Binnaz Abla

saol bitanem.. bu sinirim geçmesin hiç başka bişey istemiyorum ben artık.. çok haklıyım artık.. ben net olarak emin oldum bu adam beni sevmiyo.. onca falcının ağzına bakıp aylarca dualarla geçirdim zamanımı.. şurda aylardır sizler bile biliyosunuz halimi.. Taha haklıymış ya, bu adamdan adam olmaz.. kimseleri de hak etmiyo.. yalnız kalmasını dilerim..derdini anlatacağı tek bir soluk bile bulamasın..

Okuz herzMan okuzdur cnm sen sımdı srfadını baskası suruyor dıye dusunsende cefadır belkı

canım benım sakın ol :S uzmee kendını allah emın ol bıyerden cıkartır eger bu kadar cıddı bı ılışkıyı boyle kolay bıtırebılıyosa emın ol ılerde daha cok uzulurdun allahından bulsun

Allah çıkarır hakkını alır.Vallahi kimsenin âhı kimsede kalmaz.Er yada geç inan çıkar.Kendini dinle canim biraz,soluklan.Hayırlısı bu belkide ondan Allah sana bunu yaptirdiki kop ondan diye.Uğraşa uğraşa sen ne olucaktın sen de insansın.

Ben fazla açıklama yapmadım ama benim söylediğim seyler hakkında farklı kelimelerle aynı şeyi söylemiş ve işle ilgili soru sordum hiç bir şey dememiş cunki bilgi vermedim bana cok sıcak gelmedi olumsuz konuştuğu için değil sacmalamis hiç uzulmemissin hayal kırıklığı yasamazmışsın koskoca 5 yıl verdim gidermende göbek attım sanki el salladım adamın arkasından sacmalamis anlayacağın cnm

Benim adam ablami aradi cumartesi gelecem büyük ihtimal yine birgun önceden haber veririm falan dedi. Ayy cok fenayim kizlar 7 ay oldu karsima cikinca ne diyecegimi bile bilemem((( aglarim herhalde(

Benim adam ablami aradi cumartesi gelecem büyük ihtimal yine birgun önceden haber veririm falan dedi. Ayy cok fenayim kizlar 7 ay oldu karsima cikinca ne diyecegimi bile bilemem((( aglarim herhalde(

hadi inşallah bakalım ,bayagıda olmuş sen uykuda uyumazsın şimdi cumartesine kadar :)

hadi inşallah bakalım ,bayagıda olmuş sen uykuda uyumazsın şimdi cumartesine kadar :)

Ay sorma canim 7 aydir ne cektigimi bir ben bir allah birde rezzan ablam bilir)) biz evlilikten döndük sayilir. Simdi bu kadar ayri kalinca insan yokluguna alisiyor karsima cikinca acaba ne yaparim diye dusunuyor.:) ama cumartesi kismet olursa dakka dakka buraya canli yayin yapacagim:)))

bu duruma en çok rezzan abla sevinecek ,benim durumuma çok üzüldü ,ensonunda senden iyibirhaber alsın

bu duruma en çok rezzan abla sevinecek ,benim durumuma çok üzüldü ,ensonunda senden iyibirhaber alsın

Yazdim simdi facebooktan:))) en umutsuz anlarimda bile gelecek gelecek dedi. Yarin en acilinden rezzan ablaya kahve gondermem gerek))) bitanem ben inaniyorum sendende mutlu haberler almamiz yakin..rezzan ablanin hep bana soyledigi bi soz var bende sana söylemek isterim asla umutsuz olma insanin hayati bi anda değişir

anladım bıtanem benımde genel yaptıgım yoruma demesı dogal o zaman off off bıldıklerımızden sasmamk laızmm anladım kazık yıgee yıgee =))

Benim böyle bir arkadasim vardi sevgilisiyle iliskiye basladiklarinda, adam ne okulu bitirmisti tembellikten nede isi durumu vardi. Arakdasim okulunu bitirsin diye çirpindi, okul bittikten sonra is bulsun diye onu sinavlara yazdirdi elinden gelen herseyi yapti, sonunda adam iste buldu, adam askerligini yaptiginda adama maddi yardimda bile bulundu. Sonra ne oldu adam askerligini bitirdi arkadasim sayesinde hem diploma hem is sahibi oldu sonra onu terkedip baska bir kizla evlendi, geçen aylarda bir çocuklari bile oldu.
Arkadasima ne oldu peki üzüntüden hasta oldu, ilaçlardan kilo aldi, depresyonda girdi ve hala kendine gelemedi...
Umarim sen bir an önce iyi olursun, gerçekten böyleleri için üzülmeye degmez

umarim hersey diledigin gibi olur ve cumartesi çok gPüzel bir gün geçirirsin, bu forumda birinin iyi haberlerini duymak hepimize iyi gelecek

Ben dün aksam eski sevgilime mesaj gönderdim, ayrildigimizdan beri hiç bir iletisimimiz yoktu, zaten ayrilik ani oldu ve o ayrilir ayrilmaz tamamen uzaklasti.
Kendisi saglik sektöründe çalistigi için, bir yakinimin durumu hakkinda akil almak için ona mesaj gönderdim, kendisi cevap verdi ama baya soguk bir cevapti, yani konuya cevap verdi ama ne bir merhaba ne bir nasilsin hiç birsey. Bugün ögleden sonra arayacakmis beni daha detayli bilgi vermek için, gerçi aramaz onun yerine büyük ihtimalle sadece mesaj atar ama ararsa kendimi nasil hissedecegim bilmiyorum, sanki gerçeklerle yüzlesme gibi bir sey olacak.

Fallarin hiçbiri tutmuyor bende, bu yasanan gelismeler ve bana gönderilen fallar o kadar alakasizki...

SOn bir soru aranizda "Göksel Dağhanlı" ya baktiran varmi ? Kendisi falalemde, sesini çok degisik geliyor, deneyen varmi ?

Günaydin kizlar
simdiye kadar tellwe olsun falsepeti olsun falalem de baktirdigim fallari düsününce hicbiri mi cikmaz diyorum evet cikmiyor hepside agiz birligi etmi$ gibi su zaman biri karsina cikcak evlenecegin kisi bu falan diyorlar ama yok yani öyle bir durum.Kendi kendimi avutmak bana gercekci gelmiyor.Herraya bir fal baktirmisim anlik durumu iyi bilmis ama gelecek icin net bisi yok kahinvanga taa eylül civari baktirdiigmda mart ayini söylemisti marta az kaldi ..Marta umut baglamis degilim ancak aklimda yer eden bir faldi gercekciydi en azindan.Anlik durum analizi icin herra düsünebilirim diyorum.Kahinvanga ise tutucakmi bilemiyorum.Adin baktirmisim oda ekim demis ekim coktan gecti gitti :) Galen var bide tutarli bir yorum yapti ama cikan bisi yok simdilik,Chloe ve venüs amberide cok begeniyorum cikan olcak mi bilmiyorum ama venüsamber kisilik analizinde karsi tarafin kisiligini cok iyi biliyor ve iliski analizi konusunda harika bence.
o kadar cok isim var ki baktirdigim
falsepeti melek bütün olumsuzluklari biliyor maasallah diyorum fal atmaya korkuyorum ona olumlu tek bisi cikmadi
tahaya fal baktirdim ama hatirlamiyorum falada ula$amadim baskalarinin fallarini yolladilar bana ...duruyor hala okumaya bile üsendim
baris can yücel gayet olumlu olumsuz gercekci bir fal denebilir ama alakasiz oldugunu düsündügüm seylerde var yok degil tatmin edici olmuyor maalesef
Falalem
rezzan abla yerine göre toz pembe gereksiz cogu seyi biliyor anlik durumlari ama gelecek i ih
Ecren kaila sadece ask icin yorum yapmis hayatima birinin girecegini söylüyor ama bisi yok
Nalan ablayi cözmek mümkün degil..

Ba$kada hatirladigim isim yok su an kayda deger beni en cok sasirtan antalyadaki bayan oldu
nerdeyse 6 aylik tahminleri var isimler veriyor üstelik
mesela benim dedikodumu yaptigini düsündügüm iki kadini daha oturrur oturmaz söylemesi beni sok etmisti..
akabinde baska isimleride harflerden cikarabiliyor.
evlenecegim insanin ismini verdi..
mayista bir akrabamin vefat edecegini söyledi kim oldugunuda söyledi
ailevi islerle ilgili durumlar vs vs bcok sey
CIkicakmi derseniz bazi tarihler var onlari bekliyorum zaman göstericek
Ama simdiye kadar baktirdigim ennn ilginc faldi hic böylesine rastlamamistim

tatlım, barış bana alakasız fallar yolluyor..yani ben ne sormuşum o neler anlatmış..maddi açıdan sıkıntın var filan demiş alakası yok şükür..venusum canım benim, onu seviyorum..duvarına yazmış sıkıntılarım var online olamıyorum diye..melek bende biliyo aslında ama venus gibi kişilik analizi iyi değil..adam seviyo diyo ama ben kendim net olarak anladım ki assla sevmiyo..melek durumları filan biliyo ama..görüşme olur mu olmaz mı, ne zaman olur..nesibeye uzun zaman oldu..artık fanatiklerinden baktırmak zor..mercuryi deniycem..yazarım buraya deneyince..

biz değerliyiz kızlar.. bu sabah kendime bunu tekrar ederek uyandım.. artık beni hak eden, iyi bir insanı hayatıma çekmek istiyorum..bıktım kendine güvensiz soytarılardan

Baris bana da zirvalamis, maddi dertlerin var demis, alakasi yok.

Melek i ben de seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…