Binnaz Abla

Ben tarot baktırmıştım dün dediği çıktı aynı akşam hemde bana göre imkansız bi şeydi

canım, peki çıkan şeyle ilgili melek zaman vermiş miydi sana?? bana zaman vermişti bi konuyla ilgili ama daha var ona, malum Mart ayı gibi bütün diğer fallarım gibi :26:

canım, peki çıkan şeyle ilgili melek zaman vermiş miydi sana?? bana zaman vermişti bi konuyla ilgili ama daha var ona, malum Mart ayı gibi bütün diğer fallarım gibi :26:

Bana çok yakın zamanda demişti bir iki gün içersinde mesaj atabilir dedi baktırdığım günün akşamı mesaj attı boş mesajdı ama olsun bunca zamandır hiç bi ses yoktu boş mesaj bile beni havalara uçurdu bide arasa ne olurum acaba düşünemiyorum

arkadaşlar firuze hangi sitede bakıyor falımpirde var bu o kişimi ve falı nasıl bilgi verebilirmisiniz rica etsem

Merhaba, arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti yanılıyor da olabilirim.

birkaç aydır, fal alem, binnaz abla sitesinde fal baktırdım genelde de yorumcuları forumlardan, yorumları değerlendirerek seçtim.

Ancak, dikkatimi çeken bir konu oldu, Rezzan Abla ya 3 kez Nalan Ablaya 2 kez fal baktırdım.

Rezzan Abla nın 3 üncü falındaki yorumlar (normal de 1 inci falda yapması gerekenler) benim sadece Nalan Abla ile paylaştığım bir açıklama idi, ve açıkçası önce şaşırdım sonra düşündükçe kafamda soru işaretleri oldu bu yorumcular birbirleriyle iletişim halinde olabilirler mi veya ne bileyim bunun gibi şeyler.

Dediğim gibi yanılıyor da olabilirim sizin dikkatinizi çeken böyle bir şey oldu mu yoksa benim paranoyam mı

teşekkürler

arkadaşlar firuze hangi sitede bakıyor falımpirde var bu o kişimi ve falı nasıl bilgi verebilirmisiniz rica etsem

Binnaz abladaki firuze bahsedilen kişi katina ve astroloji bakıyor birde ben katina baktırmıştım ona ama çok saçma bi faldı iade almıştım burda memnun olan kişiler var firuze bana uymadı sanırsam

Binnaz abladaki firuze bahsedilen kişi katina ve astroloji bakıyor birde ben katina baktırmıştım ona ama çok saçma bi faldı iade almıştım burda memnun olan kişiler var firuze bana uymadı sanırsam

Firuze nedense bana da uymaz gibi hissediyorum.. Melek'i severim ben.. bakalım dedikleri çıkacak mı yine ?

Ben de katina baktirdim ama begenmedim, bence pembe tablocu.Gonlumden gecenleri soylemis iste, realiteyle bir alakasi yoktu bence.

Kesinlikle binnazdakilerin hepsi pembe tablocu kime baktırdıysam pembe tablo çizmiş bi tek bilge orda olumsuz oda herkese olumsuz söylüyormuş burda öyle okumuştum

Kesinlikle binnazdakilerin hepsi pembe tablocu kime baktırdıysam pembe tablo çizmiş bi tek bilge orda olumsuz oda herkese olumsuz söylüyormuş burda öyle okumuştum

Bilge gercekten cok psikopat, herkese olumsuz konusuyor. O 5 yildiz verenlere hayret ediyorum, abla supersin falan yazanlari, insanlar sadist mi ne?

Ben 1 kere baktirdim, sonra iade istedim hemen, resmen hayat enerjimi somurmus.

Bilge gercekten cok psikopat, herkese olumsuz konusuyor. O 5 yildiz verenlere hayret ediyorum, abla supersin falan yazanlari, insanlar sadist mi ne?

Ben 1 kere baktirdim, sonra iade istedim hemen, resmen hayat enerjimi somurmus.

Bende bi kere baktırdım bin pişman oldum bi hafta bunalım gezdim o kadın yüzünden sonra burdan okuyunca anladım ne olduğunu da kendime gelebildim

Son düzenleme:
bugun bathsebaya baktırmaya niyetlendim kızlar yorumları çok iyi çok uzun bakıyormuş,aranızdan baktıran var mı?
bir de 20 kredi maalesef.

Degildir o zaman . Maasimi alinca ben de mi baktirsam ? (artik neye baktiracaksam?!)

Canım sen tellwedeki medyum hipere baktırdım mı baktırdıysan memnun kaldınmı?tutturdumu bişeyler?bana acaip şeyler söyledi de.hepsi benim gönlümden geçenlerdi aslında ama acaba pembe tablocumu diye düşünmeden yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…