Binnaz Abla

yapma hakikatenmi bana imkansız şeyler söylemişti be canım çıkacak gibi değil mayısta ev alacaktımben şuan çalışmıyorum bile

Ya genel olarak kafamda sorular oluşturan Yiğit le ilgili gelişmeler oldu ist topicte.Benimkiler mâkul yorumlardı ama yorumlar ortak yorum halini almîşsa benim inancîm azalîr.

Ya genel olarak kafamda sorular oluşturan Yiğit le ilgili gelişmeler oldu ist topicte.Benimkiler mâkul yorumlardı ama yorumlar ortak yorum halini almîşsa benim inancîm azalîr.

evet yaa..ist.topiğini ben de okuyorum da herkese aynı şeyler..keza ayhan da öyleymiş (

Bir aciklama yapmadan giden insan konusunda seni benden daha iyi anlayam olamaz.despot kisilikli bunlar

Sadece kızgınlığın var. bence sen hala onu seviyorsun. Herşeyden önce hayırlısı tabiki. Oda hatasını anlarda inşallah bir araya gelirsiniz.

Bu eyiferi bir sene beklemiştim geçenlerde baktırdım,rezalet...

Yiğit olayı nedir kızlar telden bakamadım diğer başlığa..

Birde ayhanın telefonu atar mısınız?

Bu eyiferi bir sene beklemiştim geçenlerde baktırdım,rezalet...

Yiğit olayı nedir kızlar telden bakamadım diğer başlığa..

Birde ayhanın telefonu atar mısınız?

Telwede medyum selenayı 2 gündür bekliyorum hanfendi geri yollamış referansınız yeterli değil yazmış salak bunlar iyice kendilerini bişey sanmaya başladılar telwede kimseye bi daha baktırmam çok sinirlendim

Selena banada saçma bi sebeple geri yollamıştı.Nedir bu hava bende bilmiyorum.

Bence tellwedeki çoğu falcı fal sepeti, binaz abla ve falalemdekiler çünkü dediğiniz birine baktırdım burda bana daha önce anlattıklarımı satmış geçmişle ilgili gelecek içinse sadece 2 cümle bu fal mı şimdi

Yigitte mi fos cikti :/
Bende baktirmayi düsünüyodum eger burdan birilerine fali cikarsa
Bo$a falci aramasak daha iyi sanki

selena aralıkta bana da geri yolladı. çok birşey görünmüyor falında ziyan olmasın yazmıştı
Ne demekmiş o yaa???Çok bişey görünmesi için senin altı ay içinde Mihrace falan olduğunumu görmesi gerek.

Bende telvede 3 kiraya kahveydi sanirim fal baktirdim yani okadar guzel baktiki kısa ama gayet durumu güzelce õzetleyen bir faldı. E madem okadar iyisin niye õyle fiyatlari düşük diye geçiyo insanın aklından.. bizde diyoruzki falcı arkadaş lar bizim falları birbirinle paylaşıyor mu acaba diye bence en az 2-3 tane üyelikleri var bana kalırsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…