hayır bir de gelmesi ve yakalayamamız olasılığı var
normalde bu saatlerde geliyor mu kizlar? ben hep öğlen yakalıyordum, akşama yanıtlamış oluyordu. ilk kez bu saate kaldım.
edit: ya bir de online olsa, biz falları atsak sonra geç baksın istiyorsa. hani enerjisi düşükse falan. ama bu gece atmak istiyorum ben ya...
normalde bu saatlerde geliyor mu kizlar? ben hep öğlen yakalıyordum, akşama yanıtlamış oluyordu. ilk kez bu saate kaldım.
edit: ya bir de online olsa, biz falları atsak sonra geç baksın istiyorsa. hani enerjisi düşükse falan. ama bu gece atmak istiyorum ben ya...
Vallla bende hadiiii hadi hadi nesibe duy sesimizii
ben o sitedeki hemen hemen herkese fal baktırmış biri olarak yorum yapayım;
Tarotta Selma Sultan ve Yaseminden uzak durun yorumlar çokta tutarlı değil ortalama şeyler söylüyorlar.. Elif ve Jülidenin yorumları güzeldi bugünü ve geçmişi bildiler gelecekle ilgili tutarlı şeyler söylediler verdikleri tarihlere daha var bekleyip göreceğim..
Kahveye gelince Evgin Sevgi ve Elmas vasattı pek bişey bildiklerini söyleyemeyecem sorduğunuz soruya göre destekli bişeyler sölemeye çalışıyolar.. Meral iyi 2 defa baktırdım ikisinde de tutarlı ve doğru yorumlar yaptı, Zeynep oldukça iyiydi verdiği bugün ve geçmişi tam analiz etti gelecekle ilgili de söyledikleri tutarlı şeylerdi..
elif jülide zeynep ve meral bu dört insan hemen hemen aynı şeyleri söylediler arkadaşlar verdikleri tarihlerde birbirlerine çok yakın..
bide efsun ve emire çok iyi diyorlar da henüz açık yakalayamadım ikisini de..
face'de 14 dk önce online olmus. ama geçmişten baktığım kadarıyla bu saatlerde pek girmiyor. hep gündüz
Kizlar geldi nesibe ya kacirdiniz
ben de şaşırdım açıkçası kızlar sakinnn...ben de 3 falınmda kendimce çelişkili gördüğüm konuları belirttim" beğenmeyenleri anlamıyorum" denilmeseymiş keşke netlik kazandırmak ve mevcut durumu öğrenmek için 3 kez baktırdım ki bunu neden açıklıyorum onu da bilemiyorum...elbette geçmiş falları görebilir görmüyorum demesi ilginç geldi görmüyor da olabilir bilemiyorum...ben falsepeti maceram konusunun en başlarında falan nesibeye ilk fal baktıranlardanım o dönem deli gibiydimneyse sonuçta nesibe dönmesini bekleme üzgünüm demişti son falda...hiç bi falcının fanatiği olmamayı öğrendim ben zamanında ilkay mevzuları lidya mevzuları da döndü fanatikleri bile sildi onları... çıktı çıkmadı nasıl fal baktı yazıyoruz işte ben artık parayla değil derya abla sitesinden baktırıyorum ilginç ama atanacağım şehri tarif etmişti :) öyle işte fala 100 tl bile vermiş bi enayi olarak diyorum ki yok emek verdi yok ısındım sevdim boş bunlar...evet nesibe ayrıdır bişeyler var onda ama işte çelişkileri de söylemek gerek bana mesleğimi fln söylemişti rezzandan bi tık öndedir...ama bi falcının dedikleri çıkıyorsa o tesadüftür bence artık bu şekilde düşünüyorum
Kizlar nesibeden sonra asla fal baktirmam diyodum ama dayanamiyorum nesibeyede her gun fal gonderemeyecegime gore falsepeti yagmurumu denesem acaba profili iyi gorunuyor daha once deneyen var mi
derya abla da mı var. O siteyi inceledim pek anlayamadım. Atanacağın şehri tarif eden kim? Orda kaç falcı var? Sadece derya mı var? Ya da neyse, en iyisi ben uzak durayım o siteden
Canim yagmura baktirdim ben. Oldukca uzun, detayli bakmisti, soyledikleri de oldukca tutarli seylerdi. Tarot yeni baktirdin sen diye hatirliyorum. Simdi burda ismini veremeyecegim ama cok iyi tanidigimiz iki kisi bana cok sık tarot baktirmanin iyi olmadigini, olacak olan guzel seylerin otelenebilecegini soyledi. O yuzden biraz daha sabret bence en azindan 20 gun gecsin tarotun ustunden. Cok fal baktirmak istersen kahve fali baktir. Ben de artik oyle yapacagim..
Bu arada melek de oldukca iyidir o da aklinda bulunsun tarot icin :)
Kizlar geldi nesibe ya kacirdiniz
tatlııım, uyumadan yataktan girdim siteye, bi baktım nesibe online. hemen baktırmaya çalıştım. zor oldu. telefondan kart seçmek, notu falan uzun yazamadım ama sonuçta gonderdiiiiiim yihu :) birazdan dinlerim sanırım bakmıştır. sen de bildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?