- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Mithattt baska bayanlan cikma mithattt koptum kizlar
Ben de hatta birazdan telwede promosyon fal baktrcam kizlar bakalim ne cikacakPrensesi severek takip ediyoruz:)) harbi mithat prenses askinin sonu ne olacak merak ediyorum.
Allah razi olsun guzel kalplim... bu hafta izmir'e gelebilirmis. Kesin degil. Gelirse yüzyüze konusacagiz insallah. Bende beni cok güzel görsün diye simdi kuaföre geldim:))) bak ayrildik kendini birakmis demesin))
Allah razi olsun guzel kalplim... bu hafta izmir'e gelebilirmis. Kesin degil. Gelirse yüzyüze konusacagiz insallah. Bende beni cok güzel görsün diye simdi kuaföre geldim:))) bak ayrildik kendini birakmis demesin))
Prenses le bunca kafa bulduk ama helal kendisine hem Duygu'nun, hem Gulsah'in hem Mithatin agzina ...... yazmisti bir keresinde, teker teker yapti, helal olsun.
Farkindaysaniz o fal baktirmayi birakti, Mithatla evlendi biz hala burdayizHafiften siyrikti ama yaman hatunmus, bakip ornek almak gerek.
Prenses le bunca kafa bulduk ama helal kendisine hem Duygu'nun, hem Gulsah'in hem Mithatin agzina ...... yazmisti bir keresinde, teker teker yapti, helal olsun.
Farkindaysaniz o fal baktirmayi birakti, Mithatla evlendi biz hala burdayizHafiften siyrikti ama yaman hatunmus, bakip ornek almak gerek.
Ozelden foto atayim bebek profil fotosu bana ait ama yuzum gorukmuyor...:) ay canim benim butun guzel dileklerin icin tsk ederim.
canım böyle haberler duymayalı çok oldu inşallah devamıda gelir aman nazar değmesin.
Kizzzz alllahimm cok iyi olaylar bunlardetay bekliyorum skype
Ay aY ay cok sevinirim :)
o kadar güldürdünkü beni allah senden razı olsun, yalanda değil hani bizim elimizde hala koca bir 0
Kızlar Sahra Buhari Hanımda falım şuan, yorumlamasını bekliyorum. Baktıran var mı daha önce kendisine? İyi yorumluyor mu??
Kızlar Sahra Buhari Hanımda falım şuan, yorumlamasını bekliyorum. Baktıran var mı daha önce kendisine? İyi yorumluyor mu??
Ben baktirdim, bana 2 hafta vermisti, tarih gecti, bir sey olmadi.
Kızlar falalemde aylin sayını denediniz mi hiç?
Bende baktırdım pembe tablocu tabiki de çıkmadı bana aşıkmış ta çok seviyomuşta sorunlarından dolayı bi türlü biraraya gelemiyomuşuzda verdiği tarihte ilan-ı aşk edip birlikte olucaktık güya nerdeeeeeeeeeee yalan oldu falları
Binnaz da kimse yokki zaten tavsiye edilebilir ve sanırım hiç olmadı da biz yokluktan kendimizi oyaladık.Bana da evlilik tarihi verdi. Pek tatmin olmadım, ben de önermiyorum. Buradan söylemiş olayım.
Binnaz da kimse yokki zaten tavsiye edilebilir ve sanırım hiç olmadı da biz yokluktan kendimizi oyaladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?