- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ben falını çok tutarlı buldum canım çok emek vermiş olumlu olumsuz yolgosterıcı bır faldıBaktirmadim sekerim, baktirsam miSana neler soyledi?
Aynen de dediğin gibi Allah iyi,dürüst insanlarla karşılaştırsın.Kadında olsa erkekte olsa farketmez,herşeyin önce hayırlısı gerek.Allah derdinin dermanını verir inşallah.Üzülme derim ama şu an boş geldiğini biliyorum.yok bıtanem ben ıyı dedıklerınıde yasadım ben bıraz kafasının dıkınde bı ınsanım belkıde ondan ama haketmedımı dusunuyorum hep sonu mutlu bıtıcek dedım ama bende bıttı melegede ne desem az o benım ablam gıbı oldu enerjısıne bana destegınee her zaman hayranım allah karsımıza ıyı ınsanlar cıkartsın
bende meleğin söylediklerinin pek çoğunu yaşadım..kasımda baktırdığım falda önümüzdeki yaz nişanın var demişti ve hakikaten nişan tarihi belirledik bu yaz için ,açıkçası benım için sürpriz oldu beklemediğim bi teklifti..ama oldukça kesin konuşmuştu..
ayrıca erkeklerin hepsi aynı değil emin ol arkadaşım..evet pek çoğu yalancı ve karaktersiz ama nedense şimdiki kızlarda hep bu tip erkeklerle ilişki yaşıyor..victor hugonun bi lafı var kadınlar iyi erkeklerle arkadaş olurlar kötü erkeklerle sevgili olurlar diye işte bütün mesele bu bence..iyi erkeklere değil de kötü erkeklere değer verdikçe üzülen hep biz kadınlar olacaktır..
umarım buradaki herkesin gönlünden geçenler gerçek olur..
kızlar bu melek nerde bakıyor anlamadım da
kızlaar günaydınlar diliyorum hepinizee.
1 aydır fal baktırmadım galiba baktırmalıyım duramıyorum şu an:))
kimi dersiniz kime baktırayım bana öneri versenize bebekleer
ben önereyim cnm.biz topicteki kızlar olarak son dönemde binnazda firuze aydını denedik,
yalnız sanırım hepimize olumlu konuşmuş.ama kesinlikle denenebilir.Enerjisi falan çok güzel.
falsepeti ada ve didem ozturk canimm birde telwede saraylihanim/dokturmus bu kez bana
saraylı fal alımını kapamış baktım da.
adayla didem öztürk iyi mi ya ciddenhep itici geldiler de bana
cidden cok basarili buldum ben..
saraylı fal alımını kapamış baktım da.
adayla didem öztürk iyi mi ya ciddenhep itici geldiler de bana
adayı geç..hiç sevmem o kadını.enerjisi de kötü.taa haziranda baktırdım hiç de bi dediğini yaşamadım.
didem öztürke de yazın baktırdım ilk fal mükemmeldi anı falan süper bilmişti,falcımı buldum demiştim ama onun
da dedikleri çıkmadı ki ikinci falı başka bir konu için baktırmıştım(iş için)onu da bilemedi.yine de sen bilirsin ikisinin arasındaysan didemi
seç derim.
ya hep itici geldi onlar zaten.
meleği beklerim olmadı bir kaç güne gelir heralde
adayı geç..hiç sevmem o kadını.enerjisi de kötü.taa haziranda baktırdım hiç de bi dediğini yaşamadım.
didem öztürke de yazın baktırdım ilk fal mükemmeldi anı falan süper bilmişti,falcımı buldum demiştim ama onun
da dedikleri çıkmadı ki ikinci falı başka bir konu için baktırmıştım(iş için)onu da bilemedi.yine de sen bilirsin ikisinin arasındaysan didemi
seç derim.
o zaman bi firuzeyi denesene.baktırdığına asla pişman olmayacaksın,
çok tatlı kadın.ama yeni başladığından işte bilemioruz çıkar mı?
bi de artık falcı kurdu olduk ya güvenmioruz işte kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?