- 23 Ağustos 2012
- 51.969
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.171
- 898
Bu ara cikan fallar var tahanin isimle ilgili soyledigi olay bugun itibari ile cikti ki mart basi demistididemi cok begendim ben tek tek kart bakmamis eger serra ise bunoktada ayriliyorlar ama tonlamalari cok benziyor.bunun disinda saraylinin kucuk bir kehanetide tam zamaninda cikti
Taha yı ben hiç beğenmiyorum
Serra bana da her kartı ayrı ayrı yazmıştı hatırladım
tek bır soru sorucam kızlar?? Nesibemi, yoksa yiğitle melekmi? Yorumcu olarak tarıh olarak ve yaşanıcak olaylar olarak??? herkes sadece seçtiği ismi yazsa yeter. Lutfen çorba oldu beynım gözlerım yanıyo artık gözyaşından sıze sureklı soru soruyorum farkındayım ama gercekten zor durumda yüreğim. Tekrar tesekkurler..
Zor bu işler canım inşallah hayırlısı yani bunu yazmaktan başka birsey gelmiyor elimizden.ben şunu anladım ki kaçan erkeği kovalamamak ve kesinlikle o noktada çok sağlam durmak gerekiyor..ağlama desemde cok zor ancaktek bır soru sorucam kızlar?? Nesibemi, yoksa yiğitle melekmi? Yorumcu olarak tarıh olarak ve yaşanıcak olaylar olarak??? herkes sadece seçtiği ismi yazsa yeter. Lutfen çorba oldu beynım gözlerım yanıyo artık gözyaşından sıze sureklı soru soruyorum farkındayım ama gercekten zor durumda yüreğim. Tekrar tesekkurler..
Serra'nın tek kart yorumlaması değil de problem bence,(tek kart yorumlasın çıksın başımın üstü)çok pembe tablo,çok pollyanna yorumu var.Didem'e de bu doğrultuda iyiki baktırmamışım.Taha ise hep yorumunu dikkate aldığım bi yorumcu biliyosun.Bu ara cikan fallar var tahanin isimle ilgili soyledigi olay bugun itibari ile cikti ki mart basi demistididemi cok begendim ben tek tek kart bakmamis eger serra ise bunoktada ayriliyorlar ama tonlamalari cok benziyor.bunun disinda saraylinin kucuk bir kehanetide tam zamaninda cikti
Allah sana ve yüreğine sabır ve ferahlık versin canım.Yiğit in gelecek konusunda beklemedeyim zamanı var.Melek in bir iki ufak tefek yorumu çıkmıstı,asıl sorularda tutmadı.Yani en çok falı çıkan kişi olarak ortak çok yorum okudum bi süre önce ,kişisel yorumum değil de çoğunluktaki başarısı olarak Yiğit derim.tek bır soru sorucam kızlar?? Nesibemi, yoksa yiğitle melekmi? Yorumcu olarak tarıh olarak ve yaşanıcak olaylar olarak??? herkes sadece seçtiği ismi yazsa yeter. Lutfen çorba oldu beynım gözlerım yanıyo artık gözyaşından sıze sureklı soru soruyorum farkındayım ama gercekten zor durumda yüreğim. Tekrar tesekkurler..
Serra banada tek tek kart yorumlamisti sen bu didem ozturke bakturdinmi
tek bır soru sorucam kızlar?? Nesibemi, yoksa yiğitle melekmi? Yorumcu olarak tarıh olarak ve yaşanıcak olaylar olarak??? herkes sadece seçtiği ismi yazsa yeter. Lutfen çorba oldu beynım gözlerım yanıyo artık gözyaşından sıze sureklı soru soruyorum farkındayım ama gercekten zor durumda yüreğim. Tekrar tesekkurler..
kızlarr cıkan fal haberı verıyım sızee ama o kadar kotuyum kı bu zamana kadar melek hep benım yanımda oldu melek ablam o benım aralıkta bana baktıgı bı fal var sımdı dınledım ve aynen cıkmıss gormeıdgın bısey goruceksın demıss ve aynen gordum allah o kadar buyukkı onume cıkarttı bu zamana kadar hep yanımda oldu ıyı kotu hep soyledı bana kızlarr canım cok yanıyo erkek mılletı uzak olsunn hepsı aynı bok bu zamanda ne ask ne baska bısey ınsanların hıc bıseye deger verdıgı yok
Ne oldu kiz merak ettim
Kotu hissetme sekerim ne olur, ben de uzgunum bari sen mutlu ol .
canım nesıbede ıyıdır melekte ama melek benım ıcın daha ozel kotude ıyıde cıktı bu zamana kadar nesıbede ıyı ama yıgıtı begenmedım nasıhat gıbı daha cok aklımız var allaha sukur bızde bılıyoruz herseyı ama ıstee bıde bu enerjı meselesı hep dıyorum herkese aynı sekılde cıkmıyoo bıtanem deneye yanılaa sende sana uygun hıslerı uyan ınsanı bulucaksındır deneyımlı olduk saka gıbı =))))
Kahretsin ya birinin üzüntüsü birine ümit olur mu Meleğin dediği sana çıkmış ve belki sen keşke çıkmasaydı bu fal patlasaydı diye düşünüyorsun ben ise Meleğin dediğinin çıkma ümidiyle bekliyorum .
Gerçekten kusura bakmayın boktan bir durum.
tatlım görmediğin bişey derken sana söylenmemiş bişeyi mi kastetmiş ? ya da açık açık söylemiş mi melek?
ıste bısey goruceksın ıhanet gıbı ama degıl sana yalan soylemesı dedı gercektende ıhanet degıl ama bana bulundugu yerı yalan soylemıss tam o olayın tarıhınden 1 gun once baktırdıgım fal bu bgn bulup dınledım tekrar bızz onlarla gelecegımızı merak edıp fallara sarıyoruz destek ıstıyoru hayatımızda yazık yaa kımse ıcın hıcbırseyı goze almaa uzulmee degmezmıss
canım nesıbede ıyıdır melekte ama melek benım ıcın daha ozel kotude ıyıde cıktı bu zamana kadar nesıbede ıyı ama yıgıtı begenmedım nasıhat gıbı daha cok aklımız var allaha sukur bızde bılıyoruz herseyı ama ıstee bıde bu enerjı meselesı hep dıyorum herkese aynı sekılde cıkmıyoo bıtanem deneye yanılaa sende sana uygun hıslerı uyan ınsanı bulucaksındır deneyımlı olduk saka gıbı =))))
kızlar ben geçen haftadan beri fal diyetine girdim.. bu defa ne kadar uzun süre kendimi tutarsam o kadar iyisizleri takipteyim
kızlarr cıkan fal haberı verıyım sızee ama o kadar kotuyum kı bu zamana kadar melek hep benım yanımda oldu melek ablam o benım aralıkta bana baktıgı bı fal var sımdı dınledım ve aynen cıkmıss gormeıdgın bısey goruceksın demıss ve aynen gordum allah o kadar buyukkı onume cıkarttı bu zamana kadar hep yanımda oldu ıyı kotu hep soyledı bana kızlarr canım cok yanıyo erkek mılletı uzak olsunn hepsı aynı bok bu zamanda ne ask ne baska bısey ınsanların hıc bıseye deger verdıgı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?