Binnaz Abla

Aynen bu lafi bende 40 defa duydum, bazi sorunlari var o yüzden sana isteidigin gibi dönüs yapamiyor vs, hayir hiç bir sorunu yok, kendisi çok iyi, hayatini yasiyor, gününü gün ediyor, ben düsundükçe kafayi yemeye basliyorum, kafayi yedikçe fal baktiriyorum, fal baktirdikça kafayi yiyorum yine...
Parayi bosverdim, bu mutsuzluk beni hasta edecek ona yaniyorum...

kizlar aynen mesela benim adamin maasi dolgun kariyeri super sgligi domuz gibi maclarda kafelerde keyif catio ben de fallarda harcaniorum. Unutsak mi bu adamlari acaba

Hahhahaha urmiacim bayiliyorum sana... bosver falcilari sadece ne yapmak istiyorsan onu yap... fallar yuzunden kafamiz 56 oldu. Adamla konusurken bile su falci bunu demisti bu falci bunu demisti diye kafamdan gecirerek cevap veriyorum adama:)))

aynen öyle tatlım... bana bu aralar tüm falcılar öyle diyordu, yok ailesiyle sorunu var, kafası karışık, işinde şu var bu var, geçen hafta kafa bi milyon arkadaşlarıyla eğlenirken msj atmış, görüşelim gibi şeyler yazmış.. ben salak gibi canı sıkkın ondan içiyo sandım, öyle yazdım, yoo herşey yolunda dedi..al sana falcıyı dinlersen böyle olur salak urminaa dedim içimden..

neyse bu hafta dedim görüşelim bi, derdim ağız dolusu laf etmek, gülücüklü gülücüklü görüşelim demiş.. işin sıkıntın varsa acelesi yok dedim, yok ne sıkıntısı yok bişey şu gün görüşelim demiş.. bi haltı derdi yok.. asıl kafasından derdi olan benim

onu dert sahibi yapıcam ben ama sen duuur... aptal aptal geçen aylar başka bi halt yok

kizlar aynen mesela benim adamin maasi dolgun kariyeri super sgligi domuz gibi maclarda kafelerde keyif catio ben de fallarda harcaniorum. Unutsak mi bu adamlari acaba

hah parası da iyiyse o açıdan da sorunu yoksa zaten hiiç dert bekleme..en fazla arabam çamur olmuş, kim yıkatıcak derdi oluyo bunların.. unutalım kızlar biz bu adamları

al bendede ok adar, kariyer, maas hepsi on numara...
unutmak kolay olsa unutabilsek, ama galiba biraz takinti haline getirdigimiz için unutacagimiz yerde, dahada çok bagnalip asik oluyoruz

Òzgecim son güzel gelismeden sonra umarım halâ herşey yolundadır.İnşallah hepte yolunda devam eder..

Allah razi olsun guzel kalplim... bu hafta izmir'e gelebilirmis. Kesin degil. Gelirse yüzyüze konusacagiz insallah. Bende beni cok güzel görsün diye simdi kuaföre geldim:))) bak ayrildik kendini birakmis demesin))

Allah razi olsun guzel kalplim... bu hafta izmir'e gelebilirmis. Kesin degil. Gelirse yüzyüze konusacagiz insallah. Bende beni cok güzel görsün diye simdi kuaföre geldim:))) bak ayrildik kendini birakmis demesin))
Tabiki seni kanlı canlı bakımlı hoş görsün.Öylede ol zaten gerçektende..Sana iyi bakımlar canım.

Ay harbi haklisin canim. Hicbisey yokmus gibi. Ay urmiacim senden iyi bi performans bekliyorum bu adama bi dersini verde görsün

özgecee hep merak etmisimdir profil foton sana mi ait :26:
iyi bakimlar ayrica hersey diledigin gibi gerceklesir umarim

Ozelden foto atayim bebek profil fotosu bana ait ama yuzum gorukmuyor...:) ay canim benim butun guzel dileklerin icin tsk ederim.

Vallahi cok mutlu oldum ozge cigim, su topikte birinin hayatinda guzel gelismeler olsun bari. Her sey istedigin gibi olur, adam elinde ciceklerle gelir umarim.

Vallahi cok mutlu oldum ozge cigim, su topikte birinin hayatinda guzel gelismeler olsun bari. Her sey istedigin gibi olur, adam elinde ciceklerle gelir umarim.

Cherry'im tsk ederim bitanem. Bi yanim gelsin bi yanim gelmesin diyor. Sevgililer gununde gelecekmis ama korkmus:)) cekinmis...:) bakalim neler olacak. Kesinde degil simdi onu bekliyormus gibi olmayayim diye aramadim da

Cherry'im tsk ederim bitanem. Bi yanim gelsin bi yanim gelmesin diyor. Sevgililer gununde gelecekmis ama korkmus:)) cekinmis...:) bakalim neler olacak. Kesinde degil simdi onu bekliyormus gibi olmayayim diye aramadim da

Ayyyyyyyyyy cok heyecanlandim, keske sevgililer gununde cat kapi gelseymis hediyesiyle vallahi film olurmus :123::123::123:

bazen diyorum ki şu prenses34'deki azmin çeyreği bende olsaydı adamı nikah masasına oturtmuştum :) neysee :)

Ayyyyyyyyyy cok heyecanlandim, keske sevgililer gununde cat kapi gelseymis hediyesiyle vallahi film olurmus :123::123::123:

:))ablamdan destek almak icin onu aramis oda cevap vermemis ablam cevap verseymis gelecekmis. ay sanirim görünce ben aglamaya baslarim hemen cok duygusalim...

bazen diyorum ki şu prenses34'deki azmin çeyreği bende olsaydı adamı nikah masasına oturtmuştum :) neysee :)

Prenses le bunca kafa bulduk ama helal kendisine hem Duygu'nun, hem Gulsah'in hem Mithatin agzina ...... yazmisti bir keresinde, teker teker yapti, helal olsun.

Farkindaysaniz o fal baktirmayi birakti, Mithatla evlendi biz hala burdayiz Hafiften siyrikti ama yaman hatunmus, bakip ornek almak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…