Urmina sakin ol canım.Bu kadar çıldırttığına göre seni haklı bi sebebin vardır mutlaka.Falları boşverdim de,senin için eğerki buysa hayırlı olan...... ki inşallah öyle olur canım.Bazen üzülüyo ,bitiyo,tükeniyo insan ve sonra hayatının en güzel günleri geliyo ardından.Her gecenin bi sabahi var be canım.
Palamutçum yapma be canım.Üzüldün yeterince.İnşallah en kısa zamanda en hayırlısî kapını çalar canım.Ne desek boş,keşke elimizden bişey gelsede sizlerin şu anki sıkıntînızı unutturabilsek.
Okuz herzMan okuzdur cnm sen sımdı srfadını baskası suruyor dıye dusunsende cefadır belkı
Urmina sakin ol canım.Bu kadar çıldırttığına göre seni haklı bi sebebin vardır mutlaka.Falları boşverdim de,senin için eğerki buysa hayırlı olan...... ki inşallah öyle olur canım.Bazen üzülüyo ,bitiyo,tükeniyo insan ve sonra hayatının en güzel günleri geliyo ardından.Her gecenin bi sabahi var be canım.
Palamutçum yapma be canım.Üzüldün yeterince.İnşallah en kısa zamanda en hayırlısî kapını çalar canım.Ne desek boş,keşke elimizden bişey gelsede sizlerin şu anki sıkıntînızı unutturabilsek.
tutsun ya tutsun tabi. hissettim anladım zamanında..kıskanç oldum. 50 tane kız arkadaşı vardı bir gün birine laf söylemedim. bu kızı görür görmez yaklaşımını görür görmez uzak dur dedim. al işte olan olduben kaç yıl harcadım ona yaa anneme babama bile tanıştırdım tarih zaman konuştuk böyle mi olmalıydı
saol bitanem.. bu sinirim geçmesin hiç başka bişey istemiyorum ben artık.. çok haklıyım artık.. ben net olarak emin oldum bu adam beni sevmiyo.. onca falcının ağzına bakıp aylarca dualarla geçirdim zamanımı.. şurda aylardır sizler bile biliyosunuz halimi.. Taha haklıymış ya, bu adamdan adam olmaz.. kimseleri de hak etmiyo.. yalnız kalmasını dilerim..derdini anlatacağı tek bir soluk bile bulamasın..
binnazda elif ışık özellikle katinada beğeniyorum. sanırım onuda pek beğenen yok[/QUOTE
Elif ısık a bende baktrdım falı cıkacak gibi dedikleri olmaya basladı 2.inci olarakta fıruze aydını begendim katinada degişik bir tarzı var cunku cıkan kartları az cok anlarr oldum baktıra baktıra degişik yorumladı ve falı tarihiyle birlikte cıktı
kıyamam gülüm yaa..kendimi unuttum sana üzülüyorum şu an.. çıkar onlardan bi yerden.. ooffff :2:
canım benım beste ulu nasıldı sende detaylı bıldımı bende acıklama yapmıstım gercı baya uzun o yuzden pek bısey dıyemıyorum :Sama olumsuz konusmus bazı sozlerı dogruydu ama ıste ınsan bılemıyo
Benim adam ablami aradi cumartesi gelecem büyük ihtimal yine birgun önceden haber veririm falan dedi. Ayy cok fenayim kizlar 7 ay oldu karsima cikinca ne diyecegimi bile bilemem((( aglarim herhalde (
hadi inşallah bakalım ,bayagıda olmuş sen uykuda uyumazsın şimdi cumartesine kadar :)
Ay sorma canim 7 aydir ne cektigimi bir ben bir allah birde rezzan ablam bilir)) biz evlilikten döndük sayilir. Simdi bu kadar ayri kalinca insan yokluguna alisiyor karsima cikinca acaba ne yaparim diye dusunuyor.:) ama cumartesi kismet olursa dakka dakka buraya canli yayin yapacagim:)))
bu duruma en çok rezzan abla sevinecek ,benim durumuma çok üzüldü ,ensonunda senden iyibirhaber alsın
Benim adam ablami aradi cumartesi gelecem büyük ihtimal yine birgun önceden haber veririm falan dedi. Ayy cok fenayim kizlar 7 ay oldu karsima cikinca ne diyecegimi bile bilemem((( aglarim herhalde (
Ben fazla açıklama yapmadım ama benim söylediğim seyler hakkında farklı kelimelerle aynı şeyi söylemiş ve işle ilgili soru sordum hiç bir şey dememiş cunki bilgi vermedim bana cok sıcak gelmedi olumsuz konuştuğu için değil sacmalamis hiç uzulmemissin hayal kırıklığı yasamazmışsın koskoca 5 yıl verdim gidermende göbek attım sanki el salladım adamın arkasından sacmalamis anlayacağın cnm
allah kahretsin ya herşeyini ben çektim herşeyini. tipsizokulunu mu bitirebildi doğru düzgün askere mi gönderdik ite kaka iş bulsun diye mi didinmedik adam ettik adam ite kaka resmen yola soktuk kaçtı gitti ya gitsin sefasını başkalarıyla sürsün şimdi..
işi kolay o kızın da .. herşeyini hallettik biz beraber. ev mev bile baktık belliydi nerdeyse herşey. hazıra konar şimdi iki dakikada evlenirler.. çocuklarını da ben taşırım herhalde 9 ay
Yazdim simdi facebooktan:))) en umutsuz anlarimda bile gelecek gelecek dedi. Yarin en acilinden rezzan ablaya kahve gondermem gerek))) bitanem ben inaniyorum sendende mutlu haberler almamiz yakin..rezzan ablanin hep bana soyledigi bi soz var bende sana söylemek isterim asla umutsuz olma insanin hayati bi anda değişir
Günaydin kizlar
simdiye kadar tellwe olsun falsepeti olsun falalem de baktirdigim fallari düsününce hicbiri mi cikmaz diyorum evet cikmiyor hepside agiz birligi etmi$ gibi su zaman biri karsina cikcak evlenecegin kisi bu falan diyorlar ama yok yani öyle bir durum.Kendi kendimi avutmak bana gercekci gelmiyor.Herraya bir fal baktirmisim anlik durumu iyi bilmis ama gelecek icin net bisi yok kahinvanga taa eylül civari baktirdiigmda mart ayini söylemisti marta az kaldi ..Marta umut baglamis degilim ancak aklimda yer eden bir faldi gercekciydi en azindan.Anlik durum analizi icin herra düsünebilirim diyorum.Kahinvanga ise tutucakmi bilemiyorum.Adin baktirmisim oda ekim demis ekim coktan gecti gitti :) Galen var bide tutarli bir yorum yapti ama cikan bisi yok simdilik,Chloe ve venüs amberide cok begeniyorum cikan olcak mi bilmiyorum ama venüsamber kisilik analizinde karsi tarafin kisiligini cok iyi biliyor ve iliski analizi konusunda harika bence.
tatlım, barış bana alakasız fallar yolluyor..yani ben ne sormuşum o neler anlatmış..maddi açıdan sıkıntın var filan demiş alakası yok şükür..venusum canım benim, onu seviyorum..duvarına yazmış sıkıntılarım var online olamıyorum diye..melek bende biliyo aslında ama venus gibi kişilik analizi iyi değil..adam seviyo diyo ama ben kendim net olarak anladım ki assla sevmiyo..melek durumları filan biliyo ama..görüşme olur mu olmaz mı, ne zaman olur..nesibeye uzun zaman oldu..artık fanatiklerinden baktırmak zor..mercuryi deniycem..yazarım buraya deneyince..
biz değerliyiz kızlar.. bu sabah kendime bunu tekrar ederek uyandım.. artık beni hak eden, iyi bir insanı hayatıma çekmek istiyorum..bıktım kendine güvensiz soytarılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?