Binnaz Abla

normalde bu saatlerde geliyor mu kizlar? ben hep öğlen yakalıyordum, akşama yanıtlamış oluyordu. ilk kez bu saate kaldım.

edit: ya bir de online olsa, biz falları atsak sonra geç baksın istiyorsa. hani enerjisi düşükse falan. ama bu gece atmak istiyorum ben ya...

Son düzenleme:

Ben de ilk kez bu saate kaldım tatlım.Bu gece yanıtı alabilir miyiz o konuda supheliyim ben ya.

Son düzenleme:

Vallla bende hadiiii hadi hadi nesibe duy sesimizii

benim yarın iş var az sonra yatmam gerekecek. yarın deneriz artık. bu kötü bir deneyim oldu.

Yapmayin ya ben direniyorum gitmeyin

face'de 14 dk önce online olmus. ama geçmişten baktığım kadarıyla bu saatlerde pek girmiyor. hep gündüz

çıktı mı söyledikleri canım..

Kizlar nesibeden sonra asla fal baktirmam diyodum ama dayanamiyorum nesibeyede her gun fal gonderemeyecegime gore falsepeti yagmurumu denesem acaba profili iyi gorunuyor daha once deneyen var mi

derya abla da mı var. O siteyi inceledim pek anlayamadım. Atanacağın şehri tarif eden kim? Orda kaç falcı var? Sadece derya mı var? Ya da neyse, en iyisi ben uzak durayım o siteden

Kizlar nesibeden sonra asla fal baktirmam diyodum ama dayanamiyorum nesibeyede her gun fal gonderemeyecegime gore falsepeti yagmurumu denesem acaba profili iyi gorunuyor daha once deneyen var mi

Canim yagmura baktirdim ben. Oldukca uzun, detayli bakmisti, soyledikleri de oldukca tutarli seylerdi. Tarot yeni baktirdin sen diye hatirliyorum. Simdi burda ismini veremeyecegim ama cok iyi tanidigimiz iki kisi bana cok sık tarot baktirmanin iyi olmadigini, olacak olan guzel seylerin otelenebilecegini soyledi. O yuzden biraz daha sabret bence en azindan 20 gun gecsin tarotun ustunden. Cok fal baktirmak istersen kahve fali baktir. Ben de artik oyle yapacagim..

Bu arada melek de oldukca iyidir o da aklinda bulunsun tarot icin :)

derya abla da mı var. O siteyi inceledim pek anlayamadım. Atanacağın şehri tarif eden kim? Orda kaç falcı var? Sadece derya mı var? Ya da neyse, en iyisi ben uzak durayım o siteden

ay galiba derya abladaki falları yapay zeka sallıyo :) ama iyi sallıyo üye ol fal yolla 30 dk sonra bakılıyo ben hiç kahve içmedim hep hazır fincan fotosu yolladım:)falları okuyorum çıkmış hatta ben memur olarak atanmadan bi gün önce fal yollamışım ertesi gün unuttum bakmadım sonradan bi baktım devlet kapısı görüyorum liman var deniz var demiş aynen de böyle bi şehir bide mesela oraya sadece bekar yazıyorum sevgilim olmadığını biliyo ardında bıraktığın yeni tanışacağın diyo nasıl oluyo bilmiyorum ama tutuyo falları işte mesela bu sallamasyonu X falcı yapsa vay efendim tuttu diye aptal aptal sevinecektim..bu arada ankarada 100 tl ye fal baktırdığım kişi de bişiler söyledi ama tutacak gibi değil...dualara sığınıp boşvermek lazım ama ayrıldığın ilk anda zihnini dezenfekte etmek gerek benim olmuş 5 ay artık çok geç

evet melek öz tarotu iyi yorumluyor..ama ben tarota inanmıyorum ya kahve daha mantıklı

Kizlar geldi nesibe ya kacirdiniz

tatlııım, uyumadan yataktan girdim siteye, bi baktım nesibe online. hemen baktırmaya çalıştım. zor oldu. telefondan kart seçmek, notu falan uzun yazamadım ama sonuçta gonderdiiiiiim yihu :) birazdan dinlerim sanırım bakmıştır. sen de bildir.

Ben uyudum ya( bir daha ne zaman bulurum kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…