Binnaz Abla

Ben dün katina baktırdım firuze aydına.çok tatlı enerjik bi ses tonu var,insanın içine enerji doluyo cidden:) bana söyledikleri an ile ilgili çok doğru şeylerdi.o da mart nisan dedi:)))) yeter ulen gelsin artık şu bahar:)))))bana dedikleri şey imkansıza yakın şeyler ama nasip tabi.hakkımızda hayırlısı olsun...genel olarak memnun kaldım diyebilirim.

Ben kaçırdım bugün Firuze'yi .Bakalım bi sonra online olduğu zaman yakalarım umarım.

sen Antalyada mısın? Bu bayan ne falı bakıyor? telefonlada bakıyor mu?

sen Antalyada mısın? Bu bayan ne falı bakıyor? telefonlada bakıyor mu?
Ben 2 sehirde yasiyorum karisik bi durum simdi anlatmayim

Telefonda bakmiyor yuzyuze bakiyor sadece
Ayrica falda bakmiyor ne bir kart ne de kahve oturuyosun karsisina o anlatiyor sana seni karakterini yasiycaklarini vs tabi soruda sorabiliyosun aileni flnda goruyor aklina gelen ne varsa yani

Ben kaçırdım bugün Firuze'yi .Bakalım bi sonra online olduğu zaman yakalarım umarım.

İnşallah canım.dün 16.30 civarlarında baktırmıştım.o saatlerde online dı yani.ama hatun bu aralar pek popüler heralde.fal baktıranların sayısı bi türlü 4 ten aşağıya düşmediği için baktıramadım bi süre.sonra 3 kişiye inince hemen yolladım falımı.:)

Evet doğru söylüyosun.Bu ara bi popülerlik sòz konusu Firuze de.Hemen doluveriyor.Sıkı takip etmem gerek canım bundan sonra.

işte fal dedin mi böyle olur. çok severim böyle falları. arada hiç bir şey yok. yüzyüze sen sor o cevap versin.. demek ki duru görü yeteneği var. neyse kısmet değilmiş.

Acelya'dan gelsin.

Yazdigi senaryoyu dinleyip dinleyip guldum resmen. Bana ocak-subat gibi birisi yaklasmaya calisacakmis, sakin itme zamanla seveceksin demis.

Gelen, giden yok da.......etkilenmedigim biriyle niye vakit kaybedeyim Acelya hanim, zamanla seversin ne demek, kopek mi aliyorum evime?

Son düzenleme:

:):) ayy evet birde bu durum var Deniz görürde bana demişti.ilk zamanlar sevmeyeceksin ama geri çevirme zamanla seversin ocak sonunda.:))) sana çok yardım edecek maddi durumu iyi. iş konularında falan....ay sanki aşk yaşamayacağımda ticaret yapacagım tövbeeee hala sinir oluyorum...ayrıca hiç öyle biride yok yani... bahsettiği durum tamamen benm karakterime ters..para avcısımyım ben aaa dostlar..kezbanmıyım ben :)))

Son düzenleme:
Anladim canim sağol,bi denemek gerek demek ki Firuze'yi.
Hele sukur fıruze aydını bgenen cıktı ben yeni uyeyım bır kac kez tavsiye ettim ama yanlıs anlasılır diye ısrarcı olmadım en son dun yorum yapmstım 2. Kez baktırdım cok ıyıydi baska baktıran varmı acaba memnun olana baska arkadas var ıse kendımede pay cıkaracagım ,

Bakiyorum keyfin yerinde cakal

son gelişmelerden sonra bugunkü yaşadığım mutluluktan sonra fallarıma baktım yukarıda saydığım isimler patladı hemde ne patlama...
bu arada açıklamak isterim kızın hakkını yiyemem...aylar önce Melek öz'e fal baktırmıştım..bugün falını tekrar dinledim...üzüldüm daha önce kızın falının olmayacağını yazmıştım pembe tablo çizmiş v.s hiçte öyle değilmiş son olan olaylar gelişmeler melek hanım'ın yorumu gibi ilerliyor...hatta sana ütopya gibi geliyor ama 6 ay içinde olabilecek durumlar demiş...Melek hanımcımdan burdan özür dilemek isterim....ayrıca
Nalan abla falını dinlediğimde imkansız olmaz demiştim..hatta burayada yazmıstım Nalan abla pembe tablocu mu olmus diye...hiçte öyle değilmiş...gerçekten onunda sölediklerini yaşamaya doğru gidiyorum....
Venüs Amber'im bi defa fal baktırdım en tutarlı yorumculardan birisi
ve Rezzan ablamm samimiyeti desteği tavsiyeleri herşeyi ile tam bi abla...canım o benim:)) adım adım her gelişmede ona danıştım yanıltmadı beni..hep varsayımlardan gitti ama olabilecek durumları söyledi ve yaklaşmaktayım dediklerine inşallah...

kızcağızlarım ben fal olayını bugün itibari ile kapatıyorum:))) çıkan çıkmayan herseyi paylaştım..7 ayda bu kadar fal baktırmış biri olarakk binnaz abla sitesi kadarda sallamasyon falcıların olduğu site görmedim.tek tek isim yazmayacağım eski falcıların geneline baktırdım....bilginize.... canlarım benim belli bir yorumcum var artık onun dışında kimseye baktırmamda güvenmemde..

Son düzenleme:

Fallar bi yana mutluluğuna çok sevindim canım inşallah daim olur.Senin için istediğinin en hayırlısı olsun inşallah.

Ben henüz baktırmadım o yüzden bişey diyemem.Ama evet memnun kalanlar var bu topicte.

falcıyla alakalı degıl zaten epeydır takıp edemıyorum ama şu istanbul topıgındekı alcanzara laf sokmaya çalısan 2. uyelıgın kım oldugu o kadar bellıkı offf yanı offf gercekten cok ama cok ayıp burayıda okycanı bılıyorum yazmadan gecemedım yazık ya yazık kendı kendını ıyıce kucuk düşürdün bıraz agır başlı olmayı ogren benceburda yuz yuze görüstügün arkadaslarında var bızden degılse bıle onlardan utan

Boşver canım.Nasılsın Tolincik varmı güzel gelişmeler sende de özgecim gibi?

malesef yokbı sure uzak kaldım canım ama mart bası donuyorum tekrardan fal sahalarına ozge senın adınada cok sevındım canım:13:

Evet bizde bekliyoruz o zaman dönmeni canım.inşallah güzel gelismelerin icin fal baktirirsin bu dönüşünde.

Merhaba ben msj var linkini acınca bu yazı cıktı yeni oldugun ıcın tam anlayamadım ist topiği 2.inci uyelik v.s banamı dıyorsunuz gercekten anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…