Binnaz abla sitesine uğramayalı aylar oldu... Orda herkes pozitif fal bakanlara yapılan yorumlarda 4 yıldızdan aşağı görmedim ben
Katina bakan firuze fena degilmis sanirsam.
Evet cnm kuzenime bakti muhtesem ama su var astral seyahat vs demisbilmiyorum yani
canım ikiside iyi ama firuzede bestede hisleri var ancak bana göre firuze diğerlerinden farklı bir yön yaratmaya çalışıyor bir nevi pazarlama taktiği iste.astrolojide de aurasal yoğunlaşma ile harita bakıyormus :))Biraz daha zaman gecsin canım senin tavsiylerinden birine ya Firuze ya da Beste ye baktırıcam.Yalnîz şu astral olayı biliyosun bana hep komik geldi.Astral seyahat gibi farklı boyutun olayınıda fala karıştırmışlar ya helâl olsun.Yakında meditasyon,yoga hepsi birer fal aracı olursa hiç şaşırmam.
kızlar, gerçekten bilen falcı yok gibi yaa.. rezzan ablanın falında da bir arkadaşımla konuşur gibiydim..öğüt-öneri şeklinde..neden şu olacak bu olacak denmiyor ki.. diğer türlüsünü düşünmeyi ben de biliyorum ki... saraylı desen yine öyle.. sen bilirsin.. içinden gelen gibi yap şeklinde.. neyse biz bu hafta görüşmeyi kararlaştırdık..ben Taha' nın yolundan giderek bitiriş konuşması yapacağım.. bu söylediklerim de hiç şöyle der böyle der demediler
urminanasılsın canım seni ben çok daha iyi hissediyorum taha dan sonra bir uyanış gecirdin..bu ssüper bence
Beste yi yakalamak daha kolay galiba..Hangisine denk gelirsem onu denerim.canım ikiside iyi ama firuzede bestede hisleri var ancak bana göre firuze diğerlerinden farklı bir yön yaratmaya çalışıyor bir nevi pazarlama taktiği iste.astrolojide de aurasal yoğunlaşma ile harita bakıyormus :))
kimle gelicek allah aşkına umarım öyle bir güvensizlik yapmazevet Marplecım yaa.. en azından hayatımdan sonsuza dek kazınsın ki günlerim telefona bakarak beklemekle geçmesinumutsuz olmak çok daha iyidir diye düşünüyorum.. umarım yanına saçma sapan birilerini takıp da gelmez de konuşurum rahatça.. sırtımda kambur oldu adeta kelimeler..
Beste yi yakalamak daha kolay galiba..Hangisine denk gelirsem onu denerim.
evet canım bende de bilmiş,o ve beste uluarkadaşlar selam
kaç gündür venüsamberde falim bekliyordu bende bugün iptal edip FalaNiyetHakkaniyet e kahve yolladım.çoknet olarak durumlailgili analiz yapmış sizinde öylemiydi.Asker olduğuna kadar yazmış.
evet canım bende de bilmiş,o ve beste ulu
Beste bende kahvede her seyi bilmisti, her seyi.
evet canım bende de bilmiş,o ve beste ulu
marplecim bu kadarmı olur arada çokmesafe olduğu ve ben ona iyikötü çünkü benimiçin bu ilişki bitti dedim sadece sebep bilmiyorum yazdım yiğitle aynı durumu söylemiş psikolojisi çok bozuk
marplecim bu kadarmı olur arada çokmesafe olduğu ve ben ona iyikötü çünkü benimiçin bu ilişki bitti dedim sadece sebep bilmiyorum yazdım yiğitle aynı durumu söylemiş psikolojisi çok bozuk
inanırım canım..lalecim seni ben yazdıklarını takip ediyorum ve sana nacizane yorumum falcıların bu psikolojisi bozuk yorumlarına takılma..senin psikolojin ne olacak?cehenneme dönen hayatın?asker diye tüm bu payı ona mı vereceksin lütfen iyice düşün derim ,çünkü ben bana da karşımdaki insan ile ilgili denen bu yoruma asla inanmıyorum..
Sende Yigit in patlamasina artik hiç şaşırmıyorum.Benimkide patlayacak eminim..
arkadaşlar selam
kaç gündür venüsamberde falim bekliyordu bende bugün iptal edip FalaNiyetHakkaniyet e kahve yolladım.çoknet olarak durumlailgili analiz yapmış sizinde öylemiydi.Asker olduğuna kadar yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?