Binnaz Abla

kızlarrrr venusamberde fiyatları katlamasın şimdi doğru dürüsüt analiz yapan fiyatı uygun az kişi kaldı elimizde:)

haklısın blacberry, aklıma gelmedi değil bana da bu kız ordan çekip gidecek gibi geliyo ama hayırlısı bakalım.. facebook hesabı filan açsa bari.. kızlar baktıran olursa söylesin venuse..o böyle şeyleri akıl edemiyo olabilir.. online olacağın saatleri yaz duvarına diyen de ben olmuştum piyasadan çok uzak

ya bende de öyle bir ayrıntıyı ilk seferinde bilmişti .. bi serra bi venus..serra da dün online olmuş uzun aradan sonra..

canım serra kim hangi sitede?
bir de sana mesaj attım venus ile ilgili müsait olduğunda bakar mısın ?

canım serrayla ilgili burda 1tek kişiden iyi bişy okumuştum..onun dışında sanırım benden başka seven yok bana da dediğim gibi ayrıntı bi bilgiyi bilmişti.. ne su baktığını söyleyen falcılar ne yiğit..hiçbirinin demediği bişeydi..serra ve venus demişti.. venus ima etmişti, soru-cvpta demişti..

Kizare nasıl kızlar baktıranınız var mı?

fiyatının çok fazla artacağını sanmıyorum çünkü venüs ticaret olarak yapmıyor...başka bir iş yapıyormus...şuan daha çok manevi boyutundayım yazmıs:)))) canım benım ya inşallah hep manevi boyutunda kalır:)

Tabiki senin falin cok zaman gerektirmiyodur ona lafim yok.Dogru soylüyosun zamani tutturan hatta yorumu tutan falci zaten yok gibi bir iki istisna dışında.Venus icin demiyorum sadece .Tum falcilar anlaminda diyorum.Ben falimda bana zaman verilmesini kesinlikle isterim.Mesela biliyosunuz Taha su an benim icin digerlerinden onlinede farkli bi yerde.Cikar cikmaz bilemem ama Taha ornegin bana zaman vermemis olsa ben yorumunuda kaile almam.Genis zaman ,Allah bilir ne zaman?Su an ki falimin bes yil sonra ciktigini zaman vermeyen bi falcida yasarsam ben zaten falci bildi dememki....Olaylar oyle belliki buyuk cogunlukta.Evlilik,ask,ikili iliskiler vs....Bende sana bugün bu konularda tahminde bulunsam inan bana illaki hayatinin bigününde bunlari yaşarsın.Zaman verilmeden sunulan yorum kehanet değil sadece mantıksal tahmindir bana gòre...

fal baktırmayacağım dedim ama tellwede puanım olduğunu farkettim Klothoyagmur'a gönderdim ama bu ne ya yiğite daha çabuk ulaşıp fal baktırmıştım ben :) beklediğime değse bari :)

fal baktırmayacağım dedim ama tellwede puanım olduğunu farkettim Klothoyagmur'a gönderdim ama bu ne ya yiğite daha çabuk ulaşıp fal baktırmıştım ben :) beklediğime değse bari :)

evet biraz bekletiyor ama baktığında da memnun olmayan yok.klothoyagmuru tek geçerim.kendisini tavsiye ettiğim kimseden kötü yorum almadım.iki-üç kelam edip falı yorumlamıyor.yiğit kim bilmiyorum ama klothoyagmur fal gönderenin çok olduğunu bekletebileceğini hep bildiriyor.

evet doğru tabi ki, taha'yı bende merak ediyorum ama rastlayamadım.
venüs'e haftaya başka bir konuyla ilgili atacağım falda zaman olması gerekiyor bende asıl değerlendirmemi o zaman yapabilirim

nasılsınız arkadaşlar
4 gün oldu fal baktırmıyorum ilk defa inşallah devamı gelir
buarada ben aceleci davrandım galiba bugün arkadaşı arayıp ulaştığını çok yoğun işiolduğunu müsait olduğunda beni arayacağını söyledi telefon hala kapalı ,ama iş işten geçti çünkü face çok ağır yazdım demekki hayırlısı böyleymiş

evet doğru tabi ki, taha'yı bende merak ediyorum ama rastlayamadım.
venüs'e haftaya başka bir konuyla ilgili atacağım falda zaman olması gerekiyor bende asıl değerlendirmemi o zaman yapabilirim

Insallah guzel yorumlar ciksin ne diyelim?Böyle dileklerde bulunmaktan baska bisey gelmiyor elimizden..

Aaa cok sasirdim simdi???inanamiyorum...Ama nasil bi yogunlukmuş bu böyle??Tek kelimedemi yazamamis?"iyiyim"demek dibi mesela...Vallaha bu işin içinde bişey var gibi ama çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…