Binnaz Abla

Canim ozele bak...(( aksam cok yogundum musterilerim vardi.yazdiklarina bakamadim skyp'de. burdan kusura bakma demek icin yaziyorum. Eve geldim yarin ofise geçince bakiyorum kartlarina bitanem....lutfen kusura bakma38:

Son düzenleme:
Canim ozele bak...(( aksam cok yogundum musterilerim vardi.yazdiklarina bakamadim skyp'de. burdan kusura bakma demek icin yaziyorum. Eve geldim yarin ofise geçince bakiyorum kartlarina bitanem....lutfen kusura bakma38:

ay askitom sagol:)) ozelimde bisi yok ama yarin skypetan bekliuorum bu arada venuse fal baktirdim inanilmaz dokturmus yani1!

Venusu küstürmüşler sanırım..bu kız bu gidişle o siteden gider :18:..demişti dersiniz.. kibar kibar yazmış sinirlense de atar-gider bile yapamamış :44:

kızlar ben çok fal baktırmıyorum ama bu kadar memnun kalmışken yazayım dedim venüsamber muhteşem bir fal bakmış bana.
geçmiş, kişi analizleri çok güzeldi. zaten burda da çoğunluk memnundu. bana vakit vermemiş, tavsiye de vermiş ama gayet mantıklı ve bana uyan tavsiyeler.
yeni baktıracak olanlar varsa bende tavsiye ederim

Venusu küstürmüşler sanırım..bu kız bu gidişle o siteden gider :18:..demişti dersiniz.. kibar kibar yazmış sinirlense de atar-gider bile yapamamış :44:

Aa neden urminacim. Zaten telve gibi bi siteye gore cok cok kaliteli bi yorumcu.fal aleme gecsin:))) bana kolaylik olsun iki falcimda ayni sitede :)))

kanıma gırdınız telveden kredı yukledım venuse baktırcam yarın aksam 8 gıbı gelcekmıs bekleyenlerıne duyrulur

sende mi bugün baktırdın tatlım ? püüff bana süre verdi resmen, şu kadar zamandan önce gelirsen bakmam dedi atsam da açmıyo keşke dertleşme vs gibi bişey de açsa da barı ordan atsam

sende mi bugün baktırdın tatlım ? püüff bana süre verdi resmen, şu kadar zamandan önce gelirsen bakmam dedi atsam da açmıyo keşke dertleşme vs gibi bişey de açsa da barı ordan atsam

bana süre vermedi ama bende haftaya başka bir konuyla ilgili yine baktırmak istiyorum inşallah süre koymaz.
ben ilk defa baktırdım enerjim uyuşmaz diye tedirgindim ama uymuş demek ki.
chloe, kiraze patladı sayılır. ama venüs süre vermediği için patlama gibi bir durumu olmayacak gibi.

Ayy bende çok beğendim venüsü fotoları kötü çekmeme rağmen harika yorumladı geçmiş an çok iyiydi gelecek içinde 3 vakit verdi

kahve profilini arada açıyo galiba ya ben hiç rastlamadım :26:

kahvede eğer enerjisi yerindeyse filan döktürüyor cidden.. fiziksel tariifleri çok iyi yapıyor.. ama venusu hiç beğenmeyen de var..alcanzara mesela tamamen hiç bilememiş..bir-iki kişi daha vardı hiç bilemediği.. geçen gün sayfasında da bir yorum vardı, uymadı diye.. ama hani aksine şaşkınlıklarla yazan yorumlar da gördüm.. gerçekten enerji işi midir nedir bilmiyorum bu falcı işi..

fal enerjiyle bakıldığına göre bence enerji uyuşması çok önemli.
kahvesini de çok merak ediyorum ama ben tarot baktırdım.
onda da oldukça iyiydi kişi analizleri, geçmiş ve şimdiki durum.
merak ettiğim nesibe ve taha kaldı ama onları yakalamakta zor oluyor, hele nesibe'yi.

Son düzenleme:

Aynen ben ve nilmil ikimize hic bilemedi,dedigide çıkmadı.

nesibeye ben baktırabiliyorum..en son 2 ay önce baktırdım...durum analizi iyi mi hiç bilemiyorum..dediği hep beni çok sevdiği karşı tarafın ama görünürde hiç öyle birşey yok..ama nesibeyi severim bende.. sesini duymak iyi gelir..melek de aynı şekilde bıcır bıcır..

fal terapi işine dönmüş benim için ayda verdiğim parayı terapi gibi düşünüyorum artık..sevdiğim terapistlere gidiyorum artık sadece ama

Bu kadar harika analizler olsun dibimde olsa benimle yasasa anxak bu kadar bilirdi.bazen derim cekip gitmek istiyorum bir falci bu ruh halimi nasil gorurde soyler ya canim venusum

Son düzenleme:
Tamda bunun icin zaman vermiyor olabilir.Patladı konumuna gelmemek için.Bana mesela 9 hafta demisti,sure doldu ve çıkmadı.Ama banada zaman vermeseydi bende patladı diyemeyecektim,genis bir zaman olacakti önümde.Hic ama hic anlamam.Hangi falci olursa olsun bu anlayisim degismez.Bir falci zaman vermezse,o fal nasıl değerlendirilir,çıktı veya çıkmadı nasıl denilebilir.?Falda en önemli şey zaten zaman değilmi?
.

nesibe'nin sevenleri o kadar fanatik durumdalar ki o yüzden merak ediyorum aslında ben birazda.
bence zaten fal birazda terapi yöntemi evet, kafanın dağılmasını sağlıyor.
bazende boşuna umut ettirebilir bu çizgiye dikkat etmek lazım bana kalırsa.

aslında benim falım pek zaman verilecek bir fal değildi, anı bilmesi gerekiyordu ve biraz da bilmek istediklerim vardı. çünkü geleceğe yönelik bir fal değildi. kişi analizleri ve kişinin hisleri önemliydi.
ama bence de elbette zamanın tutması önemlidir. çünkü fal birazda geleceği öğrenmek demektir. gaybı Allah bilir falcınında hisleri kuvvetliyse söyleyebilir.
ama zaten zaman tutturan kaç kişi var ki?

Bu kadar harika analiböyleydi.dibimde olsa benimle yasasa anxak bu kadar bilirdi.bazen derim cekip gitmek istiyorum bir falci bu ruh halimi nasil gorurde soyler ya canim venusum

:) aynen dun rezzan ablamdan gelen yorumda boyleydi. Her baktirdigimda ayri hayran kaliyorum nasil bi plan icinde dahi oldugumu tektek söyledi ya:) venus banada gelme biraz zaman gecsin dedi venuscugum benim adamin gecmisiyle ilgili bişeyi bilmisti ki beni soktan şoka sokmustu:) onceden varsa yoksa rezzan abla diyordum birde venuscugum oldu.sanirim ben yorumcularimi buldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…