Binnaz Abla

Aynen de dediğin gibi Allah iyi,dürüst insanlarla karşılaştırsın.Kadında olsa erkekte olsa farketmez,herşeyin önce hayırlısı gerek.Allah derdinin dermanını verir inşallah.Üzülme derim ama şu an boş geldiğini biliyorum.

bende meleğin söylediklerinin pek çoğunu yaşadım..kasımda baktırdığım falda önümüzdeki yaz nişanın var demişti ve hakikaten nişan tarihi belirledik bu yaz için ,açıkçası benım için sürpriz oldu beklemediğim bi teklifti..ama oldukça kesin konuşmuştu..
ayrıca erkeklerin hepsi aynı değil emin ol arkadaşım..evet pek çoğu yalancı ve karaktersiz ama nedense şimdiki kızlarda hep bu tip erkeklerle ilişki yaşıyor..victor hugonun bi lafı var kadınlar iyi erkeklerle arkadaş olurlar kötü erkeklerle sevgili olurlar diye işte bütün mesele bu bence..iyi erkeklere değil de kötü erkeklere değer verdikçe üzülen hep biz kadınlar olacaktır..
umarım buradaki herkesin gönlünden geçenler gerçek olur..

kızlar bu melek nerde bakıyor anlamadım da

Kızlar özel msj atamıyorum msj sayım dolmamış. Yoksa hepınızın yorumuna cvp vermek ıstıyorum.öncelıkle çok tesekkurler destegınız ve dualarınız için, hepınızın Rabbım gonlune gore versın her dılegını. Hepimizin derdı aynı.aslında hiçbişey olmayana aşkımızla sevgımızle çok şey oldugunu düşündürmek havaya sokmak ve sonra adaletsız gıdışını ızlemek..sonuç yorumcularla dolu maddı manevı hayatımızı dagıttan süreç tüm kalbımle burdakı butun kaderdaşlarımın en kısa zamanda dıleklerının olmasını dılıyorum.aramızdan bırıne dönüş olsa şu kendını bışey sanan aslında bız olmasak bı 💩olmayan adamlardan bırının kırdıgı kalbi mumla aradıgını duysam yemınle hepımızınkı dönmüş gıbı sevınıcem.😃fallar için yorum; nesıbede yıgıttıe melekte fıruzede donucek dıyor ama tarıhler farklı, arada yaşanıcak olaylar farklı işime gelen melek, yıgıttın yorumu tabı cunku onların kı cok yakın ve aşk dolu dönüş fıruzenın aşk dolu ama tarıh belırsız:) nesıbenınkı dönüş ama tarıh yok aradada duyucaklarım yıkıcı kısmet.... Marıye gelınce dostlar nosunu araştırıyorum. Maillerınıze ulaştırıcam merak etmeyın... Allaha emanet olun dostlar. Bu arada derdı aşk olmayanlarında dıleklerı kabul olsun tabıkı de

Selam kızlar , ara ara yine fal baktırıyorum ama malum kaydadeğer bir şey duyamadığım için gelip paylaşmıyorum

Dün Nalan Ablaya baktırdım, önceden kendisine tarot baktırmıştım ve çok karışık cümleleri vardı memnun kalmamıştım.Sorum konusunda da pek tatmin olmamıştım. Kahve baktırmak istiyordum ama baktıracak şahıs kalmadığından artık kendisine bir göndereyim dedim.

Dinlerken ben aynı böyle

Nokta atışlarıyla doluydu,Nesibe'nin fallarında böyle şaşırdığımı hatırlamam,tek soru sormuştum ama bana başka şeyleri de söyledi, saydım tam 8 nokta atışıyla dolu bir faldı

Hatta soru kısmında bir şey daha yazacaktım ama vazgeçtim , bana falda kendisi söyledi.
Ay vererek bu ayda böyle bir şey olacak dedi, gerçektende o ayda öyle bir şey olacak ,öyle herkesin atıp tutturacağı cinsten bir şey değil ve daha neler neler...

O kadar ayrıntılı şeyleri bilmiş ki.
Sorumla ilgili mart-nisan dedi, inşallah olur.

Ben baktırmanızı öneririm ,baktırmayanlar varsa. (?????????
)

Heyyymillet nerelerdesiniz...herkese guzel pazarlar ben evimde dinleniyorum gecen ay hic fal baktirmadim desem yeridir iki tane filan baktirim ve inanilmaz mutluyumoncelikle bugun dogumgunu olan cherrynin dogumgununu kutlarim bacim nice yaslara..ve yinede bir falci tavsiye etmek isterim fal sepeti ada bence fal sepeti binnazdan ve falalemden cok daha iyi ve profesyonel bir site

kızlaar günaydınlar diliyorum hepinizee.
1 aydır fal baktırmadım galiba baktırmalıyım duramıyorum şu an:))
kimi dersiniz kime baktırayım bana öneri versenize bebekleer

ben önereyim cnm.biz topicteki kızlar olarak son dönemde binnazda firuze aydını denedik,
yalnız sanırım hepimize olumlu konuşmuş.ama kesinlikle denenebilir.Enerjisi falan çok güzel.

kızlaar günaydınlar diliyorum hepinizee.
1 aydır fal baktırmadım galiba baktırmalıyım duramıyorum şu an:))
kimi dersiniz kime baktırayım bana öneri versenize bebekleer

falsepeti ada ve didem ozturk canimm birde telwede saraylihanim/dokturmus bu kez bana

ben önereyim cnm.biz topicteki kızlar olarak son dönemde binnazda firuze aydını denedik,
yalnız sanırım hepimize olumlu konuşmuş.ama kesinlikle denenebilir.Enerjisi falan çok güzel.

evet okudum firuzeyi de emin olamadım.
katina bakıyor di mi canım tek o?

saraylı fal alımını kapamış baktım da.
adayla didem öztürk iyi mi ya cidden hep itici geldiler de bana

adayı geç..hiç sevmem o kadını.enerjisi de kötü.taa haziranda baktırdım hiç de bi dediğini yaşamadım.
didem öztürke de yazın baktırdım ilk fal mükemmeldi anı falan süper bilmişti,falcımı buldum demiştim ama onun
da dedikleri çıkmadı ki ikinci falı başka bir konu için baktırmıştım(iş için)onu da bilemedi.yine de sen bilirsin ikisinin arasındaysan didemi
seç derim.

ya hep itici geldi onlar zaten.
meleği beklerim olmadı bir kaç güne gelir heralde

ya hep itici geldi onlar zaten.
meleği beklerim olmadı bir kaç güne gelir heralde

o zaman bi firuzeyi denesene.baktırdığına asla pişman olmayacaksın,
çok tatlı kadın.ama yeni başladığından işte bilemioruz çıkar mı?
bi de artık falcı kurdu olduk ya güvenmioruz işte kimseye.

kiz ada beende herseyi bildi.zaten demis bana olumsuz falci derler diye adim cikti demis..ben ikisininde dediklerini son 4 gunde yasadim o yuzden:)

deniyim firuzeyi evet bide tatmin etmiyo o kadar baktırdıktan sonra:))
ne zaman online oluyo acaba bu kadın yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…