Binnaz Abla

Selena banada saçma bi sebeple geri yollamıştı.Nedir bu hava bende bilmiyorum.

bu isimlerin önündeki medyum sıfatları beni gıcık ediyor. birde medyum emel vardı. günlerdir insanları bekletmişti, birde ilk sıradayım bekletiyor, bekletiyor, bekletiyor meğer ilham perisi gelmiyormuş bir türlü, ondan bekletiyormuş. Falı sonra çektim, falları çekmeyin bir daha gönderirseniz bakmam tehditleri. Edersen et

Hatta bazıları çeken falları not alıyorlarmış, kim çekti diye. sonra bakmıyorlarmış bilmem ne. Hay Allahım uğraştıklara şeylere bak.

Son düzenleme:

Emel de ayrı havalardaydı bi dönem.Falların yüzde doksanını geri yolluyodu.Simdi böyle yazıyoruz ya bunlardan biri basıverir burayı,bin tane laf söyler bize,bu durumada alıstık artık.Parayı veren biz,hakarete maruz kalan yine biz.

taha online durumda kızlar onun fallarında patlayan varmı ?

Taha basta tutmamisti bende. Bir cumlesi bile.sanki bana ait degildi fal. 1 puan verecektim ama site yeni oldugu icin ne soru sorabildim ne puan verebildim.
ayrica Taha sanki erkek degil de bayan bi falci...neden sesli yorum yapmiyor buyuk ihtimal baska sitede bayan olarak sesli yorum yapiyor.. utaniyormus çekiniyomuş. Hic inandirici degil

Son düzenleme:
Yigitte mi fos cikti :/
Bende baktirmayi düsünüyodum eger burdan birilerine fali cikarsa
Bo$a falci aramasak daha iyi sanki

Aaaaa Yigit'te mi fos cikmis inanmiyorummm... üzüldüm arkadaslarimin adina. Bende baktiracaktim ama biraz zaman gecsin die bekliyordum. Baktirmama gerek kalmamis

biri basmış telve topicte zaten,, saydırmışta saydırmış. abudik, gubidik saçma sapan şeyler, basitçe şeyler ama ay çok komik, çok güldüm.

aslında hiçbir falcıyada güven kalmadı ama bana söyledikleri çok enterasan şeyler olmadığı ve benimde ancak böyle olabilir diye düşündüğüm şeyler öyle süpriz gelişmeler pembe tablolar var demiyor belkide o yüzden olumlu geldi

canım benim sağol gayet iyiyim bir gelişme olmaz artık beklememde zaten tekkelime etmeden çekip giden biri için uzulmeye değmez sağolsun rezzan abla sohbetinle o kadar rahatlatıyorki anlatamam

Insallah en kisa zamanda atlatirsin cancagizim. Eski huzurlu gunlerinle dönersin bitanem. Rezzan ablam destekcidir banada cok destek oldu sagolsun

kızlar beste uluya fal baktıran varmı ?? bıde telweden faldannıyethakkanıyet mıne oyle bıseye ıste adını yanlıs yazmıs olablrı =) aıkısıde cok farklı seyler soyledıler ben kıme ınanıcagımı sasırdım :/ cok onemlı bı durum baktıran yazarsa sevınırım ://

beste uluyu denemedim ama falaniyet hakkaniyet süperdş bugünde yazdım buraya ,bugün baktırdım bende

beste uluyu denemedim ama falaniyet hakkaniyet süperdş bugünde yazdım buraya ,bugün baktırdım bende

vala falanıyet baya ıyıdı guzel seyler soyledı ama beste aglattı benı resmen soktayım :S belkıde olumsuz soyledı ben ınanmak ıstemıyorum off bılmıyorumm bılmıyorumm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…