Binnaz Abla

Bak mesela Taha'yî bende beğenirim ama sana çıkmamış,diyorum belli olmuyo.Dònem dönem birilerini beğeniyoruz işte.İnan kurduğuna değmez.

kızlar ben bu akşam dellendim ve msjla saydım sayıştırdım..sil beni heryerden bi daha da sakın ulaşma dedim..o da sen de beni sil her yerden dedi.. kısacası bu durumu bilen tek bir falcı dahi olmamıştı.. paracıklarımın üstüne soğuk su içiyorum.. böylece bu dertten de kurtulmuş oldum..öyle saygıyla, beklemeyle, duayla olmuyodu.. delirtti nihayetinde..

Canim sakin ol
Fallar bizi cok umutlandiriyor olmaz desek bile bilincaltimizda olumlu bakmaya basliyoruz
Deliriyoruz iste istemesekte....
Fal baktirmayin bence kizlar cidden bo$a verilen paralar hemde cok fazla umut...

Sakin ol bitanem....niye kizdin bu kadar..bisey mi oldu böyle yaptın.

benim durumu da forumda adı geçmiş kimse bilemedi. bana forumun tüm ünlü falcıları gelecek derken başkasıylaymış bile..

ne olursa olsun çıkmıyor akıldan yine de.. gelsen de olmaz artık ama, ne bileyim

ay ağladım yine ya

[video=youtube;v4kAX7C88wc]http://www.youtube.com/watch?v=v4kAX7C88wc&list=PL4EC1AF2FFEA2BD75[/video]

Sakin ol bitanem....niye kizdin bu kadar..bisey mi oldu böyle yaptın.

evet canım.. bişey oldu ve çıldırdım.. buradan yazmiim özelden yazarım.. çok sinirliyim halen sinirim geçmedi..yakınımda olsa parçalıycam yaa.. ne sanıyo bu erkek milleti kendini? ne sanıyolar? aptallık bendeydi ama artık bitmiştir.. adımı bile ağzına alamayacak artık.. duygusallık filan bitmiştir bende.. her işte bir hayır vardır..

palamutcum, ağladığına değmez yemin ederim.. o başkaları hayatı zindan eder bu salaklara ondan sonra düşerler yine kürkçü dükkanına..unutma bugünlerini sen..

Hayirlisi olsun bekliyorum ozelden. Kendilerini vazgecilmez sanıyorlar bitanem sen yinede sabir goster

palamutcum, ağladığına değmez yemin ederim.. o başkaları hayatı zindan eder bu salaklara ondan sonra düşerler yine kürkçü dükkanına..unutma bugünlerini sen..

cehennem olsun ya ne yapayım bu saatten sonra gelse yaramı açmaktan başka birşeye yaramaz ki ama dediğin gibi zindan olsun hayatı başka bişey istemem.. arada o kadar yıl var ya. madem böyle neden hala evlenelim mevlenelim ev eşyalarını bile baktık

iblis ya pis iblis benden beter olsun inşallah

amin..inşallah benimkinden de çıksın diyorum..hiç böyle sinir olmamıştım yaa.. biz bu salaklardan daha iyilerine layığız bir onu biliyorum.. beni bilen bazı arkadaşların burayı okumadıklarını bilsem yazıcam ne yaptığını da neyse kızlar..

allah kahretsin ya herşeyini ben çektim herşeyini. tipsiz okulunu mu bitirebildi doğru düzgün askere mi gönderdik ite kaka iş bulsun diye mi didinmedik adam ettik adam ite kaka resmen yola soktuk kaçtı gitti ya gitsin sefasını başkalarıyla sürsün şimdi..
işi kolay o kızın da .. herşeyini hallettik biz beraber. ev mev bile baktık belliydi nerdeyse herşey. hazıra konar şimdi iki dakikada evlenirler.. çocuklarını da ben taşırım herhalde 9 ay

Her ne kadar artık hepiniz biliyorsakta bu falların çıkmadığını kendimizi oyalamak için baktiriyorum.anladik kimse gelecegi bilemez bizim genel merakınız bence su an ne düşünüyor ama onu bilen tutturan bile cok az
Gelelim fallara kızlar
Nalan abla : habire isim saymış ve hiç birini tanımıyorum tanisacakmisim :) adamın etrafındakiler için gene isim saymış 10 tane belki falda cümleler arasında bağ kuramıyorsun ordan oraya
Taha bende tutmadı maalesef
Beren güneş guzel tutturmuş ani en azından ve işle ilgili bildi b bakalım digerine zaman var
Ece gülen di galiba oda işle ilgili tutturdu

Beste ulu valla bilmiyorum ama sorudan yola çıkmış aynılarını söylemiş bana olumsuzluk hadsafhada

Bir arkadas sahra Buhari en komik ve saçma faldi br kelimesi bile tutmadı bana

Mert benim için iyiydi ama simdi zaman var
Rezzan ablayı seviyorum ama cok ustuste baktirmamak gerekiyor bence duygusal boyuta geçiyor faldan uzaklaşıyor

İlkay Gurun tarzı cok kötü ve başlamadan cok konuşuyor ve sanki zorbakir bakıyor

Melih hiç bir şey tutmadı ben işsizim adam ortaklıktan bahsediyor daha neler
Benden şimdilik bıkalar kızlar uc fal var patlarsa haber veririm hepinizi optum :)

Gecmis olsun palamut :/ salla erkek milletinden cacik olmaz zaten .... Ama sana söyliiiiyim ahin tutar senin..

Gecmis olsun palamut :/ salla erkek milletinden cacik olmaz zaten .... Ama sana söyliiiiyim ahin tutar senin..

tutsun ya tutsun tabi. hissettim anladım zamanında..kıskanç oldum. 50 tane kız arkadaşı vardı bir gün birine laf söylemedim. bu kızı görür görmez yaklaşımını görür görmez uzak dur dedim. al işte olan oldu ben kaç yıl harcadım ona yaa anneme babama bile tanıştırdım tarih zaman konuştuk böyle mi olmalıydı

Allah bildigi gibi yapsin hepsini....gercekten seven kadinin ahini alan mutlu olmasin. Ne diyeyim sinir oldum yine

kıyamam gülüm yaa..kendimi unuttum sana üzülüyorum şu an.. çıkar onlardan bi yerden.. ooffff :2:

Okuz herzMan okuzdur cnm sen sımdı srfadını baskası suruyor dıye dusunsende cefadır belkı

Urmina sakin ol canım.Bu kadar çıldırttığına göre seni haklı bi sebebin vardır mutlaka.Falları boşverdim de,senin için eğerki buysa hayırlı olan...... ki inşallah öyle olur canım.Bazen üzülüyo ,bitiyo,tükeniyo insan ve sonra hayatının en güzel günleri geliyo ardından.Her gecenin bi sabahi var be canım.
Palamutçum yapma be canım.Üzüldün yeterince.İnşallah en kısa zamanda en hayırlısî kapını çalar canım.Ne desek boş,keşke elimizden bişey gelsede sizlerin şu anki sıkıntînızı unutturabilsek.

canım benım beste ulu nasıldı sende detaylı bıldımı bende acıklama yapmıstım gercı baya uzun o yuzden pek bısey dıyemıyorum :Sama olumsuz konusmus bazı sozlerı dogruydu ama ıste ınsan bılemıyo

İnsan ah almaya görsün.Allah ın sabrı çok.Kime neyi ne zaman yaşatacağını bilir o.İnan bu gözyaşın karşılıksız kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…