Binnaz Abla

Burda kimseyi konuşmaya gelmiyo venusamberde 20 yapmis

ben ona faceinden ulaşıp sordum, jübilemi yapayım göndereyim diye geçen hafta, öncelikle falı geri iade etti zamanın dolmadan gönderiosun kesinlikle bakamam dedi :26: "zaten girdiğimde az fal alıyorum ve artık nezaketsiz insanlarla uğraşmak istemiyorum, para söz konusu bile değil ancak yoruldum durumlardan, az olsun öz olsun fallarım" dedi.. msj atarsan indirimli fiyat açabilir..bir ara yapmıştı öyle şeyler

Himmm olabilir.. bak yine ovucu konusmalar yapicam ama cok net bakiyo nokta atislari super oyle detaylar biliyoki durum analizinden hic suphe etmiyosun.

Himmm olabilir.. bak yine ovucu konusmalar yapicam ama cok net bakiyo nokta atislari super oyle detaylar biliyoki durum analizinden hic suphe etmiyosun.

Venüsün tarotu çok tırttı yaaa hiç beğenmedim durum analizi ve geçmiş karakter analizi hepsi çok kötüydü

Venüsün tarotu çok tırttı yaaa hiç beğenmedim durum analizi ve geçmiş karakter analizi hepsi çok kötüydü

evet yaa bazıları hiç memnun değil ama ben nedense beni her geri çevirişinde kızı daha bi sevdim mazoşist miyim neyim? paracı değil bi kere gerçekten... bir kaç defa duvarında isyan ettiğini gördüm baktıranların ettikleri konusunda.. eksi puan verip sonra da gelip dedikleriniz oldu diyip tekrar baktırmak istedikleri gibi bişeyler yazmıştı..

iyi niyetini seviyorum sanırım.. naz yapmıyor, soru kısıtı koymuyor filan... nesibe'yi de o anlamda seviyorum.. Taha da mesela sınırsız soru sorabilirsin der.. bu tip insanları seviyorum..

yalnız son 1 haftadır içimde en ufak bir heves kalmadı fal baktırmakla ilgili.. işin zevkini kaçırdım ya sanırım artık..

ben de Mert'e 3 kez baktırdım ilk falında asıl olay dediği şekilde ve dediği tarihte gerçekleşti hatta burada da yazmıştım 2.falda baska bir durum vardı ve o durumla ilgili çok olumsuz konuştu hatta kekeliyorum ne diyeceğimi bilemiyorum tarzı konuşmalarla olumsuz sonuçlanacağını söylemişti ve dediği gibi de oldu , daha sonra 3. falımı da baktırdım ve bu sefer de henüz gerçekleşmedi daha zamanı var ama güzel bir yorum getirdi durumla ilgili mantıklı bir yorumdu ben seviyorum Mert'i 2 falımda aynen dediği gibi oldu 3.falı ise beklemedeyim ayrıca bende ana konuları biliyor ufak tefek dediği durumlar çıkmıyor

Kizlar yakin bir arkadasima Ekin sarpen bilmis. Gecmisten birisi gelecek demis, o da eski sevgilisi falan sanmis lakin taaaaaaaa universite zamanindan flort ettigi ama aralarinda bir sey olmayan biri geldi, iyi mi?

Ayni arkadasima Ayca Seckin de tutturmus, bana baktir dedi, bilginize sunarim

Tarot mu kahve mi baktirdin sekerim, merak ettim?

adam enerjisi tutanla süper uyumlu yaa..

bende o kadar muğlak konuşmuş ki ne tarih var ne başk bişey..dediği şey ben bu kişinin sizin kaderinizde olduğuna inanıyorum..ben baktıralı da 1,5 ay kadar olmuş bu arada.. yani hani dediği tuttu diyebileceğim bişeyler dememiş o yüzden yorum yapamıyorum :44: bu kaderinde var meselesi de bana popülist ve pembe tablocu bi yaklaşım gibi gelmişti o zaman, hala da öyle geliyo..

Nesibe ama artik alpler gibi bisey oldu ulasmak mumkun degil hem canlidan hemde fanatiklerinden. Sen canli baktirabildinmi?

aynen öyle hatta tarihler gün be gün tutmuştu ben de sonradan dinledim tekrardan öyle fark ettim sohbetle başlayacaksınız konuşmaya demişti aynen öyle olmuştu durumu ve spesifik durumları da bilmişti yani gerçekten atmış dediğim bir fal değildi

falcını bulmuşsun sen tatlım.. ona buna para dökmene gerek bile yok bence

falcını bulmuşsun sen tatlım.. ona buna para dökmene gerek bile yok bence

ama Rezzan ablam ve Nesibe'den de vazgeçemem ki ama bu 3lüyü seviyorum Rezzan ablama kahve, Nesibe ve Mert'e tarot... 3nü de seviyorum zaten 3ü hep ortak noktada buluşuyor bakalım ama ben onların dediklerini birebir yaşadığım için seviyorum yoksa tutmasa zaten baktırmazdım tekrar tekrar...

ayrıca venusambere ben de baktırdım o da aynı şeyleri söylemiş ve şuan dinledim söylediği bir durum var gelecekle ilgili şuan o konu üzerinde duruyoruz bir anda ortaya çıkan bir durum o da aynen o şekilde dile getirmiş ve olursa aynen tasvir ettiği şekilde olacak onun dediği 1 aya kadar demiş o zaman ve gerçekten bu dönemlerde olabilitesi olan bir şey bakalım kesin çıkarsa burdan yine yazarım....

Merhabalar. Forumda her ne kadar yeni olsam da yazdıklarınızı bir süredir okuyordum. Sürekli fal baktıran biri değilim ama nasıl desem alışveriş krizi gibi bir geldimi bir ay boyunca sürekli baktırıp sonra uzun bir suskunluk dönemine giriyorum. Bayağı bir falcıyla bir şekilde tecrübem oldu. Bu gerçekten enerji işi ki bunu sizler de biliyorsunuz eminim. Dillere destan bakan kişilerin bana tamamen boş sözler söylediği de oldu, etrafımdaki kimseye tek söz edemeyinin bende nokta atışı yaptığı da. Sizlerin yorumları nedir bilmiyorum ama binnaz abladaki Ece Gülen ile başlamak isterim. Başlarda bu kadar pozitif bir enerji gönderip sorduğum tek soruyla tüm yorumlarını yalanlarcasına dönüş yaptı. Asla güvenmeyim derim ben. Taygun'a hiç baktırdınız mı? O nasıl?

Mert nerde bakıyor ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…