deniyim firuzeyi evet bide tatmin etmiyo o kadar baktırdıktan sonra:))
ne zaman online oluyo acaba bu kadın yaa:)
Saat 2-3 gibi giriyor genelde.
tamam cherry sağoool bide binnaza üye olmak gerekiyo mu facebook hesabıyla gir diyoda ben baktırmadım burda hiç fal
kızlar nasılsınız görüşmeyeli? var mı çıkanlar? marta da geldik yiğitin patlayacağı aya:)
kızlar nasılsınız görüşmeyeli? var mı çıkanlar? marta da geldik yiğitin patlayacağı aya:)
Aynen öyle bencede,enerjisi falan çok iyi geçiyo insana.Katinayı çok iyi çözmüş kadın.Ancak gelin görün ki hatun bi kişinin hikâyesini de olumsuz yazsa inanırım belki de,herkesin sorusunun cevabı mutlu,sevinçli,laylaylom be arkadaş.firuzenin ani cok iyi ancak herkese cok olumlu sonuclar soylemis o acidan bende derin supheler uyandirdi maalesef
Aynen öyle bencede,enerjisi falan çok iyi geçiyo insana.Katinayı çok iyi çözmüş kadın.Ancak gelin görün ki hatun bi kişinin hikâyesini de olumsuz yazsa inanırım belki de,herkesin sorusunun cevabı mutlu,sevinçli,laylaylom be arkadaş.
aynen canim ya herkese olumlu konusan falcidan hayir gelmiyor
falsepeti ada ve didem ozturk canimm birde telwede saraylihanim/dokturmus bu kez bana
Ada ya kahve mi tarot mu baktırdın şekerim?
arkadaşlar falaniyethakkaniytemiydi o falcı kimdir bu nasıl ulaşabilirm yardımcı olabilirmisiniz
Bende cikan bir fal haberini paylasmak istiyorum supriz bir isim utem! 12. Ayda baktigi hatta sorumda olmayan ama ailem icin onemli bisey soylemisti ve oylede oldu.
Sevindimm canim bunlari duymak guzel
Benim bütün fallarım patladı kızlar adam sevgili yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?