyor gibi gelmişti bana. bilemiyorum belki hayranları vardır ama nedense ses tonundan bile bir elektirk alamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…