Binnaz Abla

sonunda ben de baktırdığım falları paylaşmak için bir hesap aldım... lütfen siz de bu falcılar için baktırdıklarınız var ise eğer yorum yaparmısınız?

tellwede:

Vadivatan: nedense bana çok sıcak ve dobra geliyor ama pembe tablocumu anlamış değilim ... ona 3-5 kez baktırdım. dediklerinden çıkanlar olmuştu.

medyumselena: onu nedense bi ayrı seviyorum.. onun da dediği bişeyi aynen yaşadım. umarım diğer dediklerini de yaşarım çünkü o da bana hep olumlu konuştu.

esince: pembe tablo çizmediğini düşünüyorum çok ttutarlı anı iyi biliyor diyebilirim, gelecekle ilgili dedikleri çıkarmı bilemiyorum umarım çıkar...

klothoyagmur: yorumlaması gerçekten çok uzun sürmüştü ama sabrettim bekledim çok tutarlı mantıklı bir fal olmuştu beğendiklerim arasnda umarım onun da dediklerini yaşarım.

shipton: hiç ismini duymadığım halde puanının 100 olmasından dolayı seçtiğim bir falcıydı çok memnun kaldımanı çok iyi bildi o da gelecekle ilgili güzel şeyler söyledi.

hydra: yine puanından dolayı seçmiştim pek memnun kalmadım güzel şeyler söylemesine rağmen biraz robot falcı bakmış gibiydi yorumu

demuas: çok olumsuz şeyler söyledi aslında bildiğim bendeki hataları yüzüme vurdu diyebilirim gelecekle ilgili kesin bişey söylememesine rağmen gerçekci geldiğinden beğendim.

ruhani: sayfalarca konuşmuş burç, parapsikoloji, numeroloji gibi... benim sorduğum kısım oldukça kısa geçilmişti ama yine olumlu konuşmuş umarım parama değer...

crimsonlady: benzer şekilde sayfalarda çekim yasası dinlemek isterseniz tercih sizin.. aslında söylediklerinin bir kısmını yaşıyorum gibi.. bakalım göreceğiz. Fakat o da ruhani gibi merak ettiğim kısımları özetle geçmiş.

medyumemel: ona 2 kez baktırdım.. 1. fal ile 2.si çok farklıydı.. ilkine sesli yorum yapmış anlayamadım buradan okuduğum kadarıyla aynı hesaptan farklı kişiler girebiiliyormuş paranoyak oldum şimdi sitede gezerken ya bu da medyum emel ise diye... su falı baktırdım sayfalarca burç yorumu yapmış parama nasıl acıdım bilemezsiniz ayrıca portakal, askkahini, ask3 aynı kişiler diye bu forumda okudum emin değilim yine de kimsenin günahını da almak istemiyorum. belki birinci falda göremediğini ikinci de görmüştür.

kiraze12: falalemdeki esterkira... söylediği bi kaç seyi yaşadım ama çok saçmaladığı yerler de oldu ne diyeceğimi bilemiyorum ilginç bir konuşma tarzı var rahatsız edici ama insanın hoşuna giden bir tarzı var.

herra: onun da dediği bişeyi yaşadım.. ama çok kısa bakıyor bence daha ayrıntılı olabilir o yüzden 2 kereden fazla denemedim.

medyumdeniz: onu da yeni denedim çok kısa ama güzel bir yorumu var mantıklı konuşmuş bakalım göreceğiz.

venusamber: sesli yorum yapmış anı çok iyi bildi burda da onla ilgili güzel yorumlar okumuştum onun üzerine baktırdım. konuşmaları bana nesibeyi anımsattı ...

saraylıhanım: o da çok bekletti ama güzel yorumlamış onun da kahve falını beğendim.

falalem:

rezzanabla: dediklerini yaşadığım 2-3 kişiden biri diyebilirim. sesi beni çok rahatlatır ama artık arkadaş gibi olduk hep olumlu konuşuyor bana mı böyle herkese mi bilmiyorum dedikleri inşallah çıkar.

nalanabla: korktum bu kadından çok kötü çok olumsuz şeyler söyledi umarım dedikleri çıkmaz.

mert: honneirmiymiş neymiş saçmalamıştı zamanında çok da iyi hatırlamıyorum ama...

esterkira: kiraze12

falsepeti:

nesibe: nesibeyi tek geçerim tabiki ayrı bir enerjisi var tutarsa...onun o konuşması bile yeter. ama artık onla da kanka moduna girdik hep olumlu bana karşı.

taha: son favorim eskiden böyle değildi ne oldu bilmiyorum ama nolmuşsa iyi olmuş, çok net konuşuyor olumlu olumsuz ne varsa söylüyor. dedikleri de çıktı diyebilirim.

ilkay: dediklerinden bikaçını yaşadım o da benim favorilerimden onun da dobralığını ve karşı tarafı memnun etme çabasında olmayışını seviyorum.

melis durkan: onunla ilgili neden hiç yorum göremedim diye şaşıyorum. çok seviyorum kendisini aama uzun zamandır sisteme girmiyor bence o da bu işi hakkıyla yapanlardan sesli falları ayrı sevdiğimden belkide...onu da bi ayrı seviyorum. dediklerini kısmen yaşıyorum diyebiilirim.

alex muradovaren danilov?) bana okadar kötü şeyler söylediki moralimi bozdu wallahi nolur yorum yapın buna baktıran varmı?bir de 8 dakikalık falı 20dk da gönderdi hızına hayran kaldım doğrusu...dedikleri çıkarsa da şok geçiricem:)

melih gün: dedikleri çıkmadı keşke çıksaydı zamanında çok güzel konuşmuştu...

Cancagizlarim napiyorsunuz...kimsenin sesi cikmiyor bugün anacim hepiniz sevdiklerinize kavustunuzda unuttunuz mu )) tek basima mi kaldim yoksa burada:) dun rezzan abla biraz tetikle. Sen adım at dedi ama ben yapamam ki ya gurur yaparim ne yapayim bi fikir verin kizlar

Canım ne yapman gerektiğin konusunda bişeyler söylemek isterim ama bu tip fikir vermeleri,şunu yap bunu yap gibi tavsiyeleri pek doğru bulmuyorum.Adım at derim ve belki adım atman doğru değildir,sonucu seni kırar,üzer.En doğrusunu sen bilirsin zaten,ne yapman gerektiğini.Ne falcıları,nede başkalarınî dinleme.Hem kalbini,hem beynini dinle derim.İçin sana elbet yol gösterir.

Dogru söylüyorsun bitanem

kızlar aslında fallardan uzaklaştım bıraz ama burda cok begenılınce venüsambere baktırıyım dedım gecmı evet cok net bılmıstı ama gelecek ve sımdıkı zaman tahmını malesef kı 0 yanı basta olmaz demıs sonra olur demıs yanı kendıde bılememıs ne olacagını

Günaydin kizlar

Bu fal isi cok fos bence bu kdr fal baktirdik önemli bir olay harici herseyi biliyorlar baktiriyoruz umutlanip bekliyoruz noluyor peki fal patliyor ek olarakta maddi kayip bonusu var her halükarda biz zarardayiz :/

Falcı gördüğünü söyliyecek elbet ama ben bu falcıların çoğunun kandırıkçı olduğunu anladım. Çok azda olsa ayırdıklarım var tabi. Hatta bazıları gerçekleri görseler bile, söylemiyorlar herşey çok güzel olacak diye kandırklarını, oyaladıklarını farkettim.

Aynen selinax katiliyorum

kızlar, ben crimsonlady'nin sayfasına baktığımda sanki herkese olumlu dönmüş gibi hissettim. ya da bu çekim yasasıyla herşeyi ve herkesi elde edebileceğini mi söylüyo insanlar nedir?? çünkü herkes bi mutlu mesud ayrılmış.. yok öyle bişey..çekim yasasıyla giden adam geri gelmez bence..
uzun uzun fal yazanlara bi sempati besliyoruz da önemli olan netice..aylarca çekim yasasıyla uğraşırken adam nişan takar, haberimiz olmaz

Bu saraylıhanım böyle hep bekletiyo mu kızlar çeksemmi falımı yoksa beklemeye değer mi? Çeksem kime kullanabilirim kredimi önerisi olan var mı?

Bu saraylıhanım böyle hep bekletiyo mu kızlar çeksemmi falımı yoksa beklemeye değer mi? Çeksem kime kullanabilirim kredimi önerisi olan var mı?

bence beklesin çünkü baktıracak kimse yok.. bana ne öyle ne böyle dedi ama ? dediğim gibi başka alternatif gelmiyo aklıma

Crimson bana bile olumlu konusmus, yani bilemedim .

istatistiksel olarak baktiran herkesin her isi iyi gidemez zaten, bazilari eminim olumsuzdur.

Eyifer , sezgilerindili, kalbitemiz, eveline ve galen derim ben.

SarayliHanim bana o kadar pembe bir tablo cizmisti ki gorme. Bu adam da sana gelecek, baskasi da gelecek 2 erkek arasinda kalacaksin demis Pembe tabloda gelinen son nokta yani.

Son düzenleme:
Eyifer , sezgilerindili, kalbitemiz ve galen derim ben.

SarayliHanim bana o kadar pembe bir tablo cizmisti ki gorme. Bu adam da sana gelecek, baskasi da gelecek 2 erkek arasinda kalacaksin demis Pembe tabloda gelinen son nokta yani.

Ay sezgilerindiline fotoğraf beğendiremiyorum sürekli geri yolayıp duruyo profosyonel çekim yapıcam en son:)

yorumumu artik yapmak isterim.

Ani inanilmaz bildi. Adamla ilgili kimseye soylemedigim, adamin da kimseye soylemedigi bir seyi caaaaaaat diye soyledi.Bugune kadar tanidigim falcilardan cook farkliydi bence. Adamla ilgili her seyi bildi, her seyi.

Bana agustos u verdi. Agustosta biriyle tanisip onunla evleniceksin , 2 de cocugun olacak dedi, umarim cikar. Icimden bir ses, agustosa kadar burda takilmaya devam edecegimi soyluyor Bir de Mayis dedi, cikarsa mutlaka yazarim ama daha kisa vade verdigi insanlara gayet cikmis, umarim bana da cikar.

Ben venusamber den de suphelenmeye basladim. Olabilir de olmayabilir de demis bana. Gelecekle ilgili net bir sey soylememis, sicak havalar demis.Ne dedigini acikcasi anlayamadim yani.

Fal herkeste degisiyor iste.

Chloe nin bana tek kelimesi cikmadi. Kisilik analizi 180 derece ters, dedigi her sey tam tersi oldu. Guya marta kadar bir iliskiye baslamis olacaktim, evlenecektim ama olmadi, cikmadi tabii.

Adin bana hep olumlu yorum yapmis, cikmadi.

Lakin Adin in olumsuz yorumlari cikiyor sanirsam. Erkek olan Kyuubi yi hatirlarsiniz, onun yazdiklarini hatirladim birden. Adin bana olumsuz yorum yapmis demisti , geriye kalan herkes olumlu yorum yapmisti ona, Adin inki tuttu.

Adin'e fal gönderecktim ama uzun zamandır girmiyor sanırım siteye....(( elimde kaldı krediciklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…