Binnaz Abla

Ya ne kadar takip ettiysem yakalayamadim Firuze'yi hemen doluyo.
Bugün de bu olumlu yorumlardan sonra denk gelecegimi zannetmiyorum.

evdeysen yakalarsın sık bak.kahve tarot bakmıor yalnızca katina ve astro bakıor.bi de ben baktırdığım gün mesela meşguldu sonra yine online olmuştu.

evdeysen yakalarsın sık bak.kahve tarot bakmıor yalnızca katina ve astro bakıor.bi de ben baktırdığım gün mesela meşguldu sonra yine online olmuştu.

Evet canım,dikkat ettim üçe inmişti falı,dördüncú kişiyi almıştı tekrardan.Astro ya yetişmiştim ama katina baktırmak istiyorum.Astroloji çok ince bi çizgi,doğum saatinde saniyenin bile önemi var.Katina sanırım daha iyi sonuç verir.Dediğin gibi sık takip ediyim bari.

Astroyu kımseye tavsıye etmem o bambaşka bir alan binnazda bu işi yapacak bir yetenek yok

Astroyu kımseye tavsıye etmem o bambaşka bir alan binnazda bu işi yapacak bir yetenek yok

Aynen öyle.Online de olacak iş değil zaten.Tamamen farklı bi kulvar.Fal bakan yıldîz haritasıda çıkarır diye bi durum sòz konusu değil.Fal hissiyattır,astroloji eğitimdir,bilimseldir.Gelecek yorumu adı altında hepsinin aynı kefeye konulmasını anlayamıyorum.

Son düzenleme:

Ben elif ışığa baktırdım astro yazık ben ona bksaydım daha profesyonel olurdu

Arkadaşlar slm, falsepetındekı melek'e kahve yolladım cok detaylı bakmış ama çok guzel seyler demiş mutlu oldum baktırıpta cıkan varmı

elif Işık'a 2012 yılının mart ayları gibi çok sık bakım yaptırmıştım ve maalesef hiçbir dediği tutmadı sonra yine yaklaşık 1 sene önce yine baktırdım gene olmadı konuşması düzgün akıcı anlatıyor fakat maalesef memnun kalmadım o an memnundum ama çıkmayınca memnuniyetim de gitti baktırmayı da hiç düşünmüyorum şuan sadece firuze'yi merak ediyorum zaten fazla kişiye gerek yok nesibe ve rezzan abla yeter bana

Firuze, melek,elif ışık, umut, hepsi mart demiş sizce olabıletısı olan yorumcularmı

Firuze, melek,elif ışık, umut, hepsi mart demiş sizce olabıletısı olan yorumcularmı

melek benım favorılerımdendır olabılır fıruzeye baktırdım bıde ama bıraz burc yorumu gıbıydı ama oda guzel bı kadın enerjsı ıyı dıgerlerınıde bılmıyorum canım ama melegın cogu dedıgını yasamıs bırı olarak olumlu olumsuz olabılır ama fal bu bıtanem enerjı meselesı hep dıyorum sen dua et ınsallah hayırlısıysa en guzel sekılde olsun

Astrolojı bılmeyen bır cahılsen elıf ısışın kıraptan baktıgı astroyu cok ıyı yutarsınvayyy bee seklınde
Kitaptan okuyacak kadar mecburi bir durum olarak görmek astrolojiyi anlaşılır gibi değil.Her falcı yıldız haritası çıkarmayı bilmek zorundaymış gibi,bunu büyük bir eksiklik yada kusur olarak görmek.Tam tersi parmakla sayılacak kadar az insanın bu işi bilmesi normal olanı.

Son düzenleme:
selam kızlar bir süredir giremedim ama istanbul topiğinde okudum önce oraya yazdım sonra buraya geçiyorum yaza nişanım var yiğit konusunda alcanzar abla diyeceğim umarım kızmaz bana ama saygıdan yiğite baktırdım ama herkesle aynı şeyi söylemedi ablamla baktırdık ordan biliyorum bir tanıdığımız daha baktırdı en son ama kızgın artık kadınlar kulübünden bakmayacakmış ben ve ablamın adını verdi diye baktıdı yine söleyecem ablam beğenmedi ama ben beğendim çünkü bir dediği cıktı bana yaşasın yiğit nesibenin tüm dediklerini yaşıyorum madam salununda dediği birşey daha çıktı ben mutlu ve pimpirikliyim yine baktırabilirim ama taha ve barış can ikisininde falını detaysız hissiz buldum beğenemedim onlar falcım olamaz artık sıralamam oluştu nesibe onu yakalamam zor oluyor ama çok seviyorum güveniyorum başka bir çekim ve his var o kadında yiğite baktırırım önce pahalı dedim ama nesibenin görüntülüsüyle nerdeyse aynı fiyat yine giderim madam salu ikisine ulaşamadığımda tercihim olur başka falcı denemem kendimi tutamazsam yazarım sizlere falcılarımı buldum ve dileğim sorunlarını saymazsam oldu gibi sizde inşallah falcınızı bulursunuz ve buna gerek kalmadan mutlu olursunuz alcanzar ablama ayrıca teşekkür ederim beni yiğitle tanıştırdığı için

Zezii'cim çok sevindim ya bu güzel gelişmeye.Hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.Yiğit'ten memnun kalmış olmana da sevindim.O kadar çok farklı görüş çıktı ki ortaya,Yiğit'in hep yanında olan ben bile şüphe içindeyim.Beğenmişsin ve inşallah dedikleride çıkar canım.Rica ederim ayrıca,Yigit i bende burda tanıdım,nosunu sana yollayan bendim sadece.Mutluluklar dilerim sana...

Aminn canım hepimize.........

kizlar merhaba uzun zamandir yoktum ama takip etmeye calistim yazdiklarinizi ve fal baktirdim bos vakit buldukca

binnaz abla
hülya demir: bazi seyleri bilmisti ama inanilmaz bi pembe tablo vardi pek begenmedim soyledigi bisey vardi yakin zaman icin ama cikmadi
meltem esin: insanin suyuna giden cinsten bir yorumdu yani cicim cicim tarzindaydi ve bu da pembe tabloydu ne yazik ki kisa ve oldukca geneldi bir sey anlamadim soylediklerinde
aren yildirim: vasatti tek kelimeyle
nese ozisik: bikac tespiti yerindeydi ama bazi soyledikleri alakasizdi zaman vermis
gönül gül: pembe tablo, geneldi tatmin edici degildi
binnazdan tamamen sogudum herkes guzel guzel seyler soyluyor hic mi kotu olmaz arkadasim.
falsepeti
taha: detayli ve yol gostericiydi olumsuzlari da cat cat soylemisti. begendim zamani bekliyorum.
nesibe: konusuldugu kadar degilmis maalesef bunu gormus oldum yasamis oldugum biseyin tam zittini soyledi, zaman verdi ama bakalim pek umutlu degilim
bariscanyucel: alakasizdi, gecistirilmis miydi anlayamadim ama soyledikleri cok alakasizdi benimle
falalem
rezzanabla: pek samimi gelmedi bana, geneldi biraz sanki ama bazi nokta atislari da vardi. tekrar baktirmayi dusunuyorum
besteulu: detayliydi ve pembe tablo degildi, bi kac soyledigini yasadim. tekrar baktirabilirim
ecrenkaila: guzeldi soyledigi ufak bi durum vardi ve yasadim. uzun vadeli olani bekliyorum

simdilik bu kadar hanimlarr beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…