Binnaz Abla

Canim yarin sehir disinda olacagim skyp acamam sanirim ama sabirsizlanoyorum seninle paylasmak icin:))) cok güzeldi konusma bakalim zaten kendisi aradi :)) diger gune sana ayrintisiyla anlatacagim:))))) hem bi akil almam lazim

ozgecim peki venus haklı mıymış?? bilmiş mi?

ozgecim peki venus haklı mıymış?? bilmiş mi?

Bebegim venusun bi dedigini 1 hafta once yasadim.. bi dedikodu duyacaksin ortak arkadaşınızdan gelecek.. Eski kadinla birlesme barisma gibi ama sakin üzülme çünkü yalan bi haber demisti. Aynen belirteyim yalanmis... oyle bisey yokmus. Sacmalama ne alakam olabilir dedi )) Hatta ortak arkadasimizla da bütün baglantisini kesmiş görüsmuyormus bile.neden boyle bisey dedi ortak arkadasimiz anlamadim. Venüs'unde fali cikmis oldu. Hatta venus'te seni aramaya devam edecek demisti.

Son düzenleme:

ohhaaa venus açsa da atsam yaa, sürem doldu nasıl olsa..bu çok spesifik bi bilgi..bilmiş..

aman maşallah özgecan..herşey dilediğin gibi gelişmeye devam etsin.. şurda çıkan fallar, olumlu gelişmeler okuyunca seviniyo insan

Canim yarin sehir disinda olacagim skyp acamam sanirim ama sabirsizlanoyorum seninle paylasmak icin:))) cok güzeldi konusma bakalim zaten kendisi aradi :)) diger gune sana ayrintisiyla anlatacagim:))))) hem bi akil almam lazim

Tamamm kuzumm asiri sevindim ne zaman istersen yaz cnm

sana süre vermemişti diye hatırlıyorum..havalara demişti di mi? havalar da güzel gidiyor şansına

aman maşallah özgecan..herşey dilediğin gibi gelişmeye devam etsin.. şurda çıkan fallar, olumlu gelişmeler okuyunca seviniyo insan

:)))aynen canim sicak havalarda dedi. rezzan abla'da oyle demisti. tesekkur ederim bitanem. Insallah allah burdaki arkadaslarima herseyin en güzelini nasip etsin..

çok merak ettim ben de çünkü çok büyük şeyler söylemiş baya iddalı... çok merak ettim hiç yorum da yapılmamış kendisi hakkında. burada baktıranlar paylasırsa iyi olur.

Tarot baktırdım ama kartlarla ilgili pek bir sey demedi bilmyorum baktırdınızmı binnaz ablada firuze aydın var katinaya bakıyor ocak ayında basladı hatta ben ilk gun baktırdım cok ıyıydi ve verdği tarih ve soyledikleri çıkmaya basladı cok kısa suredede populer oldu

Ay evet ya...İst topiğindeki karmaşadan sonra bu çıkan fallar iyi hissettirdi.Darısı bu forumdaki bütün topiclere....

Binnaz abla sitesine uğramayalı aylar oldu... Orda herkes pozitif fal bakanlara yapılan yorumlarda 4 yıldızdan aşağı görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…