kızlar beste uluya fal baktıran varmı ?? bıde telweden faldannıyethakkanıyet mıne oyle bıseye ıste adını yanlıs yazmıs olablrı =) aıkısıde cok farklı seyler soyledıler ben kıme ınanıcagımı sasırdım :/ cok onemlı bı durum baktıran yazarsa sevınırım ://
sağol canım,seniniçinde çok sevindim gelişmelere herşeyin hayırlısı olsun senin için
Telwede medyum selenayı 2 gündür bekliyorum hanfendi geri yollamış referansınız yeterli değil yazmış salak bunlar iyice kendilerini bişey sanmaya başladılar telwede kimseye bi daha baktırmam çok sinirlendim
vala falanıyet baya ıyıdı guzel seyler soyledı ama beste aglattı benı resmen soktayım :S belkıde olumsuz soyledı ben ınanmak ıstemıyorum off bılmıyorumm bılmıyorumm valla
Rezzan abla ayrılığı söylemişmiydi peki size yani bana o tür durumları çok net biliyorda ama o her zaman bitiş yok der bilemiyorum ama çok seviyorum Rezzana ablayı ben de
bende bi terslik var ya..ne falaniyeti beğendim ne rezzanı, şu son baktırdıklarım arasında yine en iyisi saraylıydı.. bana ayrılsan da olur ayrılmasan da olur, kalbinin sesini dinle demişler özetle :26:
ya kalbimin sesinin ne dediği belli de mantığımı dinlesem ne olur onu soruyorum ben ..
Yaa telve topiginde ne olmus oylee:))) o kadin benim fal baktirdigim falci asli olamaz olmasin olmamalii)) bide ozelimizi anlatip buna dayanarak soru soruyoruz eyvahki eyvahh
Ben tellwe topiğe çok nadir bakarım ve o gün denk geldiğimde aklima ilk gelen şey yazanın falcı Aslı olduğuydu ama yinede günah almak istemem.Sadece ilk beynimde çakan bu oldu.Rihannas bana onceden demisti ki, falciasli ya baktirmis, bir de ustune kavga etmisler. Edepsiz , ustelik erkek dusmani ve sorunlu demisti......bilmiyorum o satirlari yazan kisi falciasli olabilir, bence yaklasmayalim
Valla rezzan konusunda senle hem fikirim ben ilk baktirdigimda anlayamadim heralde sorun bende dedim baktim cok memnunlar var sorumu daha farkli acik sorayim dedim ondada yine cok iyi anlayamdim fali iyimiydi kotu yorum bile yapamiyorum suan ama enerjisi tutanda tutuyo ben bi daha dinleyeyim rezzan ablanin falini en iyisi:))
Ben tellwe topiğe çok nadir bakarım ve o gün denk geldiğimde aklima ilk gelen şey yazanın falcı Aslı olduğuydu ama yinede günah almak istemem.Sadece ilk beynimde çakan bu oldu.
demekki tutan da tutuyor ama bence samimi bir arkadaşa anlatır gibi gelen yorumlar.. yani ben geleceği bilmek istiyorum, diğer türlüsünü ben de biliyorum.. ayrılsam ne olacak, ayrılmasam ne olacak şeklinde bir yorum istiyorum.. mesela Taha salla gitsin sen daha iyilerine layıksın dedi..telwede bile bi sürü falcı açık açık yazdılar olumsuzsa bile.. "kalbinin sesini dinle" değil olay..ben 2 senedir dinliyorum da nooluyo..ayrılsam net bi şekilde bu adam ne yapar eder onu soruyorum ben..karşıma biri çıkar mı, başka birisi hayatıma girecek mi vs.. venus, melek iyiydi ya bu konuda.. püüfff.. ben en iyisi bildiğimi okuyayım bu falcıların bişey bildiği yok.. boş yere beklemeye alıyolar yine beni.. bıktım zaten şu "sorunları var onuuun" lafından.. sorunu filan yok, domuz gibi, herşeyi, sağlığı filan da yerinde, keyfi de öyle..
Hahhahaha urmiacim bayiliyorum sana... bosver falcilari sadece ne yapmak istiyorsan onu yap... fallar yuzunden kafamiz 56 oldu. Adamla konusurken bile su falci bunu demisti bu falci bunu demisti diye kafamdan gecirerek cevap veriyorum adama:)))
Kızlar falalemde aylin sayını denediniz mi hiç?
boş yere beklemeye alıyolar yine beni.. bıktım zaten şu "sorunları var onuuun" lafından.. sorunu filan yok, domuz gibi, herşeyi, sağlığı filan da yerinde, keyfi de öyle..
demekki tutan da tutuyor ama bence samimi bir arkadaşa anlatır gibi gelen yorumlar.. yani ben geleceği bilmek istiyorum, diğer türlüsünü ben de biliyorum.. ayrılsam ne olacak, ayrılmasam ne olacak şeklinde bir yorum istiyorum.. mesela Taha salla gitsin sen daha iyilerine layıksın dedi..telwede bile bi sürü falcı açık açık yazdılar olumsuzsa bile.. "kalbinin sesini dinle" değil olay..ben 2 senedir dinliyorum da nooluyo..ayrılsam net bi şekilde bu adam ne yapar eder onu soruyorum ben..karşıma biri çıkar mı, başka birisi hayatıma girecek mi vs.. venus, melek iyiydi ya bu konuda.. püüfff.. ben en iyisi bildiğimi okuyayım bu falcıların bişey bildiği yok.. boş yere beklemeye alıyolar yine beni.. bıktım zaten şu "sorunları var onuuun" lafından.. sorunu filan yok, domuz gibi, herşeyi, sağlığı filan da yerinde, keyfi de öyle..
Òzgecim son güzel gelismeden sonra umarım halâ herşey yolundadır.İnşallah hepte yolunda devam eder..fal alemde rezzan abla nalan abla ve mert'e baktirdim sadece cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?