Binnaz Abla

Baktirmadim sekerim, fikrim yok.

Tellwe topiginde okudum, begenenler de vardi, zirto diyenler de. Acikcasi bilemedim, o yuzden de baktirmadim.

Yine de enerjimin tuttuğunu hissediyorum medyum hiperle.sanırım tekrar baktırıcam.su falı da bakıyor üstelik.su falının çıkma ihtimali daha yüksek olduğu için (dualarla bakılan duru gönül gözünün gördükleri söylendiği için)önemsiyorum bu falı

Ben baktirmistim canim.Dedikleri çıkmadı ve evet pembe tablocu ,yirmi yıl görmediğin arkadaşını sor,yarın göreceksin der.

Son düzenleme:

ben baktırdım cnm o da pembe tablocu

Madem tutmuş enerjiniz umarım sana çıkar.

Firuze'yi yakaladım ama herkes pembe tablocu demiş şimdi bunun aksini benim üzerimde ispat etmeye kalkmasın herkes pembe tablo çiziyor zaten ya eskiler geri dönüyor, ya yeni birileri ile mutlu olunuyor ömrünce mutsuz olacaksın evde kalacaksın diyen yok zaten öyle deseler kim fal baktırır ki amaç moral düzeltmek umutlanıp keyif almak değil mi

merak ediyorum tatlım.. falın gelince değerlendirmelerini bekleriz.. ama benim uzaktan bile enerjim tutmadı nedense.. baktırmayacağım bi o kalsın

Sağolun kızlar cevaplarınız için.inşallah herkesin istediği güzel fallar çıksın:) bana nisan dedi zaten o zaman anlaşılır çıkıp çıkmadığı.az zaman kaldı bakalım

Merhaba Arkadaşlar

Haleh Çetiner e fal baktırıp verdiği tarihlerde çıkan oldu mu

Son düzenleme:
Tabi gelsin yorum buradan yazarım çünkü detay falan da vermedim hiç bakalım an ve geçmişi bilebilecek mi

Benimki geldi,ben de hiç detay vermedim.An ve geçmiş iyiydi, ıskaladığı,saçmaladığı bi nokta yoktu.Kısa zaman vermiş, yaşayıp görelim derim.Kanlî canlı çok iyi enerjisi olan bi bayan Firuze.Mıy mıy fal bakmadığı gibi,ölüyü diriltecek bir poziftif enerji yüklü hatunda.Falı çıkar çıkmaz bilemem ama insan olarak iyi geldiği kesin.

Merhaba

ilk falında verdiği tarih çıktı, 2. incisi de çıkacak gibi sizinde çıkar ise bilgi verebilirmisiniz.

teşekkürler

ben de enerjisini fln çok sevdim asla mıy mıy değil.canlı kanlı.aynen dediğin gibi saçmaladığı hiç bir nokta yok.anda geçmişte her şey doğru ama işte herkese olumlu olunca,bu kadar fal deneyimimizden sonra inanası gelmiyor.

Merhaba

ilk falında verdiği tarih çıktı, 2. incisi de çıkacak gibi sizinde çıkar ise bilgi verebilirmisiniz.

teşekkürler

Tabiki çıkarsa hemen yazarım.Bu arada Haleh'i sormuşsun.Düzgün bir yorumu vardı ama falı çıkmadı.Dolayısıyla dúzgün yorumununda pek bir önemi kalmamış oldu.

Aynen öyle hemen hemen hepimiz fal cambazı olduğumuz için ,her şekilde kuşkuyla yaklaşıyoruz.Biz de haklıyîz ama çok fazla hayâl kırıklığı var elimizde.Ne diyelim güzel olanlar çıksın.

Kızlar Firuze Çetin ve Firuze Aydın olayı nedir?Aynı kişi sadece isim değişikliğimi,(Deniz Görür-Devrim hesabı),Firuze Çetin gittide Firuze Aydın başka birimi,nedir?Yorumları karıştırmayalımda....

Firuze çetin binnazdan ayrılmış ama aynı kişi midir değil midir bilmem canım

Merhaba Arkadaşlar

Haleh Çetiner e fal baktırıp verdiği tarihlerde çıkan oldu mu

Ben eylül ayı gibi baktırmıştım sanırım ama falı güzeldi an geçmiş ve gelecek yorumları gerçekleşti diyebilirim daha ileride olması muhtemel yorumları da vardı ancak zaman olarak tutturamadı maalesef,bende zamanı tutturan tek isim mert idi bir de daha sonradan farkettiğim samira adı değişti karıştı neyse o bayan işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…