Aynen ya, bu adamlarin hicbirinin bir sorunu yok. Aynen dedigin gibi sagliklari yerinde, keyifleri yerinde. Mutsuz olan da, akil sagligindan da , parasindan da olan biz salaklariz, yoksa adamlara bir sey oldugu yok. Olan hep bize oluyor.
Artik mutlu mesut evlenip barklansak da uzulmekten kurtulsak be kizlar.
kizlar aynen mesela benim adamin maasi dolgun kariyeri super sgligi domuz gibi maclarda kafelerde keyif catio ben de fallarda harcaniorum. Unutsak mi bu adamlari acabaAynen bu lafi bende 40 defa duydum, bazi sorunlari var o yüzden sana isteidigin gibi dönüs yapamiyor vs, hayir hiç bir sorunu yok, kendisi çok iyi, hayatini yasiyor, gününü gün ediyor, ben düsundükçe kafayi yemeye basliyorum, kafayi yedikçe fal baktiriyorum, fal baktirdikça kafayi yiyorum yine...
Parayi bosverdim, bu mutsuzluk beni hasta edecek ona yaniyorum...
Hahhahaha urmiacim bayiliyorum sana... bosver falcilari sadece ne yapmak istiyorsan onu yap... fallar yuzunden kafamiz 56 oldu. Adamla konusurken bile su falci bunu demisti bu falci bunu demisti diye kafamdan gecirerek cevap veriyorum adama:)))
kizlar aynen mesela benim adamin maasi dolgun kariyeri super sgligi domuz gibi maclarda kafelerde keyif catio ben de fallarda harcaniorum. Unutsak mi bu adamlari acaba
kizlar aynen mesela benim adamin maasi dolgun kariyeri super sgligi domuz gibi maclarda kafelerde keyif catio ben de fallarda harcaniorum. Unutsak mi bu adamlari acaba
Òzgecim son güzel gelismeden sonra umarım halâ herşey yolundadır.İnşallah hepte yolunda devam eder..
Tabiki seni kanlı canlı bakımlı hoş görsün.Öylede ol zaten gerçektende..Sana iyi bakımlar canım.Allah razi olsun guzel kalplim... bu hafta izmir'e gelebilirmis. Kesin degil. Gelirse yüzyüze konusacagiz insallah. Bende beni cok güzel görsün diye simdi kuaföre geldim:))) bak ayrildik kendini birakmis demesin))
aynen öyle tatlım... bana bu aralar tüm falcılar öyle diyordu, yok ailesiyle sorunu var, kafası karışık, işinde şu var bu var, geçen hafta kafa bi milyon arkadaşlarıyla eğlenirken msj atmış, görüşelim gibi şeyler yazmış.. ben salak gibi canı sıkkın ondan içiyo sandım, öyle yazdım, yoo herşey yolunda dedi..al sana falcıyı dinlersen böyle olur salak urminaa dedim içimden..
neyse bu hafta dedim görüşelim bi, derdim ağız dolusu laf etmek, gülücüklü gülücüklü görüşelim demiş.. işin sıkıntın varsa acelesi yok dedim, yok ne sıkıntısı yok bişey şu gün görüşelim demiş.. bi haltı derdi yok.. asıl kafasından derdi olan benim
onu dert sahibi yapıcam ben ama sen duuur... aptal aptal geçen aylar başka bi halt yok
Tabiki seni kanlı canlı bakımlı hoş görsün.Öylede ol zaten gerçektende..Sana iyi bakımlar canım.
Ay walla bu aralar kendimi birakmistim hemen toplaniyorum. Sagol bitanem
özgecee hep merak etmisimdir profil foton sana mi ait :26:
iyi bakimlar ayrica hersey diledigin gibi gerceklesir umarim
hah parası da iyiyse o açıdan da sorunu yoksa zaten hiiç dert bekleme..en fazla arabam çamur olmuş, kim yıkatıcak derdi oluyo bunların.. unutalım kızlar biz bu adamları
Allah razi olsun guzel kalplim... bu hafta izmir'e gelebilirmis. Kesin degil. Gelirse yüzyüze konusacagiz insallah. Bende beni cok güzel görsün diye simdi kuaföre geldim:))) bak ayrildik kendini birakmis demesin))
Hayvan herifler, kafalari kopar insallah.
Vallahi cok mutlu oldum ozge cigim, su topikte birinin hayatinda guzel gelismeler olsun bari. Her sey istedigin gibi olur, adam elinde ciceklerle gelir umarim.
Cherry'im tsk ederim bitanem. Bi yanim gelsin bi yanim gelmesin diyor. Sevgililer gununde gelecekmis ama korkmus:)) cekinmis...:) bakalim neler olacak. Kesinde degil simdi onu bekliyormus gibi olmayayim diye aramadim da
Mithattt baska bayanlan cikma mithattt koptum kizlarbazen diyorum ki şu prenses34'deki azmin çeyreği bende olsaydı adamı nikah masasına oturtmuştum :) neysee :)
Ayyyyyyyyyy cok heyecanlandim, keske sevgililer gununde cat kapi gelseymis hediyesiyle vallahi film olurmus :123::123::123:
bazen diyorum ki şu prenses34'deki azmin çeyreği bende olsaydı adamı nikah masasına oturtmuştum :) neysee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?