Ben eylül ayı gibi baktırmıştım sanırım ama falı güzeldi an geçmiş ve gelecek yorumları gerçekleşti diyebilirim daha ileride olması muhtemel yorumları da vardı ancak zaman olarak tutturamadı maalesef,bende zamanı tutturan tek isim mert idi bir de daha sonradan farkettiğim samira adı değişti karıştı neyse o bayan işte:)
Firuze'nin falı geldi daha önce duymadığım bir ses öncelikle onu söylemek isterim, diğer birçok kişi ile çelişmeyen bir fal olmuş ortak paydada bulunmuş , sonra geçmiş ve durum analizi de iyiydi ama genel olarak geleceğe yönelmiş o yüzden bekleyip görmeden çok yorum yapamayacağım açıkçası baya olumlu bir faldı umarım gerçek olur:)
Merhaba
ilk falında verdiği tarih çıktı, 2. incisi de çıkacak gibi sizinde çıkar ise bilgi verebilirmisiniz.
teşekkürler
Alcanzarcim insallah hayirlisi canim bakalim benimde haberim olsun cikarsa..katinaya hakim ve hisleride var ama bana uzun bir tarih verdi 2.5 ay gibi ve baska bir gelismeden bahsetmedigi icin hayatimda ki biliosun farkli gelismeler de oluyor insan hayatinda bakilan kisi odakli bir yorumu oldu bana cnm:26:bilmem anlatabildimmi.
Cancağızım detayını biliyosun,mantık dahilinde yorumları,ama en doğrusunu zaman gösterecek.Şu ana kadar katina baktırdıklarım içinde katina kartlarından en iyi anlayan yorumcu diyebilirim.Çıksada çıkmasada haberin olacak Marple'cim.Bugün Firuze'nin müsterileri Binnaz Abla topiğinden ibaretmiş meğer.
Seninle ilgili kısmını anladım canım,tahmin ediyorum,hayırlısı inşallah.
Merhaba kızlar,hepınızın fıkrıne ıhtıyacım var artık çorba oldum:)bu hafta bunca aydır bekledıgım adamın dogumgunu kutlıyımmı kutlamıyımmı dıye yorumculara sordum. Ve cvp lar fıruze, melek kutlamamam gerektıgını kutlamaz isem barışmamım an meselesı oldugunu soyledı ki fıruze hanıma ılk baktırdıgımda cok tatlı enerjık bır ses ve guzeldı verdıgı tarıh cıkmadı ama ıkıncı olay mart ayı demıştı onu beklıyorum ama emek veren bır yorumcu! Melek hanıma ıkıncı baktırısım ılkkı tarottu dedıgı gıbı geldı bu ana kadar aslında ıkıncı kahve baktırdım dun cokda ıcten ve emek vermiş ben sevdım sesını ve yorumunu cok dost bır yorumcu oldugunu dusunuyorum.hatta aramakla aramamak arasında sıkışıcaksın ama kutlamaz ısen mılat olucak demiş?binnaz abla umut,ve dışardakı bı yorumcum mutlaka kutla demişnesıbe hanımı yakalamak ıstedım bugun ama son anda kaçırdım ve bıldıgınız oturup agladım sımdı rezzan abla kı benım için onemı buyuktur onu beklıyorum bırde ona danışmak ıstedım? Sızce ne yapmalıyım bılemedım benım deger verdıgım yorumculardır baktırdıklarım ama sızlerın fıkrıde cok onemlı:) nesıbeyı yakalama sansım artık yok kutlamak yada kutlamamak yardım edın,, başına boyle bır durum gelıpde yorumcuyu dınle arkadaşım dıyen varmı
canım ne haber firuze ile ilgili benim yorumumu okudunmu bilmiyorum ama bana dediği çok imkansız birsey
Doğrudur canım,zaten ben artık falında dediklerini yaşamadan hiçbir falcıya çok çok iyidir demeyeceğim.Firuze katina anlamında diğerlerine göre daha iyi,bana söyledikleri öyle uçuk şeyler değil.Hepimizin hayatında yaşanabilecek süreçler.Ama bi pembe tablo yaklaşımı var Firuze'ye pek çok yorumda.Sana ne dediğini az çok tahmin ediyorum.Aslında hiçbi şey imkânsız değil.Sadece bazı şeylerin olasılığı çok düşük hepsi o.Eğer mutlu olacağın bi yorumsa ,kırmıza karın yağmasını dilerim.canım ne haber firuze ile ilgili benim yorumumu okudunmu bilmiyorum ama bana dediği çok imkansız birsey
Kızlar peki bu Firuze' nin en yakın verdiği tarih nedir yaa? aramızda mart başı dediği filan var mı? bari onu bekleyelim
Kızlar peki bu Firuze' nin en yakın verdiği tarih nedir yaa? aramızda mart başı dediği filan var mı? bari onu bekleyelim
Doğrudur canım,zaten ben artık falında dediklerini yaşamadan hiçbir falcıya çok çok iyidir demeyeceğim.Firuze katina anlamında diğerlerine göre daha iyi,bana söyledikleri öyle uçuk şeyler değil.Hepimizin hayatında yaşanabilecek süreçler.Ama bi pembe tablo yaklaşımı var Firuze'ye pek çok yorumda.Sana ne dediğini az çok tahmin ediyorum.Aslında hiçbi şey imkânsız değil.Sadece bazı şeylerin olasılığı çok düşük hepsi o.Eğer mutlu olacağın bi yorumsa ,kırmıza karın yağmasını dilerim.
Hımmm anlaşılan akılda olmayan, tahmininin dışında bir durum analizi yapmış Firuze.Aynen canım,bekleyip görmemiz gerek.evet özellikle meleğe benzettim sestonu çok rahatlatıyor ,gerçi kart anlamlarınada baktım oda doğru o zaman bekleyip görelim ,yalnız bana dediği bir durum var onun hakkında eğer doğruysa karşı tarafa söylediğim sözlerden pişman olabilirim
Hımmm anlaşılan akılda olmayan, tahmininin dışında bir durum analizi yapmış Firuze.Aynen canım,bekleyip görmemiz gerek.
evet canım aynen öyle ,zaten martı herkes bekliyor birde bunu bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?