Hahhahhhhaa.Hakikaten nedir bu mart durumu?Evet ya bide bu eklensin .Baharda bide Firuze'yi bekleyelim.
Ben yıllardır tanırım ve gıderımde bı kere deneyın ıstersenız, kahve falını onerırım ama cıkma konusunda superr dersem sızı kandırmış olurum, başka bır kafede bakıyodu sonra kendi kafesını actı dosttur ama deneyıp karar verın bence!!!! Eger kadıkoye yolun duserse bir fal manyagı olarak ve fallara çok cıddı paralar vermiş bırı olarak kırmızı kafe var sahık tarafında orada melahat adında bır bayan var zaten sadece o var tavsıye ederım onu... sevgıye nazaran.. Karar sızın...
canım bugün internette dolaşırken sözcu gazetesinde falcıi leilgili bir yazı buldum yasemin candemir yazmış sen duydunmu hiç bu kişiyi
kadıköyde sevgi cafe sevgi hn
Netten baktım,ist topicte 20.10.2013 tarihinde jeddy adlı kullanıcı sevgi hanım ile ilgili yorum yapmış.Oda bir köşe yazısından Sevgi hn.öğrenmiş.30tl imiş ücreti.Çok sıra olduğunu yazmış,yanındaki arkadaşı söylediklerini yaşamış.Kışiye,enerjiye göre değişir bence bu durum.İst topicte yazıyı alıntıladım,yorumu net görebilirsin.canım bugün internette dolaşırken sözcu gazetesinde falcıi leilgili bir yazı buldum yasemin candemir yazmış sen duydunmu hiç bu kişiyi
kadıköyde sevgi cafe sevgi hn
cnm sana bildiği şey basit bişey mi önemli bi durum mu bi de zaten sanırım o ocakta başladı.sen ilk falı ne zaman attın hemen mi oldu?
Biten bir ilişkiyle ilgiliydi, neden bittiğini bile anlamadım patadan oldu Firuze ilk baktığımda bitme sebeplerini ve tekrar arayacağını başta dostane bir şekilde görüşeceğimizi söyledi, dediği tarihlerde aradı bitme sebebiyle ilgili ön görüleri de çıkmaya başladı şimdi verdiği 2. tarihi bekliyorum 2 .tarihte ilişkinin tekrar başlayacağı ile ilgili daha zaman var
hayırlısı
günaydın bana verdiği net tarih yok ama şuşu tarihler arasında dedi sizinde öylemiydi ki
Firüze'nin bana verdiği tarih aralığı nisan 2 ve nisan 17 mart ayı da olumlu geçecek dedi bakalım pek uzak tarihler sayılmaz
İlk verdiği tarih netti Şubat 15 ile 25 i gibi arası 2.inci verdiği Tarih Mart sonu Nisan başı
Banada aynı tarihleri verdi 2 nisan 17 nisan arası:)
Şubat için dediği çıktı mı peki? bugün son gün
Firuze ye bende baktırdım.. bana da haziran ve ağustosu verdi.. ağustos ayında gerçekleşmesi olağanüstü bi durum olur :) Aynı şey için Yiğit, Taha, Rumi 2015 dedi.. bakalım yaşayıp görücez :)
Son iki ay içinde baktırdıklarımdan banada Firuze,Yiğit,Ayhan,Rumi,Alev bahar ayları (Firuze nisan)derken,Taha 'nın yorumu bende de 2015.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?