Selena banada saçma bi sebeple geri yollamıştı.Nedir bu hava bende bilmiyorum.
Bu eyiferi bir sene beklemiştim geçenlerde baktırdım,rezalet...
Yiğit olayı nedir kızlar telden bakamadım diğer başlığa..
Birde ayhanın telefonu atar mısınız?
bu isimlerin önündeki medyum sıfatları beni gıcık ediyor. birde medyum emel vardı. günlerdir insanları bekletmişti, birde ilk sıradayım bekletiyor, bekletiyor, bekletiyor meğer ilham perisi gelmiyormuş bir türlü, ondan bekletiyormuş. Falı sonra çektim, falları çekmeyin bir daha gönderirseniz bakmam tehditleri. Edersen et
Hatta bazıları çeken falları not alıyorlarmış, kim çekti diye. sonra bakmıyorlarmış bilmem ne. Hay Allahım uğraştıklara şeylere bak.
eyifer i çok öven vardı;şaşkınım şu anda.
taha online durumdakızlar onun fallarında patlayan varmı ?
özgecim acaba rezzan ablaya ne baktırdın?
Yigitte mi fos cikti :/
Bende baktirmayi düsünüyodum eger burdan birilerine fali cikarsa
Bo$a falci aramasak daha iyi sanki
Rezzan abla'ya her falim kahvedir cnm.
rezzan abla birtane dost,abla dert ortağı
Emel de ayrı havalardaydı bi dönem.Falların yüzde doksanını geri yolluyodu.Simdi böyle yazıyoruz ya bunlardan biri basıverir burayı,bin tane laf söyler bize,bu durumada alıstık artık.Parayı veren biz,hakarete maruz kalan yine biz.
Aynen bitanem benim icinde öyle..sen nasilsin canim bi gelisme var mi
Taha basta tutmamisti bende. Bir cumlesi bile.sanki bana ait degildi fal. 1 puan verecektim ama site yeni oldugu icin ne soru sorabildim ne puan verebildim.
ayrica Taha sanki erkek degil de bayan bi falci...neden sesli yorum yapmiyor buyuk ihtimal baska sitede bayan olarak sesli yorum yapiyor.. utaniyormus çekiniyomuş. Hic inandirici degil
biri basmış telve topicte zaten,, saydırmışta saydırmış. abudik, gubidik saçma sapan şeyler, basitçe şeyler ama ay çok komik, çok güldüm.
canım benim sağol gayet iyiyim bir gelişme olmaz artık beklememde zaten tekkelime etmeden çekip giden biri için uzulmeye değmez sağolsun rezzan abla sohbetinle o kadar rahatlatıyorki anlatamam
kızlar beste uluya fal baktıran varmı ?? bıde telweden faldannıyethakkanıyet mıne oyle bıseye ıste adını yanlıs yazmıs olablrı =) aıkısıde cok farklı seyler soyledıler ben kıme ınanıcagımı sasırdım :/ cok onemlı bı durum baktıran yazarsa sevınırım ://
Insallah en kisa zamanda atlatirsin cancagizim. Eski huzurlu gunlerinle dönersin bitanem. Rezzan ablam destekcidir banada cok destek oldu sagolsun
beste uluyu denemedim ama falaniyet hakkaniyet süperdş bugünde yazdım buraya ,bugün baktırdım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?