Ben de nesibe'yi beklemedeyim canım bugun.kendisine baktırdıgım 3. falım olacak olursa.acelya tugra kim? Tarot mu bakıyor?
evet Açelya Tuğra nın falı geldi, öncesi teknik bir hata oluştu. gece 2'ye kadar, sonra çözüldü ama çözülene kadar bende bittim.Neyse, ben biraz detaylı yazmıştım sorunumla ilgili. Ne bileyim öyle tercih ettim, çok açıklamadan soranlarda var tabi.
Şimdi kartları yorumluyor ama öyle kitapvari değil. öyle bir yorumluyor ve öyle bir sonuca çıkartıyor ki şaşırtıcı. Kesinlikle bir kez de olsa denenmeli. Bilemiyorum ama sanki bu işin uzmanı olmuş gibi geldi, yine de abartmamayım tabi. :44:
Tutarli konusuyu yani gecmisi simdki durumu bliyormu ne diyosun :)
evet tutarlı konuyu, geçmişi ve durumu bende hepsini bildi, fire vermedi yani öyle diyeyim.
Aaaa birileri benden bahsetmiş galibaa 7 kez baktırmış biri olarak üstüme alınabilirim sanırımm :)) evet çok övdüm ve övmeye devam edeceğim :) hatta 16 ağustosta tekrar baktıracağım ve eminim ki yine övgü dolu sözlerle bahsedeceğim kendisinden :)
Algan123 canım seni uyarmam lazım ama: 1 kere baktırınca tekrar tekrar baktırmak isteyeceksin zira kendisi ciddi biçimde bağımlılık yapıyor :)
evet kahve falı baktırıyorlar.Ben bir kez baktırdım ama defalarca baktıran çok burada. Fincanın fotoğraflarını çekip gönderiyorsun.
ya nesibe'de değil de rezzan'da benim de çelişen şeyler oldu. ama aldırmadım çok.
başta olacak, sonra olmıcak sonra niye olmasın gibi yorum yapmıştı. aynı fal içinde.
nesibe'ye üç kez baktırdım, iyiydi. çıkacak dediği şeyin verdiği tarihlerde çıktığı oldu. ama asıl dediği çıkmadı. çıkacak gibi oldu ama çıkmadı. hala çıkabilir tabi.
belki bir kez daha baktırırım. fal hevesimden biraz uzaklaştım bu ara. ondan duruyorum. nesibe'yi denk getirirsem bi tek baktırırım.
Tarih verdimi herhngi bi konu hkknda bende deniyim bari artik cok merak ettim
kızlar artık çok geç bağımlısı oldum bile tek seferde :) en sık hangi aralıklarla baktırılır kahve falına
5 günde bir mi huhh :)
:)) evett 5 gunde birr :) ordaki huhh yuhh olacakti sanirim di mi? :))
ay yok cnm bnm olurmu, huhh yani çok iyi çok hızlıymış :)
Antalya'da otel lobisinde oturmuş nesibe bekliyorum millet güneşlenirken pes yani bana  bazı arkadaşlar fal baktıracağınıza tatile gidin diyor ya.kafandaki sıkıntılarla istersen maldivlere git hiç avuntu olmuyor valla  ne zaman geleceksin nesibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?