Binnaz Abla

Aynen öyle canım binnazdakilerin hepsi fosss sadece selma diye biri var binnazda onun falı çıkmış burda okumuştum o kadar gerisi masal anlatıyor bizde dinleyip oyaladık kendimizi
Ya tabi bi iki tane belki çıkar içlerinden.Mesela Marple de Firuze yi tavsiye etti.Bi süre sonra baktiricam ona.Ama işte bi iki kişi tüm bi siteyi kurtarmaya yetmiyo.Binnaz ın falcilari kötü malesef.

Ne zaman baktirdin, nesi cikti sekerim cok merak ettim, ozelden yazar misin?

Arkadasima Ekin Sarpen in baktigi fal cikti.

Canım ben baktırdım da verdiği zaman gelmedi daha bana yanlış anlaşıldım sanırım burda biri yazmıştı selmaya baktırmış onun dediği bi şey oldu diye yazmıştı yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum kafam çorba oldu artık

binnazda elif ışık özellikle katinada beğeniyorum. sanırım onuda pek beğenen yok

Olumsuz konusanlar kimlerdi sekerim senin icin, onlari merak ettim.

canım ben net bi sonuuc ulasmadıgım ıcın kesın bısey dıyemıyorum çıktı çıkmadı...taha'nın falını söylemıtım senı sevmıyor bu adam ama unutamamıs senı...saçmasapan bi yorum yapmıştı....
olumuszlar: taha,deniz görür.rumi, madamsalu canım

niye ne oldu hayırdır?

Hayır hayır.Ya bence en kötü üç sıralamasında da Elif,ne geçmisi bildi ne anı ve gelecekte çıkmadı zaten.Bi de o sesindeki "ben zaten biliyorum" rahatlığı ve ukalalığı yok mu gerçekten sinirlerimi bozuyo.Hadi kötü falcıdır alışkınızda mütevazi olsun yeter yani.

Kızlar falaniyethakkaniyet çok mu bekletiyo

canım pek beklemıyosun ztn soyluyo beklıycegın zamanıda bende bıldı ama benım aklım hala beste ulunun baktıgı falda off off kendımı avutmaya calışıyorum galıba herkes mı begenmıs bu kızı anlamadım lennnnn 30 tane fal baktırdık bumu dogrucu davut banamı denk geldı resmen benımkıne guvenım 0ın altına ındı kız baya acımasız konusmus ama okuyunca burclardan mı gıtmıs dıyorum bızım burclarımız hıc uyusmaz benım tanısıccagım ınsanın burclarıda benım anlaştıgım burclar artsolojıye gore ayy kafam duman ben melek ablamdan sasmıycam bu gıdıste boyle kafay yıorum sonra

canım sana mesaj attım ozelden haberlerde cok sevındımm ınsallah sonucuda cok ıyı olurrr

Beste iyi falci olabilir,ama hiçbi falcı herkese tutturamaz.Bunu test edip onayladık artık.Çok takılma o yüzden.Bak mesela Venüs'ten büyük cogunluk memnun ,ben memnun kalmadim ve çıkmadıda zaten.Rumi den büyük cogunluk memnun degil,bende yüzeyselde olsa tutturdu,dediği çıktı.O yüzden kime kimin iyi geleceği hiç belli olmuyor.Seninkine güvenin sağlamsa Beste nin etkisi altında kalma derim.

aynen oyle bıtanem aslında dusununce tahayıda begenenler var ama oda bana cıkmamıstı bıde ust uste baktırdım cok bellıdır benım hep kıme baktırdıgım ama son zamanlarda cıgrından cıktı bızımkıyle aramızda pek normal olmadıgından boyle kafamda kura kura bu raddeye geldım kac aydır burdada son zamanlarda begenılen bırısı olunca aklıma taktım baya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…