Antalya'da otel lobisinde oturmuş nesibe bekliyorum millet güneşlenirken pes yani bana  bazı arkadaşlar fal baktıracağınıza tatile gidin diyor ya.kafandaki sıkıntılarla istersen maldivlere git hiç avuntu olmuyor valla  ne zaman geleceksin nesibe
Nesibenin falından memnun olmayanlara sözüm.. Profilinde de yazıyor zaten: "FALIMDAN MEMNUN KALMAYANLAR, DEMEKKİ ENERJİMİZ UYUŞMADI VE HİÇ UYUŞMAYACAK...LÜTFEN 2. KEZ GELMEYİN.." Kadın size daha ne desin???
Fal işi enerji işi, memnun kalmadığınız birine neden ısrarla baktırıyorsunuz gerçekten anlamıyorum! Kendi adıma şunu söylemeliyim ki İlkayın, Asrının, didemin, elifin, onurun,sahranın ve bikaç kişinin daha fallarından memnun kalmadım ben.. Bi daha da FALSIZLIKTAN ÖLSEM BİTSEM BAKTIRMAM!! Bu iş bu kadar basit!!
Biraz önce okuduğum yorumlardan birinde tavsiyeye uymaktan bahsedildiğini gördüm. Evet ben Nesibenin tavsiyelerine uydum, uymaya devam ediyorum ve EDECEĞİM!! Faydasını görmüşüm ki burdan paylaşmışım.. AYRICA BUNUN BİR SORUN OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM!!
Yaşım 30 onu da belirteyim de ergenlik dönemimi geçeli çok olduğu anlaşılsın!!
burası fallarla ve falcılar ile ilgili deneyimlerimizi ve düşüncelerimizi paylaştığımız bir platform şunuda belirteyim nesibeye kötü demedim kısa aralıkla baktığı falları arasındaki uçurumu belirtim neden burada nesibeye bir şey dendiği zaman birilerinin ağrına gidiyor bunu anlamış değilim bir ikinciside özgür irademle ve kendi paramla istediğim kişiye istediğim kadar baktıarabilirim bunun sorgulamasıda kimseye vazife değildir belki yarın yeniden baktırırım bu kimseyide ilgilendirmez tavrınızla ve yaklaşımlarınızla samimiyetle yaptığımız yorumları eleştiri konusu yaparak kimi karalıyorsunuz bunuda anlamış değilim birdahada burada falcılar hakkında yorum yapacağımıda sanmıyorum sanki birileri burada bekliyorki bir yorum yapılsında onu eleştireyim
ben de şaşırdım açıkçası kızlar sakinnn...ben de 3 falınmda kendimce çelişkili gördüğüm konuları belirttim" beğenmeyenleri anlamıyorum" denilmeseymiş keşke netlik kazandırmak ve mevcut durumu öğrenmek için 3 kez baktırdım ki bunu neden açıklıyorum onu da bilemiyorum...elbette geçmiş falları görebilir görmüyorum demesi ilginç geldi görmüyor da olabilir bilemiyorum...ben falsepeti maceram konusunun en başlarında falan nesibeye ilk fal baktıranlardanım o dönem deli gibiydimneyse sonuçta nesibe dönmesini bekleme üzgünüm demişti son falda...hiç bi falcının fanatiği olmamayı öğrendim ben zamanında ilkay mevzuları lidya mevzuları da döndü fanatikleri bile sildi onları... çıktı çıkmadı nasıl fal baktı yazıyoruz işte ben artık parayla değil derya abla sitesinden baktırıyorum ilginç ama atanacağım şehri tarif etmişti :) öyle işte fala 100 tl bile vermiş bi enayi olarak diyorum ki yok emek verdi yok ısındım sevdim boş bunlar...evet nesibe ayrıdır bişeyler var onda ama işte çelişkileri de söylemek gerek bana mesleğimi fln söylemişti rezzandan bi tık öndedir...ama bi falcının dedikleri çıkıyorsa o tesadüftür bence artık bu şekilde düşünüyorum
Valla arkadaşlar boş yere lobide oturmuşum Nesibe bi online olmadı bugün :) açelya tuğra hangi falda iyi dostlar ?
geç saatte online olacakmış da ne kadar geç acaba? baktıktan sonra birkaç saat de beklemek var ya, off
Bende hala bekliyorum
Ya inanmasam bir dakika beklemem baska falcı için ama bugun baktırmam lazımbeni anladıgını biliyorum cnsa :)
Aynen valla bende ondan bekliyorum,cansu diyeblrsn bu arada :)
hayır bir de gelmesi ve yakalayamamız olasılığı var
Korkmda o valla sayfa yenilemekten kafayi yicem
Yok yok bugun kesin birsey var ya astrolojik bir açıklaması falan olmalı:) uzun zamandır beklemedeydim kızlar ama artık baktırmak lazımmm.
Princess, cansu yok kaçırmıcaz ben inanıyorum
Bugun olan seyi face den takip edenler bilir zaten.. Enerjisini dusurmusler nesibenin o da girmiyo tabi enerji yukselmeden!
İnsallah bir an once toparlar da siz de baktirirsiniz..
hayır bir de gelmesi ve yakalayamamız olasılığı var
Haa yok ben astrolojik bir etki olmalıyı bizim bugunku bu fal baktırma istegimiz acısından soylemistim Nesibe'den bagımsız olarak...nesibe kendinden mahrum etmesin ya ,yapmasın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?