Binnaz Abla

Ben de nesibe'yi beklemedeyim canım bugun.kendisine baktırdıgım 3. falım olacak olursa.acelya tugra kim? Tarot mu bakıyor?

Tatlim o kahve bakiyo acelya tugra dedigim yeni galiba ama yorumlra baktim yok efendim solklndim bidaha dinledim yok bi insan herseyimi bilir herkes fazla ovmus cok m.ettim bende nesibedede haberleslm ltfn bn 3gundr yetisemiyorum

Nesibenin falından memnun olmayanlara sözüm.. Profilinde de yazıyor zaten: "FALIMDAN MEMNUN KALMAYANLAR, DEMEKKİ ENERJİMİZ UYUŞMADI VE HİÇ UYUŞMAYACAK...LÜTFEN 2. KEZ GELMEYİN.." Kadın size daha ne desin???

Fal işi enerji işi, memnun kalmadığınız birine neden ısrarla baktırıyorsunuz gerçekten anlamıyorum! Kendi adıma şunu söylemeliyim ki İlkayın, Asrının, didemin, elifin, onurun,sahranın ve bikaç kişinin daha fallarından memnun kalmadım ben.. Bi daha da FALSIZLIKTAN ÖLSEM BİTSEM BAKTIRMAM!! Bu iş bu kadar basit!!

Biraz önce okuduğum yorumlardan birinde tavsiyeye uymaktan bahsedildiğini gördüm. Evet ben Nesibenin tavsiyelerine uydum, uymaya devam ediyorum ve EDECEĞİM!! Faydasını görmüşüm ki burdan paylaşmışım.. AYRICA BUNUN BİR SORUN OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM!!

Yaşım 30 onu da belirteyim de ergenlik dönemimi geçeli çok olduğu anlaşılsın!!

evet Açelya Tuğra nın falı geldi, öncesi teknik bir hata oluştu. gece 2'ye kadar, sonra çözüldü ama çözülene kadar bende bittim. Neyse, ben biraz detaylı yazmıştım sorunumla ilgili. Ne bileyim öyle tercih ettim, çok açıklamadan soranlarda var tabi.
Şimdi kartları yorumluyor ama öyle kitapvari değil. öyle bir yorumluyor ve öyle bir sonuca çıkartıyor ki şaşırtıcı. Kesinlikle bir kez de olsa denenmeli. Bilemiyorum ama sanki bu işin uzmanı olmuş gibi geldi, yine de abartmamayım tabi. :44:

Tutarli konusuyu yani gecmisi simdki durumu bliyormu ne diyosun :)

ya nesibe'de değil de rezzan'da benim de çelişen şeyler oldu. ama aldırmadım çok.
başta olacak, sonra olmıcak sonra niye olmasın gibi yorum yapmıştı. aynı fal içinde.

nesibe'ye üç kez baktırdım, iyiydi. çıkacak dediği şeyin verdiği tarihlerde çıktığı oldu. ama asıl dediği çıkmadı. çıkacak gibi oldu ama çıkmadı. hala çıkabilir tabi.

belki bir kez daha baktırırım. fal hevesimden biraz uzaklaştım bu ara. ondan duruyorum. nesibe'yi denk getirirsem bi tek baktırırım.

evet kahve falı baktırıyorlar.Ben bir kez baktırdım ama defalarca baktıran çok burada. Fincanın fotoğraflarını çekip gönderiyorsun.

kızlar artık çok geç bağımlısı oldum bile tek seferde :) en sık hangi aralıklarla baktırılır kahve falına

Aynen benimde oyle oldu rezzan banada once tmam oluyo dedi bu ay icinde sonra sonbaharda gecsin dedi ama nesibede oyle bisey olmadi vala

buda başka başlıktaki yazım, copy yapıyorumm :)

kızlar bende ilkay gür'e baktırdım 12 dk konuşmuş ama boş konuşmuş, arkadaşım onda daha iyi yorum yapıyordu zaten, berbattı berbat. bide o kadar ayrıntılı anlatmama rağmen hiç bişey diyememiş, bence öyle davranması saçma demiş, en sonunda böyle saçma davranan biriyle devam etmek istersen bu bir risktir ama risk almak istersen alabilirsin demiş, sorduğum soruyada inşallah hayırlısı olur diye cevap vermiş, bir insan bu kadar saçma olabilir mi, onun profilini görünce bile uyuz oluyorum.

dünde ilk defa rezzan ablaya kahve baktırdım tarotlardan fazla yorum yaptı kısa anlatmama rağmen anlatmadığım şeyleri dahi hissetti bildi, şimdide nesibeyi ve yağmuru yakalamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hangi birinize cevap yazsam bilemedim. Öncellikle bilmenizi isterim ki online falı keşfetmem 1 ay bile olmadı. Hepimizin sıkıntıları var ve fal belki de hepimizin için biraz terapi. Ancak ben bazı insanların gerçekten 6.hissinin kuvvetli olduğuna inanıyorum.Bunu kendi hayatımda ve kendimde gördüğüm bazı şeylerden yola çıkarak söylüyorum. Ancak birinin sizinle ilgili bir şeyi hissetmesi gerçekten enerji meselesi. Mesela hiç tanımadığımız biri kimimizi müthiş olumlu etkilerken kimimizi de negatif etkiler.Bu da öyle bir şey.

Ben gerçekten memnun olmadığınız halde 3. ya da 4.kez aynı kişiye fal baktırmanızı anlayamıyorum. Kimse zorlamıyor ya da farklı kişiler var.Onları denemek ya da tamamen bırakmak sizin için daha iyi olacaktır gibi geliyor. Anlamadığım başka bir şey daha var. Önceki falları okuyor onlara bakıyor diyorsunuz.Olabilir de bu ancak o zaman her seferinde aynı sonucu söylemiş olması gerekmez mi?
Belli bir süre sonra falı tarif ettikten sonra neden farklı bir sonuç söylesin? Ben fala bakan kişi olsam inandırıcı olmak adına hep aynı sonucu söylerim. Haksız mıyım?

Tavsiye kısmına gelince...Canlar ben eminim ki hepimiz belli bir yaştayız.Ortak noktamız hayatımızdaki sıkıntılar.Tarotta ihtimaller ve tavsiyeler vardır dedim.Bu böyledir ancak elbette bizim de aklımız var. Bana hiç mantıklı gelmeyen hele ki görmediğim birinin tavsiyesisine zaten körü körüne uymam. Ancak benim de yaşadıklarıma göre mantıklı olan oysa uyarım.Bu böyledir.

Ve kabul görürseniz benim de burdaki birkaç arkadaşa tavsiyem şudur.Önceki falları inceliyor diyorsanız bence her falınızda özellikle aynı kişiye baktıracaksanız farklı bir hesap açın.Çok vaktinizi almaz ve aklınızdaki soruları siler az da olsa.

Saygı ve sevgiler.. :)

ay yok cnm bnm olurmu, huhh yani çok iyi çok hızlıymış :)

:) cnm ben kendime diyorum boyle zamanlarda farkettigimde :) hizli oldugunu ben de biliyorum o yuzden kredi karti kullanmiyorum artik onunu alamiyorum diye :) mobil odeme limitli bisey oldugu icin o engelliyo yoksa bu hep boyle gidecek bende :)

Antalya'da otel lobisinde oturmuş nesibe bekliyorum millet güneşlenirken pes yani bana 😄 bazı arkadaşlar fal baktıracağınıza tatile gidin diyor ya.kafandaki sıkıntılarla istersen maldivlere git hiç avuntu olmuyor valla 😉 ne zaman geleceksin nesibe

Canım daha önce de baktırdığına göre Nesibe'nin dedikleri sende çıkmış yani iyi analiz etmiş öyle mi? Bu arada umarım kavuşursun Nesibeye ve gönlündekine. :)

YA NESİBE'yi bugün yakaladınız mı? ben kredi yükledim kovalıyorum da şu an. faceden de mesaj attım kaçta girersiniz diye ama henuz yanıt yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…