Binnaz Abla

Firuze'nin falı geldi daha önce duymadığım bir ses öncelikle onu söylemek isterim, diğer birçok kişi ile çelişmeyen bir fal olmuş ortak paydada bulunmuş , sonra geçmiş ve durum analizi de iyiydi ama genel olarak geleceğe yönelmiş o yüzden bekleyip görmeden çok yorum yapamayacağım açıkçası baya olumlu bir faldı umarım gerçek olur:)

arkadaşlar bende dayanamadım ve firuzeye gönderdim sesi ve enerjisi süperdi herşeyden önce ve geçmiş ve bugünkü durum tespitide okey ,gelecekt içinse bişey demek istemiyorum kırmızı kar yağması gibi birşey olur benim durumum için

Hayırlısı Mert te de baktırdım Samira yda Haleh in söyledikleriyle aynıydı hemen tarihler de aynıydı üçüde patlarsa üzülürüm.

Hayırlısı ne diyelim

İnşallah olumlu olur paylaşırsın.

Merhaba

ilk falında verdiği tarih çıktı, 2. incisi de çıkacak gibi sizinde çıkar ise bilgi verebilirmisiniz.

teşekkürler

Alcanzarcim insallah hayirlisi canim bakalim benimde haberim olsun cikarsa..katinaya hakim ve hisleride var ama bana uzun bir tarih verdi 2.5 ay gibi ve baska bir gelismeden bahsetmedigi icin hayatimda ki biliosun farkli gelismeler de oluyor insan hayatinda bakilan kisi odakli bir yorumu oldu bana cnm:26:bilmem anlatabildimmi.

Iyi aksamlar

Az önce bende firuzeye katina attim kartlar okadar olumsuz ki yani yorumu dinleme hevesi diye bisey kalmadi Moral zaten sifir durumdayim bide simdi Bu
Iki gün önce firuzeye astro baktirdim ani cok cok iyi bildi güzel seyler söyledi yani imkansiz degil dedikleri olabilir katina yorumunu bekliyorum Eger simdi olumsuz derse ki kartlar baska bisey demeye imkan vermiyor iki farkli yorum yapmis olacak

Insanin iki günde de gelecegi bukadar olumsuza döner mi yaaaaa Bu ne

Cancağızım detayını biliyosun,mantık dahilinde yorumları,ama en doğrusunu zaman gösterecek.Şu ana kadar katina baktırdıklarım içinde katina kartlarından en iyi anlayan yorumcu diyebilirim.Çıksada çıkmasada haberin olacak Marple'cim.Bugün Firuze'nin müsterileri Binnaz Abla topiğinden ibaretmiş meğer.
Seninle ilgili kısmını anladım canım,tahmin ediyorum,hayırlısı inşallah.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,hepınızın fıkrıne ıhtıyacım var artık çorba oldum:)bu hafta bunca aydır bekledıgım adamın dogumgunu kutlıyımmı kutlamıyımmı dıye yorumculara sordum. Ve cvp lar fıruze, melek kutlamamam gerektıgını kutlamaz isem barışmamım an meselesı oldugunu soyledı ki fıruze hanıma ılk baktırdıgımda cok tatlı enerjık bır ses ve guzeldı verdıgı tarıh cıkmadı ama ıkıncı olay mart ayı demıştı onu beklıyorum ama emek veren bır yorumcu! Melek hanıma ıkıncı baktırısım ılkkı tarottu dedıgı gıbı geldı bu ana kadar aslında ıkıncı kahve baktırdım dun cokda ıcten ve emek vermiş ben sevdım sesını ve yorumunu cok dost bır yorumcu oldugunu dusunuyorum.hatta aramakla aramamak arasında sıkışıcaksın ama kutlamaz ısen mılat olucak demiş?binnaz abla umut,ve dışardakı bı yorumcum mutlaka kutla demiş nesıbe hanımı yakalamak ıstedım bugun ama son anda kaçırdım ve bıldıgınız oturup agladım sımdı rezzan abla kı benım için onemı buyuktur onu beklıyorum bırde ona danışmak ıstedım? Sızce ne yapmalıyım bılemedım benım deger verdıgım yorumculardır baktırdıklarım ama sızlerın fıkrıde cok onemlı:) nesıbeyı yakalama sansım artık yok kutlamak yada kutlamamak yardım edın,, başına boyle bır durum gelıpde yorumcuyu dınle arkadaşım dıyen varmı

canım ne haber firuze ile ilgili benim yorumumu okudunmu bilmiyorum ama bana dediği çok imkansız birsey

Canım ilişkinin detayını bilemem tabii ama geçen sene tam da senin düştüğün duruma düşmüştüm..günlerce düşündüm taşındım..hatta msj mı atıp kutlasam yoksa direkt arasam mı diye de günlerce düşündüm..nihayetinde arayarak kutladım. çok pozitif yaklaştı, tşkkür etti ama sonrasında yine aylarca aramadı.. yani çantada keklik olarak mı gördü nedir o zaman bilemiyorum.. bu sene de geçtiğimiz günlerde ağzıma geleni saydım aynı adama ve dogum günü yaklaşıyor ne araması şeytan görsün modundayım...yani sana demem o ki, içinden gelen sesi dinle..ben odunluğunun devam edeceğini bile bile aramıştım..o kadar özlemiştim ki sesini duymak bile beni 2-3 ay götürmüştü öyle söyleyeyim.. her türlü sonuca hazır olarak kutla eğer kutlayacaksan

canım ne haber firuze ile ilgili benim yorumumu okudunmu bilmiyorum ama bana dediği çok imkansız birsey

Kızlar peki bu Firuze' nin en yakın verdiği tarih nedir yaa? aramızda mart başı dediği filan var mı? bari onu bekleyelim

Doğrudur canım,zaten ben artık falında dediklerini yaşamadan hiçbir falcıya çok çok iyidir demeyeceğim.Firuze katina anlamında diğerlerine göre daha iyi,bana söyledikleri öyle uçuk şeyler değil.Hepimizin hayatında yaşanabilecek süreçler.Ama bi pembe tablo yaklaşımı var Firuze'ye pek çok yorumda.Sana ne dediğini az çok tahmin ediyorum.Aslında hiçbi şey imkânsız değil.Sadece bazı şeylerin olasılığı çok düşük hepsi o.Eğer mutlu olacağın bi yorumsa ,kırmıza karın yağmasını dilerim.

evet özellikle meleğe benzettim sestonu çok rahatlatıyor ,gerçi kart anlamlarınada baktım oda doğru o zaman bekleyip görelim ,yalnız bana dediği bir durum var onun hakkında eğer doğruysa karşı tarafa söylediğim sözlerden pişman olabilirim

Hımmm anlaşılan akılda olmayan, tahmininin dışında bir durum analizi yapmış Firuze.Aynen canım,bekleyip görmemiz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…