Binnaz Abla

sağolun canlar ama kocaman insanlarız 1.5 senesonra arada hiçbirsey yokken bu şekilde bitmesi çok üzdü bunu haketmedim bir açıklama yapabilirdi atlatıcam ama zaman

Tabiki atlatacaksın.Dediğin gibi zaman,herşeyin ilacı.

sağolun canlar ama kocaman insanlarız 1.5 senesonra arada hiçbirsey yokken bu şekilde bitmesi çok üzdü bunu haketmedim bir açıklama yapabilirdi atlatıcam ama zaman

Lale cigim ben yeni geldim seyahatten, soluklanir soluklanmaz oturup en bastan sana neler oldugunu okuyacagim.

Inanamiyorum yazdiklarina, ben acikcasi adamin dagda kaldigina ve sonra mutlu mesut kavusacaginiza inanmistim.

Lale cigim ben yeni geldim seyahatten, soluklanir soluklanmaz oturup en bastan sana neler oldugunu okuyacagim.

Inanamiyorum yazdiklarina, ben acikcasi adamin dagda kaldigina ve sonra mutlu mesut kavusacaginiza inanmistim.
Miss Cherry yarım kalmış bir Yiğit yorumunuz var gibi hatırlamaktayım.Meraklardayız.

kızlar fal işine ilk girdiğimden beri bir eyifer lafı dolaşıyordu ama neredeyse 1 senedir girmiyordu. birkaç zamandır bakıyormuş denk geldim. 2014 te de çok çok az fal baktırdım. ne dersiniz orucu bozmaya değer mi?

canım bende öyle zannetmiştim ve hiçbir açıklama yapmadan hayırlı değilmiş demekki

oruc bozmaya değmez ,gerçi ne kadar inanıp hislerine güvendiğimiz falcılar bile bende patladıktan sonra bir yorum da yapamıyorum

Kızlar merhaba,
Epeydir baktırmadığım için falsepetindeki yeni sistemi anlamadım..
Fal ücretlerini göremedim..
Nesiebe'nin canlı fal ücreti nedir bilen var mı ?

Kızlar merhaba,
Epeydir baktırmadığım için falsepetindeki yeni sistemi anlamadım..
Fal ücretlerini göremedim..
Nesiebe'nin canlı fal ücreti nedir bilen var mı ?

55 diye yazmışlardı burada.
canlı baktıran biri varsa detaylı yazsa, nasıl oluyor? değer mi?

ben nesibe'den uzaklaştım bayadır, çok da tutmadı aslında. baktırmıyorum kimseye de. sadece yazdıklarınıza bakıyorum.

arkadaşlar günaydın ,eski fallarıma baktımda sadece adin ve chole bılmiş ve beni uyarmışlar resmen
adinin son cümlesinide aşağıya kopyaladım.belkide böyle olumsuz falları es geçiyoruz ki ben barıştıktan sonra adin hiç bilemedi demiştim burada ki ismindeki tüm harfleri söylemişti burdan brova diyorum.

beni yalnış anlamayın sakın hatta sizi üzdüğüm için çok özür dilerim ancak 20 senedir fal bakıyorum ama bukadar ne isteidğini bilmeyen bir başka adam görmedim lütfen çok dikkatli olun bence unutun demek lutfunu kendimde buluyor olmamda inanın benim için çok ama çok acı fakat bu kişiden asla adam olmaz saygılarımla....

senin için çok zor bir durum üzüldüm açıkçası ama bir de şöyle düşün zararın neresinden dönülse kardır tatlım..

adin de bende hiç bilememiş. ozamanlar ne geçmişimi, nede şimdiki durumumu bilememiş..gelecekte hiç alakası yok zaten. Nebilelim fal işte kimine tutuyor, kimine tutmuyor. Bu arada sen hiç ayhana baktırdın mı? o nededi sana?

valla canım bir tek okaldı ama artık baktırmanında bi anlamı varmıki bilmiyorum en azından belki niye böyleyaptığı hakkında bilgim olur.çünkü bende istemiyorum artık.
bu hafta gidebilirim

valla canım bir tek okaldı ama artık baktırmanında bi anlamı varmıki bilmiyorum en azından belki niye böyleyaptığı hakkında bilgim olur.çünkü bende istemiyorum artık.
bu hafta gidebilirim

tabi yani en azından sebebini öğrenmiş olursun. ama seninkisi asker olduğu için, çalışma şartları zor tabiki.. genelde asker,polis bu tür mesleklerin çalışma şartları ağır olduğu için depresyona çabuk girerler. Yani psikolojileri bizim gibi olmuyor, belki biz sorunumuzu bir zaman sonra atlatabiliyoruz ama onların bir süre sonra düzeltme şansları yok gibi...Bu meslekteki kişilerle birlikte olanların çook sabırlı olmaları gerekiyor öncelikle. Tabi yinede hakkında hayırlısı. Zamana bırak bence.

Maalesef olumsuz falları görmezden geliyoruz.. Kötü puan veriyoruz falan..
Böyle olunca da falcılar pembe tablolar çiziyorlar çünkü pembe tablocular yüksek puan alıyor..
İşin gerçeği şu ki , çevremize bakarsak giden sevgililerin genelde geri gelmediğini görürüz..
Yada bir adam 3-5 gün sessiz kalıyorsa o adam aslında çok da kafaya takmıyordur hayatındaki kadını..
Ancak biz kadınlar bunlara inanmak istemiyor ve bahanelere inanmaya çalışıyoruz..
Meşguldür, fırsat bulamamıştır vs..
Oysa gerçek tersidir...

Kimseye hak ettiğinden fazla değer ve önem vermemeyi öğrenmek gerekiyor..
Geriye dönük okumadığım için sizin ilişkinizi bilemeyeceğim ama her ne olduysa dünde kaldı demek
ve 'sizi gerçekte hak edecek ve sevecek yeni birini' istemek zamanı olarak görün bu günü..

Çünkü zaman çok değerli ve yanlış adam için üzülmekle harcamak hata olur..
Her şeyden önce kendinizin değerine inanın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…