Binnaz Abla

tatlım ulaşabildin mi nesibe'ye? acaba sabah girip cikti mi? sabah bakmadım ben öğlenden beri takip ediyorum ama göremedim online hic.

ya az sonra işten çıkacağım, şimdi keşke online olsa hemen atsam da falı, akşama yetişse... öbür türlü yarına kalır(

burası fallarla ve falcılar ile ilgili deneyimlerimizi ve düşüncelerimizi paylaştığımız bir platform şunuda belirteyim nesibeye kötü demedim kısa aralıkla baktığı falları arasındaki uçurumu belirtim neden burada nesibeye bir şey dendiği zaman birilerinin ağrına gidiyor bunu anlamış değilim bir ikinciside özgür irademle ve kendi paramla istediğim kişiye istediğim kadar baktıarabilirim bunun sorgulamasıda kimseye vazife değildir belki yarın yeniden baktırırım bu kimseyide ilgilendirmez tavrınızla ve yaklaşımlarınızla samimiyetle yaptığımız yorumları eleştiri konusu yaparak kimi karalıyorsunuz bunuda anlamış değilim birdahada burada falcılar hakkında yorum yapacağımıda sanmıyorum sanki birileri burada bekliyorki bir yorum yapılsında onu eleştireyim

ben de şaşırdım açıkçası kızlar sakinnn...ben de 3 falınmda kendimce çelişkili gördüğüm konuları belirttim" beğenmeyenleri anlamıyorum" denilmeseymiş keşke netlik kazandırmak ve mevcut durumu öğrenmek için 3 kez baktırdım ki bunu neden açıklıyorum onu da bilemiyorum...elbette geçmiş falları görebilir görmüyorum demesi ilginç geldi görmüyor da olabilir bilemiyorum...ben falsepeti maceram konusunun en başlarında falan nesibeye ilk fal baktıranlardanım o dönem deli gibiydim neyse sonuçta nesibe dönmesini bekleme üzgünüm demişti son falda...hiç bi falcının fanatiği olmamayı öğrendim ben zamanında ilkay mevzuları lidya mevzuları da döndü fanatikleri bile sildi onları... çıktı çıkmadı nasıl fal baktı yazıyoruz işte ben artık parayla değil derya abla sitesinden baktırıyorum ilginç ama atanacağım şehri tarif etmişti :) öyle işte fala 100 tl bile vermiş bi enayi olarak diyorum ki yok emek verdi yok ısındım sevdim boş bunlar...evet nesibe ayrıdır bişeyler var onda ama işte çelişkileri de söylemek gerek bana mesleğimi fln söylemişti rezzandan bi tık öndedir...ama bi falcının dedikleri çıkıyorsa o tesadüftür bence artık bu şekilde düşünüyorum

Canim benim, benim lafim sana degildi. Allah biliyor aklimin ucundan bile gecmedin yazarken.. Senin durumunu zaten biliyorum ben.. İnan bana ben de senin yerinde olsam aynisini yapardim bi falcida.. Yalniz diger soylediklerine katilmam mumkun degil zira ben gercekten COK SEVDİM nesibeyi.. :) Kalbimin baska bi yerinde o..

Anlasilan lafim gidecegi yerlerden birine ugramis.. Ancak o kisiye cevap bile vermek istemiyorum! Cunku sadece seviyeli elestirilere acigim, sadece seviyeli yorumlara cevap vermeyi tercih ediyorum..

Kizlar cidden acelya tugra cok iyi ben bayildimmmm :)) hic soylmdgm seylri bildi valla

Valla arkadaşlar boş yere lobide oturmuşum Nesibe bi online olmadı bugün :) açelya tuğra hangi falda iyi dostlar ?

Valla arkadaşlar boş yere lobide oturmuşum Nesibe bi online olmadı bugün :) açelya tuğra hangi falda iyi dostlar ?

geç saatte online olacakmış da ne kadar geç acaba? baktıktan sonra birkaç saat de beklemek var ya, off

Son düzenleme:
Korkmda o valla sayfa yenilemekten kafayi yicem

Yok yok bugun kesin birsey var ya astrolojik bir açıklaması falan olmalı:) uzun zamandır beklemedeydim kızlar ama artık baktırmak lazımmm.

Princess, cansu yok kaçırmıcaz ben inanıyorum

Son düzenleme:
Yok yok bugun kesin birsey var ya astrolojik bir açıklaması falan olmalı:) uzun zamandır beklemedeydim kızlar ama artık baktırmak lazımmm.

Princess, cansu yok kaçırmıcaz ben inanıyorum

Bugun olan seyi face den takip edenler bilir zaten.. Enerjisini dusurmusler nesibenin o da girmiyo tabi enerji yukselmeden!

İnsallah bir an once toparlar da siz de baktirirsiniz..

Bugun olan seyi face den takip edenler bilir zaten.. Enerjisini dusurmusler nesibenin o da girmiyo tabi enerji yukselmeden!

İnsallah bir an once toparlar da siz de baktirirsiniz..

Haa yok ben astrolojik bir etki olmalıyı bizim bugunku bu fal baktırma istegimiz acısından soylemistim Nesibe'den bagımsız olarak...nesibe kendinden mahrum etmesin ya ,yapmasın yani

Son düzenleme:
Haa yok ben astrolojik bir etki olmalıyı bizim bugunku bu fal baktırma istegimiz acısından soylemistim Nesibe'den bagımsız olarak...nesibe kendinden mahrum etmesin ya ,yapmasın yani

Hmm pardon o zaman yanlis anlamisim ben enerjisi olmazsa bakamaz ki.. sorulara bile bastan savma bir yanit vermezken hic tarot bakar mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…