Binnaz Abla

Uzunca zamandan sonra geçenlerde baktırayım dedim, ve medyumselene bir defa daha beni şoka uğrattı..Hem de ne şok..
Okurken kal gelsi uzun süre gelemedim kendime..

Ben bu kız kartlarla falan bakmıyor..Başka bir şeylerle destekliyor

bu dediğinz kişi nerde bakıyor

asla kutlama derim

yıgıtte baktırma sansım oldu ve yaşadıklarımı okudu resmen?gelecekle ılgılı tarıh verdı soyledıklerını yaşıyan varsa bılgı verebılırmı. Tarıhlerı cıkıyomu? Dedıklerı ben cok sevdım

Cok guzel yazmissiniz, bence de yuz evrmesin. Hiiiiiic orali olmasin.

Ben baktirdim ,bi buçuk ay falan oldu baktırdığım.Bende tarih bahar ayları,çıkarmı çıkmazmı görücez.Îst topicte çıkan falı vardı epeyce,arada çıkmayanıda okudum.Lale'ye çıkmadı mesela hatırladîklarımdan.

valla çıkmamasını geçtim sonuçta fal ama ben tam tersini yaşadım dediklerinin ,inşallah diğer arkadaşlarda bu durum yaşanmaz diyorum sonuçta enerjimiz tutmadı demekki

Falsepetindeki didem ozturk serra arkadaslar binnazabladaki sesleri inanilmaz benziyor kesin

kızlar su bınnazabladakı fıruzeyı yakalayıp dedıklerı cıkan varmı ? bı yakalayamadım tekrar kızı ztn fal baktırmak bıle gelmıyo ıcımden =((( hayırlısı olmuss

kızlar su bınnazabladakı fıruzeyı yakalayıp dedıklerı cıkan varmı ? bı yakalayamadım tekrar kızı ztn fal baktırmak bıle gelmıyo ıcımden =((( hayırlısı olmuss

Merhaba benim çıkmaya başladı ama kesin sonuç için henüz tarih var.

Bu arada İstanbul topiğinde Çorumda telefonla bakan Yasemin Tahtasız diye birinden bahsettiler çok iyiymiş int. girince telefonu çıkıyor baktıran oldumu hiç .

serra bir şey bilmiyor,oysa baktırmayayım.

Bu ara cikan fallar var tahanin isimle ilgili soyledigi olay bugun itibari ile cikti ki mart basi demistididemi cok begendim ben tek tek kart bakmamis eger serra ise bunoktada ayriliyorlar ama tonlamalari cok benziyor.bunun disinda saraylinin kucuk bir kehanetide tam zamaninda cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…