Binnaz Abla

Taha yı ben hiç beğenmiyorum

Serra bana da her kartı ayrı ayrı yazmıştı hatırladım

tek bır soru sorucam kızlar?? Nesibemi, yoksa yiğitle melekmi? Yorumcu olarak tarıh olarak ve yaşanıcak olaylar olarak??? herkes sadece seçtiği ismi yazsa yeter. Lutfen çorba oldu beynım gözlerım yanıyo artık gözyaşından sıze sureklı soru soruyorum farkındayım ama gercekten zor durumda yüreğim. Tekrar tesekkurler..

Yiğit bende çıkmadı, Nesibe için daha zaman var ama Melek çıktı.

Zor bu işler canım inşallah hayırlısı yani bunu yazmaktan başka birsey gelmiyor elimizden.ben şunu anladım ki kaçan erkeği kovalamamak ve kesinlikle o noktada çok sağlam durmak gerekiyor..ağlama desemde cok zor ancak zaman

Serra'nın tek kart yorumlaması değil de problem bence,(tek kart yorumlasın çıksın başımın üstü)çok pembe tablo,çok pollyanna yorumu var.Didem'e de bu doğrultuda iyiki baktırmamışım.Taha ise hep yorumunu dikkate aldığım bi yorumcu biliyosun.

Allah sana ve yüreğine sabır ve ferahlık versin canım.Yiğit in gelecek konusunda beklemedeyim zamanı var.Melek in bir iki ufak tefek yorumu çıkmıstı,asıl sorularda tutmadı.Yani en çok falı çıkan kişi olarak ortak çok yorum okudum bi süre önce ,kişisel yorumum değil de çoğunluktaki başarısı olarak Yiğit derim.

kızlarr cıkan fal haberı verıyım sızee ama o kadar kotuyum kı bu zamana kadar melek hep benım yanımda oldu melek ablam o benım aralıkta bana baktıgı bı fal var sımdı dınledım ve aynen cıkmıss gormeıdgın bısey goruceksın demıss ve aynen gordum allah o kadar buyukkı onume cıkarttı bu zamana kadar hep yanımda oldu ıyı kotu hep soyledı bana kızlarr canım cok yanıyo erkek mılletı uzak olsunn hepsı aynı bok bu zamanda ne ask ne baska bısey ınsanların hıc bıseye deger verdıgı yok

canım nesıbede ıyıdır melekte ama melek benım ıcın daha ozel kotude ıyıde cıktı bu zamana kadar nesıbede ıyı ama yıgıtı begenmedım nasıhat gıbı daha cok aklımız var allaha sukur bızde bılıyoruz herseyı ama ıstee bıde bu enerjı meselesı hep dıyorum herkese aynı sekılde cıkmıyoo bıtanem deneye yanılaa sende sana uygun hıslerı uyan ınsanı bulucaksındır deneyımlı olduk saka gıbı =))))

Ne oldu kiz merak ettim

Kotu hissetme sekerim ne olur, ben de uzgunum bari sen mutlu ol .

Ne oldu kiz merak ettim

Kotu hissetme sekerim ne olur, ben de uzgunum bari sen mutlu ol .

Kahretsin ya birinin üzüntüsü birine ümit olur mu Meleğin dediği sana çıkmış ve belki sen keşke çıkmasaydı bu fal patlasaydı diye düşünüyorsun ben ise Meleğin dediğinin çıkma ümidiyle bekliyorum .
Gerçekten kusura bakmayın boktan bir durum.

tatlım görmediğin bişey derken sana söylenmemiş bişeyi mi kastetmiş ? ya da açık açık söylemiş mi melek?

yok bıtanem ben ıyı dedıklerınıde yasadım ben bıraz kafasının dıkınde bı ınsanım belkıde ondan ama haketmedımı dusunuyorum hep sonu mutlu bıtıcek dedım ama bende bıttı melegede ne desem az o benım ablam gıbı oldu enerjısıne bana destegınee her zaman hayranım allah karsımıza ıyı ınsanlar cıkartsın

kızlar ben geçen haftadan beri fal diyetine girdim.. bu defa ne kadar uzun süre kendimi tutarsam o kadar iyi sizleri takipteyim

tatlım görmediğin bişey derken sana söylenmemiş bişeyi mi kastetmiş ? ya da açık açık söylemiş mi melek?

ıste bısey goruceksın ıhanet gıbı ama degıl sana yalan soylemesı dedı gercektende ıhanet degıl ama bana bulundugu yerı yalan soylemıss tam o olayın tarıhınden 1 gun once baktırdıgım fal bu bgn bulup dınledım tekrar bızz onlarla gelecegımızı merak edıp fallara sarıyoruz destek ıstıyoru hayatımızda yazık yaa kımse ıcın hıcbırseyı goze almaa uzulmee degmezmıss

kesinlikle öyle tatlım.. aynen öyle.. son 1 aydır ben de o psikolojideyim.. bugün mailimde dolaşırken bana 2 sene önce yazdığı kısa bir maile rastladım..hepsini silmiştim güya ama bu taslaklarda kalmış cvp yazmak için açmışım, gönderemeden kalmış.. o mailde yazdıklarını okuyunca kendimi, aptallığımı bir kez daha anlamış oldum..resmen hiçbişy hissetmediğim adam zorla kendine aşık edip kendini geri çekmiş.. işyerinde gözlerim dolu dolu oldu.. değmez.

şu hayatta tek önemli olan şey insanın kendi istedikleri, idealleri ve ailesi..

arkadaslar nesibe iyi ama besiktaşta taner var oda başarılıydı

kızlar ben geçen haftadan beri fal diyetine girdim.. bu defa ne kadar uzun süre kendimi tutarsam o kadar iyi sizleri takipteyim

şunu farkettimki fallar enerjimizi düşürüyomuş ve bende hepsi çok hayalkırıklığı oldu ,şuan okadar rahatladımki fal yok , ve beklediğim okadar söylenen hayallerde yok.

Canımmm noldu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…