- 23 Ağustos 2012
- 51.965
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.153
- 898
Canım sen tellwedeki medyum hipere baktırdım mı baktırdıysan memnun kaldınmı?tutturdumu bişeyler?bana acaip şeyler söyledi de.hepsi benim gönlümden geçenlerdi aslında ama acaba pembe tablocumu diye düşünmeden yapamıyorum
Canım sen tellwedeki medyum hipere baktırdım mı baktırdıysan memnun kaldınmı?tutturdumu bişeyler?bana acaip şeyler söyledi de.hepsi benim gönlümden geçenlerdi aslında ama acaba pembe tablocumu diye düşünmeden yapamıyorum
Yine de enerjimin tuttuğunu hissediyorum medyum hiperle.sanırım tekrar baktırıcam.su falı da bakıyor üstelik.su falının çıkma ihtimali daha yüksek olduğu için (dualarla bakılan duru gönül gözünün gördükleri söylendiği için)önemsiyorum bu falı
Yine de enerjimin tuttuğunu hissediyorum medyum hiperle.sanırım tekrar baktırıcam.su falı da bakıyor üstelik.su falının çıkma ihtimali daha yüksek olduğu için (dualarla bakılan duru gönül gözünün gördükleri söylendiği için)önemsiyorum bu falı
ben baktırdım cnm o da pembe tablocu
Firuze'yi yakaladım ama herkes pembe tablocu demiş şimdi bunun aksini benim üzerimde ispat etmeye kalkmasınherkes pembe tablo çiziyor zaten ya eskiler geri dönüyor, ya yeni birileri ile mutlu olunuyor ömrünce mutsuz olacaksın evde kalacaksın diyen yok zaten öyle deseler kim fal baktırır ki amaç moral düzeltmek umutlanıp keyif almak değil mi
merak ediyorum tatlım.. falın gelince değerlendirmelerini bekleriz.. ama benim uzaktan bile enerjim tutmadı nedense.. baktırmayacağım bi o kalsın
Tabi gelsin yorum buradan yazarım çünkü detay falan da vermedim hiç bakalım an ve geçmişi bilebilecek mi
Benimki geldi,ben de hiç detay vermedim.An ve geçmiş iyiydi, ıskaladığı,saçmaladığı bi nokta yoktu.Kısa zaman vermiş, yaşayıp görelim derim.Kanlî canlı çok iyi enerjisi olan bi bayan Firuze.Mıy mıy fal bakmadığı gibi,ölüyü diriltecek bir poziftif enerji yüklü hatunda.Falı çıkar çıkmaz bilemem ama insan olarak iyi geldiği kesin.
Benimki geldi,ben de hiç detay vermedim.An ve geçmiş iyiydi, ıskaladığı,saçmaladığı bi nokta yoktu.Kısa zaman vermiş, yaşayıp görelim derim.Kanlî canlı çok iyi enerjisi olan bi bayan Firuze.Mıy mıy fal bakmadığı gibi,ölüyü diriltecek bir poziftif enerji yüklü hatunda.Falı çıkar çıkmaz bilemem ama insan olarak iyi geldiği kesin.
Merhaba
ilk falında verdiği tarih çıktı, 2. incisi de çıkacak gibi sizinde çıkar ise bilgi verebilirmisiniz.
teşekkürler
Merhaba
ilk falında verdiği tarih çıktı, 2. incisi de çıkacak gibi sizinde çıkar ise bilgi verebilirmisiniz.
teşekkürler
Aynen öyle hemen hemen hepimiz fal cambazı olduğumuz için ,her şekilde kuşkuyla yaklaşıyoruz.Biz de haklıyîz ama çok fazla hayâl kırıklığı var elimizde.Ne diyelim güzel olanlar çıksın.ben de enerjisini fln çok sevdim asla mıy mıy değil.canlı kanlı.aynen dediğin gibi saçmaladığı hiç bir nokta yok.anda geçmişte her şey doğru ama işte herkese olumlu olunca,bu kadar fal deneyimimizden sonra inanası gelmiyor.
Kızlar Firuze Çetin ve Firuze Aydın olayı nedir?Aynı kişi sadece isim değişikliğimi,(Deniz Görür-Devrim hesabı),Firuze Çetin gittide Firuze Aydın başka birimi,nedir?Yorumları karıştırmayalımda....
Merhaba Arkadaşlar
Haleh Çetiner e fal baktırıp verdiği tarihlerde çıkan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?