Binnaz'daki be bacım Alev Tansel.Fena değildi bence,uzatmadan netti yorumu.Haydi bakalim merakla bekliyoruz
Alev kim?
Kizlar kahve fali baktirasim var kimi onerirsiniz..rezzan haric hic begenmedim onu
binnaz abla alev tansel olabilir o benim ilişkinin bitme sebeplerinden birininde ortak arkadaşımız olduğunu bilmişti
Uzunca zamandan sonra geçenlerde baktırayım dedim, ve medyumselene bir defa daha beni şoka uğrattı..Hem de ne şok..
Okurken kal gelsi uzun süre gelemedim kendime..
Ben bu kız kartlarla falan bakmıyor..Başka bir şeylerle destekliyor
bu dediğinz kişi nerde bakıyor
Merhaba kızlar,hepınızın fıkrıne ıhtıyacım var artık çorba oldum:)bu hafta bunca aydır bekledıgım adamın dogumgunu kutlıyımmı kutlamıyımmı dıye yorumculara sordum. Ve cvp lar fıruze, melek kutlamamam gerektıgını kutlamaz isem barışmamım an meselesı oldugunu soyledı ki fıruze hanıma ılk baktırdıgımda cok tatlı enerjık bır ses ve guzeldı verdıgı tarıh cıkmadı ama ıkıncı olay mart ayı demıştı onu beklıyorum ama emek veren bır yorumcu! Melek hanıma ıkıncı baktırısım ılkkı tarottu dedıgı gıbı geldı bu ana kadar aslında ıkıncı kahve baktırdım dun cokda ıcten ve emek vermiş ben sevdım sesını ve yorumunu cok dost bır yorumcu oldugunu dusunuyorum.hatta aramakla aramamak arasında sıkışıcaksın ama kutlamaz ısen mılat olucak demiş?binnaz abla umut,ve dışardakı bı yorumcum mutlaka kutla demişnesıbe hanımı yakalamak ıstedım bugun ama son anda kaçırdım ve bıldıgınız oturup agladım sımdı rezzan abla kı benım için onemı buyuktur onu beklıyorum bırde ona danışmak ıstedım? Sızce ne yapmalıyım bılemedım benım deger verdıgım yorumculardır baktırdıklarım ama sızlerın fıkrıde cok onemlı:) nesıbeyı yakalama sansım artık yok kutlamak yada kutlamamak yardım edın,, başına boyle bır durum gelıpde yorumcuyu dınle arkadaşım dıyen varmı
asla kutlama derim
Merhaba
Bundan 20 yıl önce bu soruyu sorsaydın kesin kutla derdim, ama şimdi rahatlıkla söyleyebilirimki kutlama.
Ne kadar önemsemez görülürsen daha kıymetli oluyorsun, tecrübeler maalesef acıyla öğreniliyor.
yıgıtte baktırma sansım oldu ve yaşadıklarımı okudu resmen?gelecekle ılgılı tarıh verdı soyledıklerını yaşıyan varsa bılgı verebılırmı. Tarıhlerı cıkıyomu? Dedıklerı ben cok sevdım
Ben baktirdim ,bi buçuk ay falan oldu baktırdığım.Bende tarih bahar ayları,çıkarmı çıkmazmı görücez.Îst topicte çıkan falı vardı epeyce,arada çıkmayanıda okudum.Lale'ye çıkmadı mesela hatırladîklarımdan.
kızlar su bınnazabladakı fıruzeyı yakalayıp dedıklerı cıkan varmı ? bı yakalayamadım tekrar kızı ztn fal baktırmak bıle gelmıyo ıcımden =((( hayırlısı olmuss
Falsepetindeki didem ozturk serra arkadaslar binnazabladaki sesleri inanilmaz benziyor kesin
serra bir şey bilmiyor,oysa baktırmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?