Sevindimm canim bunlari duymak guzel
Sevindimm canim bunlari duymak guzel
Boynu altinda kalsin diyorum oncelikle.
Vallahi cok uzuldum sekerim, nerden ,kimden ,nasil, ne zaman duydun?
Patlayan fallari kimler bakti yazar misin, olumsuz konusanlar var miydi?
Valla rastgle bi resim gördüm önüme düştü resmen rezzan nesibe ilkay tahat barış venüsamber firuze nalan mert haleh patladı taha olumsız konuşmuştu ama hayatında biri yok demişti melek biri var demişti ama oda harflerini tutturamadı
Valla rastgle bi resim gördüm önüme düştü resmen rezzan nesibe ilkay tahat barış venüsamber firuze nalan mert haleh patladı taha olumsız konuşmuştu ama hayatında biri yok demişti melek biri var demişti ama oda harflerini tutturamadı
Sekerim, %100n emin misin, resimden sevgili olduklari %100 anlasiliyor mu? Belki yakin arkadasidir, buna istinaden yakin poz vermistir.
Bende sevindim er yada gec sordugum sorularinda gerceklesme ihtimalini umut ediyo insan
Benim bütün fallar patladı kızlar adam sevgili yapmış
Benim bütün fallarım patladı kızlar adam sevgili yapmış
Kesinlikle sana katiliyorum urminacimen azından hayatında biri olduğunu bilmiş bence bu bile bişeydir... üzülme canım, hakkında hayırlısı olsun.. ben diyorum zaten çevrenizde başkaları varsa o insanlara fırsat verin. bu adamları bekleyerek zaman geçirmeye değmezler
Bende sevindim er yada gec sordugum sorularinda gerceklesme ihtimalini umut ediyo insan
Kesinlikle haklisin cunku yuztaneden biri bile cikmayinca insan artik son raddeye geliyor maalesef
Aklında fikrinde ben olduğumu söyleyenler olmuştu bunlarda nesibe rezzan mert barış falaniyethakkaniyet haleh firuze sonra hayatında biri olmadığını ama bana dönüceğini ama sonunun olmıcağını söyleyenler venüsamber ve taha bide hayatında biri olduğunu ama yine beni arayacağını söyleyen melek var oda harfleri tutturamadı zaten bundan sonrada aramaz arasada beni bulamaz yani kızlar anlayağınız bütün fallar patladı:)
Aklında fikrinde ben olduğumu söyleyenler olmuştu bunlarda nesibe rezzan mert barış falaniyethakkaniyet haleh firuze sonra hayatında biri olmadığını ama bana dönüceğini ama sonunun olmıcağını söyleyenler venüsamber ve taha bide hayatında biri olduğunu ama yine beni arayacağını söyleyen melek var oda harfleri tutturamadı zaten bundan sonrada aramaz arasada beni bulamaz yani kızlar anlayağınız bütün fallar patladı:)
bütün falları patlayan biri olarak hiç şaşırmadım ama senin için üzücü birdurum yakın zamanda başımdan geçtiği için zaman çok iyi ilaç tabiki
hemde hislerine bu kadar güvendiğimiz falcılar hepside
bütün falları patlayan biri olarak hiç şaşırmadım ama senin için üzücü birdurum yakın zamanda başımdan geçtiği için zaman çok iyi ilaç tabiki
hemde hislerine bu kadar güvendiğimiz falcılar hepside
Butun fallari patlayan baska bir kisi olarak tum soylediklerine %100 katiliyorum Lale cigim.
Fal patlaması konusunda üstüme yoktur kızlar,artık en küçücük bişi çıksa "aa nasıl oldu da çıktı"diye sorgular duruma geldim.Fallarımın çıkmaması olağan,çıkması garip gelir benim benliğime...
Hadi be ,e bilmiş o zaman Reiki.Sonradan yani son bir ay icinde hic baktirdinmi ona tekrar,yoksa kasımdaki son falınmıydı Mert'e?bu arada bugün fallarımı temizlemek bayagı bir vaktimi aldı hadi dedim son defadinleyip sileyim orada merte kasım ayında baktırdığım kahve falında çocuk resmen ocak ayında bu yaşayacağım durumu söylemiş tabi kötü şeyler aklımızda kalmadığı için es geçmişim
bu arada bugün fallarımı temizlemek bayagı bir vaktimi aldı hadi dedim son defadinleyip sileyim orada merte kasım ayında baktırdığım kahve falında çocuk resmen ocak ayında bu yaşayacağım durumu söylemiş tabi kötü şeyler aklımızda kalmadığı için es geçmişim
Hadi be ,e bilmiş o zaman Reiki.Sonradan yani son bir ay icinde hic baktirdinmi ona tekrar,yoksa kasımdaki son falınmıydı Mert'e?
Mert'te felaket tellalı kötú ne dese oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?