Ben tarot baktırmıştım dün dediği çıktı aynı akşam hemde bana göre imkansız bi şeydi
canım, peki çıkan şeyle ilgili melek zaman vermiş miydi sana?? bana zaman vermişti bi konuyla ilgili ama daha var ona, malum Mart ayı gibibütün diğer fallarım gibi :26:
arkadaşlar firuze hangi sitede bakıyor falımpirde var bu o kişimi ve falı nasıl bilgi verebilirmisiniz rica etsem
Binnaz abladaki firuze bahsedilen kişi katina ve astroloji bakıyor birde ben katina baktırmıştım ona ama çok saçma bi faldı iade almıştım burda memnun olan kişiler var firuze bana uymadı sanırsam
Firuze nedense bana da uymaz gibi hissediyorum.. Melek'i severim ben.. bakalım dedikleri çıkacak mı yine ?
slm,
Firuze Aydın a mı, çetine mi baktırmıştınız.
Firuze çetin yok zaten artık sitede bildiğim kadarıyla hiç göremedim online onu firuze aydına baktırdım ben
Ben de katina baktirdim ama begenmedim, bence pembe tablocu.Gonlumden gecenleri soylemis iste, realiteyle bir alakasi yoktu bence.
Kesinlikle binnazdakilerin hepsi pembe tablocu kime baktırdıysam pembe tablo çizmiş bi tek bilge orda olumsuz oda herkese olumsuz söylüyormuş burda öyle okumuştum
Bilge gercekten cok psikopat, herkese olumsuz konusuyor. O 5 yildiz verenlere hayret ediyorum, abla supersin falan yazanlari, insanlar sadist mi ne?
Ben 1 kere baktirdim, sonra iade istedim hemen, resmen hayat enerjimi somurmus.
Ben de katina baktirdim ama begenmedim, bence pembe tablocu.Gonlumden gecenleri soylemis iste, realiteyle bir alakasi yoktu bence.
aslında hissi var kadının kesinlikle ama evet bende hiç olumsuz yorumunu duymadım bu demek oluyorki hepimize patlayacak dostlar
bugun bathsebaya baktırmaya niyetlendim kızlar yorumları çok iyi çok uzun bakıyormuş,aranızdan baktıran var mı?
bir de 20 kredi maalesef.
MadamSalu yla ayni kisi dedikleri o muydu yoksam
hadiya o muymuş?bunun yorumlara göre çok çok uzun baktığını yazmışlar geçte bakıormuş.baya detaylı biliyormuş.
Degildir o zaman . Maasimi alinca ben de mi baktirsam ? (artik neye baktiracaksam?!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?