Binnaz Abla

Allah razi olsun guzel kalplim... bu hafta izmir'e gelebilirmis. Kesin degil. Gelirse yüzyüze konusacagiz insallah. Bende beni cok güzel görsün diye simdi kuaföre geldim:))) bak ayrildik kendini birakmis demesin))

canım böyle haberler duymayalı çok oldu inşallah devamıda gelir aman nazar değmesin.

Allah razi olsun guzel kalplim... bu hafta izmir'e gelebilirmis. Kesin degil. Gelirse yüzyüze konusacagiz insallah. Bende beni cok güzel görsün diye simdi kuaföre geldim:))) bak ayrildik kendini birakmis demesin))

Kizzzz alllahimm cok iyi olaylar bunlardetay bekliyorum skype

o kadar güldürdünkü beni allah senden razı olsun, yalanda değil hani bizim elimizde hala koca bir 0

yok ya bırakmamış hala mithatlan diyor :) onu diyorum ya sanalda böyleyse reelde düşünemiyorum hatunu :) ama helal olsun :)

o kadar güldürdünkü beni allah senden razı olsun, yalanda değil hani bizim elimizde hala koca bir 0

Eglence istiyorsan seni tellwe topik ine davet ediyorum, aynen paste:

dedim beni sevmedi bunlar çok gerçekçi yazdım ağzıma geleni saydırdım sinirlerimi oynattılar üyelik iptali istiyorum dedim atmadılar senden ders almaya geldim nokta koymak için .(nokta)siz benim profilime ne bakıyorsunuz ya ha bire birileri profilimi geziyor he ne istiyonuz benden ne var size bir koca lazım oda bu gece lazım şarkısı aklıma geliyor sizi görünce bende böyleyim şak diye söylerim herşeyi siz bence toplanın hepiniz bütün kızlar toplandık deyin şikayet edin bence beni atsınlar ben dedim daha atılmadım ya of ne kötü şeymiş bu

Kızlar Sahra Buhari Hanımda falım şuan, yorumlamasını bekliyorum. Baktıran var mı daha önce kendisine? İyi yorumluyor mu??

Kızlar Sahra Buhari Hanımda falım şuan, yorumlamasını bekliyorum. Baktıran var mı daha önce kendisine? İyi yorumluyor mu??

Bende baktırdım pembe tablocu tabiki de çıkmadı bana aşıkmış ta çok seviyomuşta sorunlarından dolayı bi türlü biraraya gelemiyomuşuzda verdiği tarihte ilan-ı aşk edip birlikte olucaktık güya nerdeeeeeeeeeee yalan oldu falları

Son düzenleme:

Bana da evlilik tarihi verdi. Pek tatmin olmadım, ben de önermiyorum. Buradan söylemiş olayım.

Binnaz da kimse yokki zaten tavsiye edilebilir ve sanırım hiç olmadı da biz yokluktan kendimizi oyaladık.

Aynen öyle canım binnazdakilerin hepsi fosss sadece selma diye biri var binnazda onun falı çıkmış burda okumuştum o kadar gerisi masal anlatıyor bizde dinleyip oyaladık kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…