uuff venus nerdeyse kaç gündür??onun yorumlarına ihtiyacım var yaa..
yapma hakikatenmi bana imkansız şeyler söylemişti be canım çıkacak gibi değil mayısta ev alacaktımben şuan çalışmıyorum bile
canım o uzakta yazıyor ben 5 gün bekledim amayok falaniyethakkaniyete baktırmışmıydın sen
Ya genel olarak kafamda sorular oluşturan Yiğit le ilgili gelişmeler oldu ist topicte.Benimkiler mâkul yorumlardı ama yorumlar ortak yorum halini almîşsa benim inancîm azalîr.
yok canım baktırmadım hiç.. sende bayaa bilmiş sanırsam di mi? akşam eve gidince ona atayım bari..venus bugün de yok gibi gibi
canım benim tabiki yaşadıklarımı 3 haftadır bir ben bilirim o yüzden bitmiştir sebep neolursa olsun benim psikolojimide o bozdu.Benim tek kızdığım bir açıklama sadece ve okadar bana yakışmayan kelimeler yazdımki rahatladım en azından
Malesef canım öyle bi durum ortaya çıktı bugün.evet yaa..ist.topiğini ben de okuyorum da herkese aynı şeyler..keza ayhan da öyleymiş(
canım benim tabiki yaşadıklarımı 3 haftadır bir ben bilirim o yüzden bitmiştir sebep neolursa olsun benim psikolojimide o bozdu.Benim tek kızdığım bir açıklama sadece ve okadar bana yakışmayan kelimeler yazdımki rahatladım en azından
Malesef canım öyle bi durum ortaya çıktı bugün.
Vallahi aynen canim.Bende öyle şaşkınımki...Ne garipmisler yahu..hic ummazdim..ortaya cikacagini bilememisler demek falci bozuntulari
Bu eyiferi bir sene beklemiştim geçenlerde baktırdım,rezalet...
Yiğit olayı nedir kızlar telden bakamadım diğer başlığa..
Birde ayhanın telefonu atar mısınız?
Selena banada saçma bi sebeple geri yollamıştı.Nedir bu hava bende bilmiyorum.Telwede medyum selenayı 2 gündür bekliyorum hanfendi geri yollamış referansınız yeterli değil yazmış salak bunlar iyice kendilerini bişey sanmaya başladılar telwede kimseye bi daha baktırmam çok sinirlendim
Selena banada saçma bi sebeple geri yollamıştı.Nedir bu hava bende bilmiyorum.
Ben bide tarot atmıştım yani kahvede değilselena aralıkta bana da geri yolladı. çok birşey görünmüyor falında ziyan olmasın yazmıştı
Ne demekmiş o yaa???Çok bişey görünmesi için senin altı ay içinde Mihrace falan olduğunumu görmesi gerek.selena aralıkta bana da geri yolladı. çok birşey görünmüyor falında ziyan olmasın yazmıştı
Bence tellwedeki çoğu falcı fal sepeti, binaz abla ve falalemdekiler çünkü dediğiniz birine baktırdım burda bana daha önce anlattıklarımı satmış geçmişle ilgili gelecek içinse sadece 2 cümle bu fal mı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?