Binnaz Abla

Allah allah başlardaki yorumlara bakınca direkt ona baktırasım gelmişti ama şimdi bakınca kimse çıkmadı demiş bi baktıramadım ya

Bende burda çok beğendiklerinden baktırmıştım ama hiç çıkmadı nesibeyede burdaki yorumları okuyunca baktırdım ama oda patladı bende yani anda iyiydi ama gelecek için verdiği zaman olmadı

Tüh yaa :/ peki canım önerin var mı

Vallahi fal işi öyle enteresanki....Artık öneride bulunmayada pek gönlüm elvermiyor.Falsepetinden ben kendi adıma Taha'dan memnunum.Ama sende beğenirsin diye garanti veremem.Falsepeti Hale bence denenebilir.Ama ne yazık ki çok çok fazla kişi sayamayacağım.Çünkü bende iki gün önce tüm fallarımı silmiş bulunmaktayım,şahsen bende hepsi patladı.Belki de tavsiyeyle değilde hislerinle birini seçmen daha doğru olur.

Son düzenleme:

Bende öyle düşündüm hisle seçeyim dedim ama bilemedim şimdi ya yüzyüze mi baktırsam diye ama ondada güvenilir birini bilmiyorum ve şu ara acayip baktırma hissi var ilk olucak bide kararsız kaldım..

Bende öyle düşündüm hisle seçeyim dedim ama bilemedim şimdi ya yüzyüze mi baktırsam diye ama ondada güvenilir birini bilmiyorum ve şu ara acayip baktırma hissi var ilk olucak bide kararsız kaldım..
Yüzyüzemi onlinemi sana kalmış canım ,hangisine meyilli istekliysen o şekilde baktır.İstersen ist topiğide bi oku,fikrin olsun,(ist'da isen tabi)ona göre seçim yaparsın.

Kızlaar bu saatte yazıyorum ama dayanamadım sanırım aradığım falcıyı buldum şok içerisindeyim şuan öncelikle kadına telefondan on tl attım baktıktan sonrada beş tl attım foto attım üç tane ilk önce tereddüt ettim aslında parayı alıpta bakmazsa diye ama yarım saat içinde döndü bana geçmişten ve şuandan çok içinde bulunduğum döneme dair gelecekte olacakları söyledi ve şuan içimden geçenleri bulunduğum durumu hiç bişey söylemeden anlattı şok oldum

kimdir? neyin nesidir? nereden buldun? ayrıntılaaar

Bende burda çok beğendiklerinden baktırmıştım ama hiç çıkmadı nesibeyede burdaki yorumları okuyunca baktırdım ama oda patladı bende yani anda iyiydi ama gelecek için verdiği zaman olmadı

zaten artık nesibeye baktıramayız hem canlıda fanatiklerinden yakalamak zor hemde fiyatı çok fazla ...

kimdir? neyin nesidir? nereden buldun? ayrıntılaaar

Eski okul arkadaşımla konuşuyordum tesadüfen konu açıldı bi kadın var anneannesinden el almış baktırdım çok iyi falan dedi numarasını aldım kadın kadıköyde bakıyormuş uzak dedim telefondan olmazmı hesabıma para yatırırsan olur dedi ama akşamdı bekleyemedim telden atsam dedim sağolsun kabul etti
Bu arada kadının adı mihriban canım kadıköyde baya çevresi varmış ancak evde bakıyormuş :)

Son düzenleme:
Fiyatı nedir ve ne falı bakıyor acep?????

canlarım sevgililer gününüz kutlu olsun..inşallah son sevdiğimizden ayrı geçen sevgililer günümüz olsun....2 gündür siteye giremiyorum heme bi çıkan fal haberi ile karşınızdayım biliyorsunuzki ben venüsamberi çok beğenmiştim..geleceğe dair bir dediğini dün yaşadım...bana bi dedikodu duyacaksın üzülme birleşme barışma haberi demişti aynende dün öyle oldu...bilmiyorum inşallh doğru değildir venüse göre yalan bi haber olacaktı ama dün öyle bişey oldu.... gerçekten böyle bişey olursa çok üzülürüm...venüs dışında da bütün fallarım patlar....

Son düzenleme:

Bugün itibari ile mertin falıda patlamış oldu bende:)

duyduğun kaynak güvenilir mi tatlım.. belki sallamışlardır

duyduğun kaynak güvenilir mi tatlım.. belki sallamışlardır

ayy inanki bilmiyorum....canım aslında sağlam kaynak çok samimi arkadaşıydı ama araları bozulmustu kötü olmuşlardı şuan durumları nedir bilmiyorum

ayy inanki bilmiyorum....canım aslında sağlam kaynak çok samimi arkadaşıydı ama araları bozulmustu kötü olmuşlardı şuan durumları nedir bilmiyorum

venus pazar kahve açıcam işim çıkmazsa demiş.. haberin olsun madem enerji tuttu.. ben kendime söz verdim bi 10 gün hiç baktırmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…