Canım ne yapman gerektiğin konusunda bişeyler söylemek isterim ama bu tip fikir vermeleri,şunu yap bunu yap gibi tavsiyeleri pek doğru bulmuyorum.Adım at derim ve belki adım atman doğru değildir,sonucu seni kırar,üzer.En doğrusunu sen bilirsin zaten,ne yapman gerektiğini.Ne falcıları,nede başkalarınî dinleme.Hem kalbini,hem beynini dinle derim.İçin sana elbet yol gösterir.Cancagizlarim napiyorsunuz...kimsenin sesi cikmiyor bugün anacim hepiniz sevdiklerinize kavustunuzda unuttunuz mu)) tek basima mi kaldim yoksa burada:) dun rezzan abla biraz tetikle. Sen adım at dedi ama ben yapamam ki ya gurur yaparim ne yapayim bi fikir verin kizlar
Canım ne yapman gerektiğin konusunda bişeyler söylemek isterim ama bu tip fikir vermeleri,şunu yap bunu yap gibi tavsiyeleri pek doğru bulmuyorum.Adım at derim ve belki adım atman doğru değildir,sonucu seni kırar,üzer.En doğrusunu sen bilirsin zaten,ne yapman gerektiğini.Ne falcıları,nede başkalarınî dinleme.Hem kalbini,hem beynini dinle derim.İçin sana elbet yol gösterir.
Falcı gördüğünü söyliyecek elbet ama ben bu falcıların çoğunun kandırıkçı olduğunu anladım. Çok azda olsa ayırdıklarım var tabi. Hatta bazıları gerçekleri görseler bile, söylemiyorlar herşey çok güzel olacak diye kandırklarını, oyaladıklarını farkettim.
kızlar, ben crimsonlady'nin sayfasına baktığımda sanki herkese olumlu dönmüş gibi hissettim. ya da bu çekim yasasıyla herşeyi ve herkesi elde edebileceğini mi söylüyo insanlar nedir?? çünkü herkes bi mutlu mesud ayrılmış.. yok öyle bişey..çekim yasasıyla giden adam geri gelmez bence..
uzun uzun fal yazanlara bi sempati besliyoruz da önemli olan netice..aylarca çekim yasasıyla uğraşırken adam nişan takar, haberimiz olmaz
Bu saraylıhanım böyle hep bekletiyo mu kızlar çeksemmi falımı yoksa beklemeye değer mi? Çeksem kime kullanabilirim kredimi önerisi olan var mı?
kızlar, ben crimsonlady'nin sayfasına baktığımda sanki herkese olumlu dönmüş gibi hissettim. ya da bu çekim yasasıyla herşeyi ve herkesi elde edebileceğini mi söylüyo insanlar nedir?? çünkü herkes bi mutlu mesud ayrılmış.. yok öyle bişey..çekim yasasıyla giden adam geri gelmez bence..
uzun uzun fal yazanlara bi sempati besliyoruz da önemli olan netice..aylarca çekim yasasıyla uğraşırken adam nişan takar, haberimiz olmaz
Bu saraylıhanım böyle hep bekletiyo mu kızlar çeksemmi falımı yoksa beklemeye değer mi? Çeksem kime kullanabilirim kredimi önerisi olan var mı?
Eyifer , sezgilerindili, kalbitemiz ve galen derim ben.
SarayliHanim bana o kadar pembe bir tablo cizmisti ki gorme. Bu adam da sana gelecek, baskasi da gelecek 2 erkek arasinda kalacaksin demisPembe tabloda gelinen son nokta yani.
kızlar aslında fallardan uzaklaştım bıraz ama burda cok begenılınce venüsambere baktırıyım dedım gecmı evet cok net bılmıstı ama gelecek ve sımdıkı zaman tahmını malesef kı 0 yanı basta olmaz demıs sonra olur demıs yanı kendıde bılememıs ne olacagını
arkadaşlar günaydın ,eski fallarıma baktımda sadece adin ve chole bılmiş ve beni uyarmışlar resmen
adinin son cümlesinide aşağıya kopyaladım.belkide böyle olumsuz falları es geçiyoruz ki ben barıştıktan sonra adin hiç bilemedi demiştim burada ki ismindeki tüm harfleri söylemişti burdan brova diyorum.
beni yalnış anlamayın sakın hatta sizi üzdüğüm için çok özür dilerim ancak 20 senedir fal bakıyorum ama bukadar ne isteidğini bilmeyen bir başka adam görmedim lütfen çok dikkatli olun bence unutun demek lutfunu kendimde buluyor olmamda inanın benim için çok ama çok acı fakat bu kişiden asla adam olmaz saygılarımla....
Fal herkeste degisiyor iste.
Chloe nin bana tek kelimesi cikmadi. Kisilik analizi 180 derece ters, dedigi her sey tam tersi oldu. Guya marta kadar bir iliskiye baslamis olacaktim, evlenecektim ama olmadi, cikmadi tabii.
Adin bana hep olumlu yorum yapmis, cikmadi.
Lakin Adin in olumsuz yorumlari cikiyor sanirsam. Erkek olan Kyuubi yi hatirlarsiniz, onun yazdiklarini hatirladim birden. Adin bana olumsuz yorum yapmis demisti , geriye kalan herkes olumlu yorum yapmisti ona, Adin inki tuttu.
Adin'e fal gönderecktim ama uzun zamandır girmiyor sanırım siteye....(( elimde kaldı krediciklerim
bana ver kredilerini ozge ben yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?