Binnaz Abla

hülya demire fal baktrıran varmı? ben cumartesi akşamı baktırdım ..cok yakın tarıhler verdi.Şaşkın bır haldeyım..Baktıran varsa cıktımı yorum yapabılırmısınız?

hülya demire fal baktrıran varmı? ben cumartesi akşamı baktırdım ..cok yakın tarıhler verdi.Şaşkın bır haldeyım..Baktıran varsa cıktımı yorum yapabılırmısınız?

baktırdım canım o kadar online fal baktıran bi kişi olarak..şunu söleyim Hülya demir kadar saçmalayanı sallayanı görmedim....gerçekten birinciliği ona veriyorum insan sallar ama mantıklı bişeyler sallar.....

Merhaba ben de geçenler de Alex muradov a baktırdım ancak hiç memnun kalmadım 2 kelimeyi döndürüp döndürüp söylemiş şimdi de adı zaten farklı fal sepetine sordum aynı kişiler dedi ama bir tuhaflık vardı açıkçası

Gizem Sitare ve Bilge Ozdogru yu da gecmeyelim lutfen, sallamasyonda onlar birincilige kapisir bence

Sakin kaile alma.En foss falcilarin başidir.Tek dediğide çıkmadı,çıkacak gibide değildi zaten.

Günaydin kizlar

Bu fal isi cok fos bence bu kdr fal baktirdik önemli bir olay harici herseyi biliyorlar baktiriyoruz umutlanip bekliyoruz noluyor peki fal patliyor ek olarakta maddi kayip bonusu var her halükarda biz zarardayiz :/
Aynen kimsenin bisey bildiği yok.Fal tamamen"oyalama sanatı"bence.Bu tezi çürütecek bi falcıya henüz rastlamadım.

Fallara çok umut bağlamamak gerek aslında haklısınız ama ben hep dediğim gibi Rezzan ablanın yorumlarını hep yaşadım kısa vadelerde, hatta arkadaşlarım da aynı şekilde mesela bir ark. durumu yarın netlik kazanacak ve aynı rezzan abla'nın dediği gibi ilerledi olay, diğer yandan Nesibe de vazgeçilmezim an,duygu ve durum tespitleri özellikle daha sonradan kendi sağlamasını yapan falları oldu bana birebir aynı cümlelerle yaşadım fallarını ve ayrıca Mert'i de beğeniyorum son dediği fal belki çıkmaz bilmiyorum ama daha önceki 2 falı da aynen tutmuştu... Özellikle tarot belirli olaylarlar ve kararlar öncesi bence başarılı sonuçlar veriyor çok ileriki geleceği zaten Allah'tan başkası bilemez ama bu saydığım isimler gerçekten başarılıydı bu ana dek...

Fal gerçekten enerji işi galiba.Söylediğin isimlerin hepsi bende patladı.Tarotu bende kahve falına tercih ederim.Ama esas iş bence falcıda biter.İyi falcı her şekilde yorumlar,araç bahane...

Canlar.. 15 subat yani iki gun once rezzan ablaya baktirdigim falda 2 zaman içinde haberlesmeniz var demisti hatta sen adim at ama atmazsanda arayacak dedi.bugun konustuk:))) uzun uzun..:)))

Canlar.. 15 subat yani iki gun once rezzan ablaya baktirdigim falda 2 zaman içinde haberlesmeniz var demisti hatta sen adim at ama atmazsanda arayacak dedi.bugun konustuk:))) uzun uzun..:)))

ya kızlar peki kahvesi mi iyi yoksa tarotu mu? sen ne baktırmıştım gülüm ?

Senin için çok sevindim òzgecim.inşallah istediğin şekilde devam eder.

kızlar kahvenin yakın vadeyi gösterdiğini unutmamak lazım..
bir de kahvede tek konu falan olmaz.. yani sağlıkta çıkar ,para da çıkar,kavga da ,eğlencede, yolda...
ama falcılar ne yapıyor tek konuya odaklan...
kahvenin bünyesine ters bu :)))

o yüzden bu tip falcılar bana hikaye geliyor ve umut taciri..
her giden geri geliyor fallarda...

kaç bayram bekledi burada millet ama ... gelen falan olmadı...

kızkardeşim tellwe. de Binnaz diye birine baktırmış hesapta puanı %100..
sesli fal ikibuçuk dakika... hep aynı şeyi evirmiş çevirmiş ..
hikaye ama mini hikaye :))
falcının puanı 100 ise ben güvenmiyorum artık...

yaa benimki de mesaj attı bugün aşırı alakasız bi şekilde, belli ki yoklamak için attı. bugün havalarda bişey var heralde hepsi etkilenmiş

Ne güzel haber ve Rezzan abla gerçekten 1 numaram benim ne dediyse yaşadım ama genel fal baktırmıyorum belli konu üzerine ama o bana başka mevzularda da yorumda bulunuyor en basit örnek işte sıkıntı var 15 gun surer bu durum dedi aynen öyle miras meseleniz varmış çözüelcek dedi aynen o da öyle gerçekten çok seviyorum yorumlarını hiç şaşmadı çünkü inşallah yine şaşmaz

çok merak ettim ben de çünkü çok büyük şeyler söylemiş baya iddalı... çok merak ettim hiç yorum da yapılmamış kendisi hakkında. burada baktıranlar paylasırsa iyi olur.

kahveye üşendim kızlar yaa kart falı attım :26:

Oxgecimm cok sevindim lutfen detay yaz skype tan bana

Canim yarin sehir disinda olacagim skyp acamam sanirim ama sabirsizlanoyorum seninle paylasmak icin:))) cok güzeldi konusma bakalim zaten kendisi aradi :)) diger gune sana ayrintisiyla anlatacagim:))))) hem bi akil almam lazim

Arkadaslatim belki hatirlar bende rezzan ablayla burda beyza'nin tavsiyesi uzerine baktirmistim aylar once iyikide baktirmisim. Aynen bende tek konu icin gidiyorum artik zaten abla kardes gibi olduk tavsiye falanda aliyorum. Aynen bana fal bakarken kadreslerimin durumlarina bile deginiyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…