- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
ayy inanki bilmiyorum....canım aslında sağlam kaynak çok samimi arkadaşıydı ama araları bozulmustu kötü olmuşlardı şuan durumları nedir bilmiyorum
canlarım sevgililer gününüz kutlu olsun..inşallah son sevdiğimizden ayrı geçen sevgililer günümüz olsun....2 gündür siteye giremiyorum heme bi çıkan fal haberi ile karşınızdayım biliyorsunuzki ben venüsamberi çok beğenmiştim..geleceğe dair bir dediğini dün yaşadım...bana bi dedikodu duyacaksın üzülme birleşme barışma haberi demişti aynende dün öyle oldu...bilmiyorum inşallh doğru değildir venüse göre yalan bi haber olacaktı ama dün öyle bişey oldu.... gerçekten böyle bişey olursa çok üzülürüm...venüs dışında da bütün fallarım patlar....
canlarım sevgililer gününüz kutlu olsun..inşallah son sevdiğimizden ayrı geçen sevgililer günümüz olsun....2 gündür siteye giremiyorum heme bi çıkan fal haberi ile karşınızdayım biliyorsunuzki ben venüsamberi çok beğenmiştim..geleceğe dair bir dediğini dün yaşadım...bana bi dedikodu duyacaksın üzülme birleşme barışma haberi demişti aynende dün öyle oldu...bilmiyorum inşallh doğru değildir venüse göre yalan bi haber olacaktı ama dün öyle bişey oldu.... gerçekten böyle bişey olursa çok üzülürüm...venüs dışında da bütün fallarım patlar....
arkadaşlar selam
kaçgündür konuyu biliyorsunuz zaten bugün beyefendi faceden hiç bir açıklama yapmadan beni arkadaşlarından çıkardı .
demekki benimhiçbir falcı ile enerjim uyuşmamış diyorum.
arkadaşlar selam
kaçgündür konuyu biliyorsunuz zaten bugün beyefendi faceden hiç bir açıklama yapmadan beni arkadaşlarından çıkardı .
arkadaşlar selam
aaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum şok oldum....hiç bişey söylememiş miiii??
Ne bicim erkekler vsr ayrilicsksan soyle neyi sakliyosun bu kdr mi acizsin ...... Lalecim uzulme bos yere ins herseyin hayirlisi olur senin icin
Basindan beri senin için hayirlisi olsun dedim,yine öyle diyorum.Zaten seni meraktan ölüp bitiren,zerre acıklama yapmayıp bu şekilde sonlandıran biri bence hayatında olmasın.ileride canını çok daha fena acıtabilirdi.Fallar ise bir iki falcı dışında (henuz zamanlari gelmediği icin)bende de hepsi patladı,tum fallarimi sildim.Hakkımızda hayırlîsı olsun ...
iletişim bilgilerini paylaşabilir misin? Mart'a az kaldı nasılsa benim içinpatlarsa fallar denerim..
hayır bebem facedeki mesajları gördü veanında sildi
Ay yani allahta boyle erkegi bildigi gibi yapsin. Gunlerdir sen neler cektin...uzulme canim insallah biran once allah kalbini sevgi ile iyilestirsinde gönlüne gore versin...
şuan sadece şoktayım ben onun gelmesini beklerken yaptığı inanılır gibi değil sonra gelde erkeklere güven
Cok iyi bilirim bu duyguyu. Istersinki hersey bi kabus olsunda uyanayim hemen. Bir sure inanamazsin. Umarim senin düşündüğün gibi degildir bi aciklama getirir..(((( eve donerken yemege giden sevgilileri gordum ay aglamaktan icim disima cikti... (((
Ay yani allahta boyle erkegi bildigi gibi yapsin. Gunlerdir sen neler cektin...uzulme canim insallah biran once allah kalbini sevgi ile iyilestirsinde gönlüne gore versin...
daha ne açıklama getirecek bebem ,silmesinden belli değilmi amahiç tanıyamamışım demekki ve bundan böyle 14 şubat benim içinkabus
.cnm cok uzuldum pes dedim saygisiz ,saygisi olmayan erkegin sevgisinden ne hayir gelir
aynen ama bir falcıda sonu yok deseydi ya ben ona ulaşmakiçin nekadar çabaladım öldümü kaldımı diye kendime kızıyorum şuan
evet allah hayırlısı ile karşılaştırsın amaşoktayım
daha ne açıklama getirecek bebem ,silmesinden belli değilmi amahiç tanıyamamışım demekki ve bundan böyle 14 şubat benim içinkabus
Kız daha ne mutlu 14 şubatların olacak.O zamanda beni hatırlarsın,demişti dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?