daha kendisine ulaşamadım canım arkadasına öyle demiş önemide yok bu saatten sonra
Anladim canim.Benim anlamadigim yeryuzunde yok böyle bi yogunluk.Lavaboyadamı gitmemiş,iki saat uykudamı uyumamış,bi seyler yemek icin on dak dami ayirmamis?Lale cim sana farkli seyler yazmak isterdim ama bana bu durum hiç samimi gelmiyor.İnsallah bi mucizeyle yine onunla mutlu ol.Sadece durumu irdelediğimde bunu geçerli ve dürüstçe bir sebep olarak bulamadım.
Ya canım sağlık problemi varsa biren aklıma böyle bir şey geldi, belki biraz iyimser bir düşünce ama olabilme ihtimali var .aynen öyle ama bu telefon niye kaçgündür kapalı ,onu çözemiyorum ben son sözümü söyledim zaten bitmiştir
aynen öyle ama bu telefon niye kaçgündür kapalı ,onu çözemiyorum ben son sözümü söyledim zaten bitmiştir
Bu arada kızlar ben akşam Saraylihanim'a fal baktırmayı düşünüyorum, Ayhan Cumartesi Günü kesin cafedeyse ve randevu alabilirsem baktırmayı düşünüyorum, yazarım detayları...
Gecenin bir saati eski fallarimi okuyorum yine supriz bir isim tellwede cosmo..bilmis mi bilmis ve uzun bir sure vermis mart sonu bitiyor .kisa bakmis ama onemli cok onemli bir gelismeyi bilmis.
saralıya baktırabildin mi? ben baktırmıştım, ne öyle dedi ne böyle :26: kafam karıştı..
Benim de bu ay başıma öyle bi olay geldi ki dünya kadar param fala gitti.her gün 20-25 derken gitti valla.son kez bugün de yiğite su falı baktırdım.artık bu fal defterini kapatıyorum.bundan sonra bekleyip Allaha hayırlısı olsun diye dua edicem.zaten naaparsak yapalım olacakların önüne geçilmiyor.bana da bi olumsuz konuşanlar,bi olumlu konuşanlar,bir de ortada diyenler var.bana dedikleri tarih hep mart nisan civarı.gün gelir de dedikleri çıkan falcılar olursa anında yazarım buradan
Aynen.Bende de mart,nisan,mayıs dananın kuyruğunun koptuğu tarih olacak.
Kızlar falsepeti ilkay hanımla ilgili yorumları okudum ama 2012 tarihliler hakkında yakın döneme dair bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Kızlar falsepeti ilkay hanımla ilgili yorumları okudum ama 2012 tarihliler hakkında yakın döneme dair bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Ben 2013 'ün ortalarında baktırdım,iki kez tarot baktırmıştım,bana dedikleri çıkmadı.
Bende ilk fal işine ilkay hanımla başladım 3 4 kere baktırdım ama hiçbir dediği banada çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?