Ya ne kadar takip ettiysem yakalayamadim Firuze'yi hemen doluyo.
Bugün de bu olumlu yorumlardan sonra denk gelecegimi zannetmiyorum.
evdeysen yakalarsın sık bak.kahve tarot bakmıor yalnızca katina ve astro bakıor.bi de ben baktırdığım gün mesela meşguldu sonra yine online olmuştu.
Evet canım,dikkat ettim üçe inmişti falı,dördüncú kişiyi almıştı tekrardan.Astro ya yetişmiştim ama katina baktırmak istiyorum.Astroloji çok ince bi çizgi,doğum saatinde saniyenin bile önemi var.Katina sanırım daha iyi sonuç verir.Dediğin gibi sık takip ediyim bari.
Astroyu kımseye tavsıye etmem o bambaşka bir alan binnazda bu işi yapacak bir yetenek yok
Aynen öyle.Online de olacak iş değil zaten.Tamamen farklı bi kulvar.Fal bakan yıldîz haritasıda çıkarır diye bi durum sòz konusu değil.Fal hissiyattır,astroloji eğitimdir,bilimseldir.Gelecek yorumu adı altında hepsinin aynı kefeye konulmasını anlayamıyorum.
Ben elif ışığa baktırdım astro yazık ben ona bksaydım daha profesyonel olurdu
Hahaaahhhh.Elif tarotu bile bakamazken,astroloji?????
ecren e ne baktırmıştın şekerim,tarot mu,kahve mi?
Firuze, melek,elif ışık, umut, hepsi mart demiş sizce olabıletısı olan yorumcularmı
Arkadaşlar slm, falsepetındekı melek'e kahve yolladım cok detaylı bakmış ama çok guzel seyler demiş mutlu oldum baktırıpta cıkan varmı
Ben tarot baktırmıştım dün dediği çıktı aynı akşam hemde bana göre imkansız bi şeydi
Kitaptan okuyacak kadar mecburi bir durum olarak görmek astrolojiyi anlaşılır gibi değil.Her falcı yıldız haritası çıkarmayı bilmek zorundaymış gibi,bunu büyük bir eksiklik yada kusur olarak görmek.Tam tersi parmakla sayılacak kadar az insanın bu işi bilmesi normal olanı.Astrolojı bılmeyen bır cahılsen elıf ısışın kıraptan baktıgı astroyu cok ıyı yutarsınvayyy bee seklınde
Gözün aydın diyelim o zaman.
Zezii'cim çok sevindim ya bu güzel gelişmeye.Hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.Yiğit'ten memnun kalmış olmana da sevindim.O kadar çok farklı görüş çıktı ki ortaya,Yiğit'in hep yanında olan ben bile şüphe içindeyim.Beğenmişsin ve inşallah dedikleride çıkar canım.Rica ederim ayrıca,Yigit i bende burda tanıdım,nosunu sana yollayan bendim sadece.Mutluluklar dilerim sana...selam kızlarbir süredir giremedim ama istanbul topiğinde okudum önce oraya yazdım sonra buraya geçiyorum yaza nişanım var yiğit konusunda alcanzar abla diyeceğim umarım kızmaz bana ama saygıdan yiğite baktırdım ama herkesle aynı şeyi söylemedi ablamla baktırdık ordan biliyorum bir tanıdığımız daha baktırdı en son ama kızgın artık kadınlar kulübünden bakmayacakmış ben ve ablamın adını verdi diye baktıdı yine söleyecem ablam beğenmedi ama ben beğendim çünkü bir dediği cıktı bana yaşasın yiğit nesibenin tüm dediklerini yaşıyorum madam salununda dediği birşey daha çıktı ben mutlu ve pimpirikliyim yine baktırabilirim ama taha ve barış can ikisininde falını detaysız hissiz buldum beğenemedim onlar falcım olamaz artık sıralamam oluştu nesibe onu yakalamam zor oluyor ama çok seviyorum güveniyorum başka bir çekim ve his var o kadında yiğite baktırırım önce pahalı dedim ama nesibenin görüntülüsüyle nerdeyse aynı fiyat yine giderim madam salu ikisine ulaşamadığımda tercihim olur başka falcı denemem kendimi tutamazsam yazarım sizlere falcılarımı buldum ve dileğim sorunlarını saymazsam oldu gibi sizde inşallah falcınızı bulursunuz ve buna gerek kalmadan mutlu olursunuz alcanzar ablama ayrıca teşekkür ederim beni yiğitle tanıştırdığı için
Aminn canım hepimize.........Teşekkür ederim canım benim şimdi binnazdaki selma aydının falını bekliyorum az zaman kaldı onun verdiği zamanada oda bi çıksa asıl o zaman gözüm aydın olacakdarısı sizin falların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?