kızçeler selam :)
ya benim bugün içtiğim kahveyi yorumlatmam lazım acayip şekiller çıktı :)
venusü bekliyorum inatla ama yakın zaman da açmayacak
rezzan ablaya da daha dün baktırdım :)
sizden de fikir rica ediyorum :)
kızlar ben bu akşam dellendim ve msjla saydım sayıştırdım..sil beni heryerden bi daha da sakın ulaşma dedim..o da sen de beni sil her yerden dedi.. kısacası bu durumu bilen tek bir falcı dahi olmamıştı.. paracıklarımın üstüne soğuk su içiyorum.. böylece bu dertten de kurtulmuş oldum..öyle saygıyla, beklemeyle, duayla olmuyodu.. delirtti nihayetinde..
Burasi cinnet getirenler topigine dondu iyiceDun gece ben de cok sinirliydim, tellwe de Falaniyethakkaniyet e fal atmistim, o da bana sinirlerine hakim ol biraz yazmis.
Vallahi kendimize ediyoruz, keskin sirke kupune zarar kizlar. Dun gece ben de agladim, sonra basim o kadar agridi ki, Muhtesem yuzyil i bile izleyemedim, televizyona bakamadim.
Iyi yapmissin Urmina bence, canimiza yazik. Baktirdigim bir falda Defne Babur bana , baska bir fani icin dokulen gozyasi haramdir demisti. Fali cikmasa da bu lafinin hastasi oldum.
Burasi cinnet getirenler topigine dondu iyiceDun gece ben de cok sinirliydim, tellwe de Falaniyethakkaniyet e fal atmistim, o da bana sinirlerine hakim ol biraz yazmis.
Vallahi kendimize ediyoruz, keskin sirke kupune zarar kizlar. Dun gece ben de agladim, sonra basim o kadar agridi ki, Muhtesem yuzyil i bile izleyemedim, televizyona bakamadim.
Iyi yapmissin Urmina bence, canimiza yazik. Baktirdigim bir falda Defne Babur bana , baska bir fani icin dokulen gozyasi haramdir demisti. Fali cikmasa da bu lafinin hastasi oldum.
Urminaa cım yazından anladığım kadarıyla bugün bomba gibisin,böyle de ol lütfen.Vallahi falcılar bilmiş bence de,Mart gelmeden güçlendin canım.Ne güzel böyle sağlam durman.vallahi süper bir sözmüş..ben de çok sevdim.. bu falcı takımının bildiği bişey varmış, hepsi bana Mart gibi güçleneceksin eski urminaa geri gelecek vs vs diyip duruyolardı..ben bunları okurken ağlıyodum.. bi tek bunu bilmişler..artık eskisi kadar duygusal hissetmiyorum..
Sen de boşver Cherry, bak eminim bu takozdan daha yakışıklısı çıksın karşına, 2 dakkada unutmazsan ben de urminaa değilim!! bunları gözümüzde biz büyüttük.. bi halta değmezler
Urminaa cım yazından anladığım kadarıyla bugün bomba gibisin,böyle de ol lütfen.Vallahi falcılar bilmiş bence de,Mart gelmeden güçlendin canım.Ne güzel böyle sağlam durman.
tellwe- sezgilerindili derim
canım memnunkalıdn mı sen ?? venus yok ortalarda hasta baktırabılırım ama yenı bırını denemek ıstemıyorum telweden venus ve benım favorım melek başkasını denemeye korkuyorum en son beste ulu vakasından sonra ://
Bence duzgun bir insan, sacmalamiyor, dili de temiz ve kibar. Daha yeni baktirdim, cikar mi cikmaz mi bilemem ama akli basinda birisi bence.
Az once herifi isyerimizin yemekhanesinde gordum, gulup konusuyordu. Allah belasini verir insallah, hayvan herif. Gorun kizlar, biz burda falcilara para sacarken eloglu gulup egleniyor.
canım sızın ılışkınız ne kadar surmustu :S oylee dusunme belkı bılerek yapıyodur ıcını bılemeyızz onunda sen kendını sakın tut bız galıba boyle haksızlıga ugradıkca ıcımızden başka bısey cıktı bnede en ufak bıseyde bagırır oldum kendıme sasırıyorum valla
bu arada kızlar eskı fallara baktım bınnazdakı fıruzee aydın baya baya bılmış kız ılk defa dııkkatımı cektı melek ablamla aynı seylerı soylemıs sasırdım atlamısım o falımı haber verıyım dedım baktıran varsa haber beklıyorum =))
Evet evet Marple cimde çok tavsiye etti onu.Eğer online ise atayim ya bugün.Sanada çıkmış demek canım Firuze.bu arada kızlar eskı fallara baktım bınnazdakı fıruzee aydın baya baya bılmış kız ılk defa dııkkatımı cektı melek ablamla aynı seylerı soylemıs sasırdım atlamısım o falımı haber verıyım dedım baktıran varsa haber beklıyorum =))
bu arada kızlar eskı fallara baktım bınnazdakı fıruzee aydın baya baya bılmış kız ılk defa dııkkatımı cektı melek ablamla aynı seylerı soylemıs sasırdım atlamısım o falımı haber verıyım dedım baktıran varsa haber beklıyorum =))
Firuze çetin mi firuze aydın mı?Karıştırıyomuyum acaba???
aydın bıtanemm dıgerını bılmıyorum =) yanı dedıklerı tutarlı ama bı zaman dılımı vermıs ve karşı tarafı benı anlatımı cok guzel benım hatalarımıda soylemıs kı genelde falcılar hep bızı ovup karşı tarafı kutulerler oda dıkkatımı cektı dogruyu yanlışı soylemıs bazı seylere daha zaman var
Uzun hikaye sekerim, neyse bilerek de yapiyorsa bilmeyerek de umrumda degil acikcasi.
Bu arada sunu fark ettim: Universitedeyken gayet abuk subuk bir kafeye giderim (ankarada), orda Nazan diye bir hatun vardi. Bana her dedigi cikardi o zaman, simdi bakiyorum da uzun vadede soyledigi her sey cikmis, her sey. Cidden bilen falci bir tek o var sanirsam. Dek gelmisim ama degerini bilememisim, o zamanlar uzun vadeyle ilgili soyledigi seyler hikaye gelmisti, yurtdisina gideceksin vs demisti, simdi bakiyorum hepsi gercek olmus.
Ben yilbasindan once cok sinirliydim, Melek bana bunu cok tatlilikla soylemisti, seni seven insanlari uzmesen demisti.
Neyse sekerim, icimizi ferah tutalim, tutmaya calisalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?