- 11 Ocak 2011
- 172
- 21
- 318
Ben dün katina baktırdım firuze aydına.çok tatlı enerjik bi ses tonu var,insanın içine enerji doluyo cidden:) bana söyledikleri an ile ilgili çok doğru şeylerdi.o da mart nisan dedi:)))) yeter ulen gelsin artık şu bahar:)))))bana dedikleri şey imkansıza yakın şeyler ama nasip tabi.hakkımızda hayırlısı olsun...genel olarak memnun kaldım diyebilirim.
Günaydin kizlar
simdiye kadar tellwe olsun falsepeti olsun falalem de baktirdigim fallari düsününce hicbiri mi cikmaz diyorum evet cikmiyor hepside agiz birligi etmi$ gibi su zaman biri karsina cikcak evlenecegin kisi bu falan diyorlar ama yok yani öyle bir durum.Kendi kendimi avutmak bana gercekci gelmiyor.Herraya bir fal baktirmisim anlik durumu iyi bilmis ama gelecek icin net bisi yok kahinvanga taa eylül civari baktirdiigmda mart ayini söylemisti marta az kaldi ..Marta umut baglamis degilim ancak aklimda yer eden bir faldi gercekciydi en azindan.Anlik durum analizi icin herra düsünebilirim diyorum.Kahinvanga ise tutucakmi bilemiyorum.Adin baktirmisim oda ekim demis ekim coktan gecti gitti :) Galen var bide tutarli bir yorum yapti ama cikan bisi yok simdilik,Chloe ve venüs amberide cok begeniyorum cikan olcak mi bilmiyorum ama venüsamber kisilik analizinde karsi tarafin kisiligini cok iyi biliyor ve iliski analizi konusunda harika bence.
o kadar cok isim var ki baktirdigim
falsepeti melek bütün olumsuzluklari biliyor maasallah diyorum fal atmaya korkuyorum ona olumlu tek bisi cikmadi
tahaya fal baktirdim ama hatirlamiyorum falada ula$amadim baskalarinin fallarini yolladilar bana ...duruyor hala okumaya bile üsendim
baris can yücel gayet olumlu olumsuz gercekci bir fal denebilir ama alakasiz oldugunu düsündügüm seylerde var yok degil tatmin edici olmuyor maalesef
Falalem
rezzan abla yerine göre toz pembe gereksiz cogu seyi biliyor anlik durumlari ama gelecek i ih
Ecren kaila sadece ask icin yorum yapmis hayatima birinin girecegini söylüyor ama bisi yok
Nalan ablayi cözmek mümkün degil..
Ba$kada hatirladigim isim yok su an kayda deger beni en cok sasirtan antalyadaki bayan oldu
nerdeyse 6 aylik tahminleri var isimler veriyor üstelik
mesela benim dedikodumu yaptigini düsündügüm iki kadini daha oturrur oturmaz söylemesi beni sok etmisti..
akabinde baska isimleride harflerden cikarabiliyor.
evlenecegim insanin ismini verdi..
mayista bir akrabamin vefat edecegini söyledi kim oldugunuda söyledi
ailevi islerle ilgili durumlar vs vs bcok sey
CIkicakmi derseniz bazi tarihler var onlari bekliyorum zaman göstericek
Ama simdiye kadar baktirdigim ennn ilginc faldi hic böylesine rastlamamistim
Ben 2 sehirde yasiyorum karisik bi durum simdi anlatmayimsen Antalyada mısın? Bu bayan ne falı bakıyor? telefonlada bakıyor mu?
Ben kaçırdım bugün Firuze'yi .Bakalım bi sonra online olduğu zaman yakalarım umarım.
İnşallah canım.dün 16.30 civarlarında baktırmıştım.o saatlerde online dı yani.ama hatun bu aralar pek popüler heralde.fal baktıranların sayısı bi türlü 4 ten aşağıya düşmediği için baktıramadım bi süre.sonra 3 kişiye inince hemen yolladım falımı.:)
Ben 2 sehirde yasiyorum karisik bi durum simdi anlatmayim
Telefonda bakmiyor yuzyuze bakiyor sadece
Ayrica falda bakmiyor ne bir kart ne de kahve oturuyosun karsisina o anlatiyor sana seni karakterini yasiycaklarini vs tabi soruda sorabiliyosun aileni flnda goruyor aklina gelen ne varsa yani
Acelya'dan gelsin.
Yazdigi senaryoyu dinleyip dinleyip guldum resmen. Bana ocak-subat gibi birisi yaklasmaya calisacakmis, sakin itme zamanla seveceksin demis.
Gelen, giden yok da.......etkilenmedigim biriyle niye vakit kaybedeyim Acelya hanim, zamanla seversin ne demek, kopek mi aliyorum evime?
Hele sukur fıruze aydını bgenen cıktı ben yeni uyeyım bır kac kez tavsiye ettim ama yanlıs anlasılır diye ısrarcı olmadım en son dun yorum yapmstım 2. Kez baktırdım cok ıyıydi baska baktıran varmı acaba memnun olana baska arkadas var ıse kendımede pay cıkaracagım ,Anladim canim sağol,bi denemek gerek demek ki Firuze'yi.
:):) ayy evet birde bu durum var Deniz görürde bana demişti.ilk zamanlar sevmeyeceksin ama geri çevirme zamanla seversin ocak sonunda.:))) sana çok yardım edecek maddi durumu iyi. iş konularında falan....ay sanki aşk yaşamayacağımda ticaret yapacagım tövbeeee hala sinir oluyorum...ayrıca hiç öyle biride yok yani... bahsettiği durum tamamen benm karakterime ters..para avcısımyım ben aaa dostlar..kezbanmıyım ben :)))
Bakiyorum keyfin yerinde cakal
son gelişmelerden sonra bugunkü yaşadığım mutluluktan sonra fallarıma baktım yukarıda saydığım isimler patladı hemde ne patlama...
bu arada açıklamak isterim kızın hakkını yiyemem...aylar önce Melek öz'e fal baktırmıştım..bugün falını tekrar dinledim...üzüldüm daha önce kızın falının olmayacağını yazmıştım pembe tablo çizmiş v.s hiçte öyle değilmiş son olan olaylar gelişmeler melek hanım'ın yorumu gibi ilerliyor...hatta sana ütopya gibi geliyor ama 6 ay içinde olabilecek durumlar demiş...Melek hanımcımdan burdan özür dilemek isterim....ayrıca
Nalan abla falını dinlediğimde imkansız olmaz demiştim..hatta burayada yazmıstım Nalan abla pembe tablocu mu olmus diye...hiçte öyle değilmiş...gerçekten onunda sölediklerini yaşamaya doğru gidiyorum....
Venüs Amber'im bi defa fal baktırdım en tutarlı yorumculardan birisi
ve Rezzan ablamm samimiyeti desteği tavsiyeleri herşeyi ile tam bi abla...canım o benim:)) adım adım her gelişmede ona danıştım yanıltmadı beni..hep varsayımlardan gitti ama olabilecek durumları söyledi ve yaklaşmaktayım dediklerine inşallah...
kızcağızlarım ben fal olayını bugün itibari ile kapatıyorum:))) çıkan çıkmayan herseyi paylaştım..7 ayda bu kadar fal baktırmış biri olarakk binnaz abla sitesi kadarda sallamasyon falcıların olduğu site görmedim.tek tek isim yazmayacağım eski falcıların geneline baktırdım....bilginize.... canlarım benim belli bir yorumcum var artık onun dışında kimseye baktırmamda güvenmemde..
Hele sukur fıruze aydını bgenen cıktı ben yeni uyeyım bır kac kez tavsiye ettim ama yanlıs anlasılır diye ısrarcı olmadım en son dun yorum yapmstım 2. Kez baktırdım cok ıyıydi baska baktıran varmı acaba memnun olana baska arkadas var ıse kendımede pay cıkaracagım ,
falcıyla alakalı degıl zaten epeydır takıp edemıyorum ama şu istanbul topıgındekı alcanzara laf sokmaya çalısan 2. uyelıgın kım oldugu o kadar bellıkı offf yanı offf gercekten cok ama cok ayıp burayıda okycanı bılıyorum yazmadan gecemedım yazık ya yazık kendı kendını ıyıce kucuk düşürdün bıraz agır başlı olmayı ogren benceburda yuz yuze görüstügün arkadaslarında var bızden degılse bıle onlardan utan
Boşver canım.Nasılsın Tolincik varmı güzel gelişmeler sende de özgecim gibi?
malesef yokbı sure uzak kaldım canım ama mart bası donuyorum tekrardan fal sahalarına ozge senın adınada cok sevındım canım:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?